Betyder "Senast sett för länge sedan" att du är blockerad på Telegram?

 Betyder "Senast sett för länge sedan" att du är blockerad på Telegram?

Mike Rivera

Dejting har förändrats en hel del jämfört med tidigare. Dessutom har olika kulturer redan sina egna uppvaktningsritualer som människor följer. Det finns en invecklad psykologi bakom var och en av dessa romantiska gester, men de håller långsamt på att försvinna. Amerika har till exempel aldrig haft någon sådan särskild gest för uppvaktning. När en person hittar en annan person som han eller hon vill spendera sitt liv med,Om de är villiga att göra detsamma, byter paret förlovningsringar, berättar de goda nyheterna för sina vänner och familj och ordnar en stor ceremoni.

I Sydasien, till exempel, har arrangerade äktenskap varit normen i många generationer. I arrangerade äktenskap är det brudens och brudgummens föräldrar och familjer som tar initiativ till matchningen, och sedan träffas det potentiella paret. Om båda familjerna är överens och bruden och brudgummen också är överens, är äktenskapet klart.

Det är mer eller mindre likadant i Storbritannien, men mer extravagant och invecklat. Familjerna anordnade traditionellt baler och fester under bröllopssäsongen, uteslutande för matchmaking. När den potentiella brudgummen ser en person som han eller hon kan vara intresserad av måste han eller hon gå hem till henne för att göra officiellt uppvakta henne eller honom.

Dessa möten har alltid haft en förkläde, vanligtvis brudens mor. De meddelar de goda nyheterna till sina familjer om allt går bra.

Alla dessa meningsfulla och nostalgiska traditioner försvinner dock långsamt när moderna värderingar gör sig gällande. Den amerikanska metoden blir långsamt mer och mer utbredd eftersom människor vill göra sina liv enklare och mindre komplicerade.

I dagens blogg diskuterar vi vad "senast sett för länge sedan" betyder på Messenger. Följ med oss till slutet av bloggen för att få veta allt om det!

Betyder "Senast sett för länge sedan" att du är blockerad på Telegram?

Telegrams mångsidighet är fortfarande oöverträffad, liksom dess eleganta, minimalistiska funktioner och lättnavigerade appdesign.

Det finns dock fortfarande vissa saker i appen som kan vara lite förvirrande för användarna att förstå. Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig, och det är vad vi ska göra.

Låt oss säga att du är Telegramanvändare och har anslutit dig till en person som du trodde hade ett bra sinne för humor. När du fortsatte att prata med honom eller henne verkade varje skämt du skickade göra honom eller henne förbannad i stället för att få honom eller henne att skratta. Du trodde att det var humörsvängningar och lät det vara.

När du vaknade nästa dag verkade de ha tagit bort sin profilbild, och i stället för när de senast sågs såg du bara "senast sett för länge sedan". Vi förstår att du är förvirrad över vad detta betyder.

Betyder "senast sedd för länge sedan" på Telegram att du har blivit blockerad? Tyvärr ja, det betyder att användaren har blockerat dig på Telegram.

Kanske var det på grund av dina skämt, eller så kan det vara något helt annat. En sak är dock säker: de har blockerat dig på Telegram, så du kan inte kontakta dem på plattformen.

Du kan ringa dem och fråga dem direkt, men tror du att det är värt det? De har ju bara blockerat dig för att slippa prata med dig.

Se även: Hur man skapar ett Instagram-konto utan telefonnummer (uppdaterad 2023)

Om du behöver en strikt bekräftelse kan vi hjälpa dig med det, men vi vill varna dig för att det inte skulle kännas bra att bekräfta det som du redan vet är sanningen.

Så här vet du när någon har blockerat dig på Telegram

Som du vet är Telegram en stor plattform för sociala medier med miljontals användare runt om i världen. Som en centraliserad plattform måste Telegram se till att användarna inte diskrimineras.

Integritet är en annan viktig aspekt här: Telegramanvändarnas integritet är välbevarad. Telegram ser till att det inte finns något sätt för en användare att veta när de har blivit blockerade. Men några indikatorer kan hjälpa till att påskynda processen om du vet var du ska leta.

Om du ser "senast sett för länge sedan" i stället för ett beräknat datum eller en beräknad tid är det som du redan vet en säker indikator på att de har blockerat dig på plattformen. Du kommer inte att se deras profilbild, men förvånansvärt nog kan du fortfarande se deras biografi. Alla meddelanden du skickar till dem kommer att levereras med ett kryss i stället för två kryss. Du kommer inte heller att kunna video- eller ljudsamtala med dem.

Det finns ett säkert sätt att ta reda på om du är blockerad eller inte, men det fungerar bäst med en nära gemensam vän. Om du har en sådan vän kan du be den att kolla in användarens Telegramprofil. Om den kan se profilbilden och om meddelanden levereras är det uppenbart att du är blockerad.

Nu när vi har tagit upp detta kan vi gå vidare till ett relaterat ämne. Du vet hur du kan se om du har blivit blockerad, men hur kan du blockera någon? Om du inte vet det kan vi hjälpa dig med det.

Det är viktigt att veta hur man blockerar en användare eftersom det är en försiktighetsåtgärd för din säkerhet och frid. Om du trakasseras av en användare och fortfarande inte blockerar honom eller henne är det du som har fel: inte Telegram och definitivt inte den andra användaren.

Så här blockerar du en användare på Telegram

Steg 1: Starta Telegram på din smartphone och logga in på ditt konto.

Steg 2: Den första skärmen du kommer till är Chattar Sök upp och tryck på dina chattar med den användare du vill blockera. Om du inte har pratat med dem eller har raderat chattarna behöver du inte oroa dig.

Se även: Så här åtgärdar du "Felkod: 403 Ett fel uppstod under autentiseringen" på Roblox

Tryck på ikonen med förstoringsglaset längst upp till höger på skärmen och sök efter dem. I sökresultatet trycker du på deras profil.

Steg 3: Överst ser du deras profilbild, namn och aktiva status. Tryck på deras namn.

Steg 4: I det övre högra hörnet av deras profil ser du en ikon med tre punkter; tryck på den. Bland de resultat som visas trycker du på den tredje som heter Blockera användare.

Nu behöver du inte längre oroa dig för att bli trakasserad av dem.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.