Cash App Identifier Number Lookup

 Cash App Identifier Number Lookup

Mike Rivera

Cash App är en av de bästa plattformarna för att skicka pengar till vem som helst på några sekunder. Förutom att den har ett superenkelt gränssnitt som gör det möjligt för alla att göra transaktioner på ett enkelt sätt, är den också en av de säkraste betalningsapparna med krypterade transaktioner och funktioner för autentisering på flera nivåer. Alla dessa funktioner gör Cash App till en plattform för att skicka och ta emot betalningar från alla som har ett konto.

Varje användare i Cash App har ett unikt ID som kallas identifieringsnummer, även känt som $CASHTAG. Identifieringsnumret kanske inte är ett nummer utan en kombination av bokstäver och siffror som är unik för varje användare. Du kan använda identifieringsnumret för att betala någon anonymt.

Men ibland kan transaktionens anonymitet få dig att undra om det finns ett hemligt sätt att ta reda på den andra användarens identitet. Du kanske undrar om du kan slå upp identifieringsnumret för att ta reda på vem som står bakom numret, eller tvärtom.

Läs vidare för att få veta om och hur du kan hitta någons identifierare (Cashtag) och om du kan använda den för att hitta en användares namn och identitet.

Allt du behöver veta om $Cashtags

Innan vi svarar på din fråga om Cash App Identifier Number Lookup ska vi först diskutera vad Cashtags är och hur de fungerar.

Låt oss berätta lite om $Cashtags i Cash-appen:

Vad är $Cashtags?

Enkelhet är en av Cash App:s viktigaste egenskaper. Plattformens enkla, rena och överskådliga gränssnitt gör det extremt enkelt att använda appen, även om du är en åttaåring.

Med enkla ord gör Cashtags allting mycket enklare. Cashtag är Cash App:s motsvarighet till ett användarnamn. Som du redan vet skiljer ditt användarnamn dig från alla andra användare. Cashtags är exakt samma sak och identifierar dig på ett unikt sätt i Cash App.

Istället för att uppge ditt telefonnummer eller din e-postadress kan du ge vem som helst din Cashtag för att få betalningar. Medan din e-postadress och ditt telefonnummer kan avslöja din identitet är Cashtags ett bättre och mer privat alternativ.

Hur ser en $Cashtag ut?

Cashtags ser ut som användarnamn, förutom att de börjar med $ tecken i stället för @ En Cashtag kan ha upp till 20 tecken, som kan vara bokstäver, siffror eller vissa specialtecken.

Cash App Identifier Number Lookup

Nu när du känner till grunderna för $Cashtags i Cash App ska vi ta reda på om det är möjligt att söka efter identifieringsnummer i Cash App. Du kan använda $Cashtag för att betala någon i Cash App. Så här gör du:

Hur du hittar någon i Cash App med $Cashtag:

Följ de här stegen för att hitta och betala någon i Cash App med hjälp av deras $Cashtag:

Steg 1: Öppna Cash App och logga in på ditt konto.

Steg 2: Gå till Betalning och begäran i appen genom att trycka på $ längst ner på skärmen.

Steg 3: Ange beloppet och tryck på Betala eller . Förfrågan beroende på vad du vill göra.

Steg 4: På nästa skärm anger du uppgifter om den person som du vill betala eller begära pengar från. Ange användarens Cashtag i fältet Till och lägg till en kommentar i avsnittet För fält.

Du kan se personens namn när du har skrivit rätt Cashtag.

Steg 5: Välj Kontanter i den Skicka som fält.

Steg 6: Kom ihåg att en transaktion sker omedelbart och inte kan återkallas eller avbrytas. Se därför till att kontrollera Cashtag innan du trycker på Betala eller . Förfrågan i det övre högra hörnet för att bekräfta transaktionen.

Alternativ metod:

Om du bara vill ta reda på en persons namn med hjälp av dennes Cashtag kan du göra det även utan att öppna Cash-appen. Skriv bara in följande URL i adressfältet i din webbläsare och ersätt "$Cashtag" med användarens Cashtag:

//cash.app/$Cashtag

Om Cashtag är korrekt och giltig visas användarens namn på sidan som laddas.

Så här hittar du din $Cashtag i Cash-appen

Om du har läst så här långt vet du nu hur du kan betala vem som helst i Cash App med deras Cashtag. Men hur är det med din Cashtag? Även i det här fallet är processen ganska enkel. Följ de här stegen för att hitta din Cashtag i Cash App:

Steg 1: Öppna Cash App och logga in på ditt konto.

Steg 2: Gå till Betalning och begäran genom att trycka på $ längst ner.

Steg 3: Tryck på den lilla cirkulära profilsymbolen längst upp till höger för att visa din profil.

Steg 4: Så är det. Du ser din Cashtag precis under ditt namn på profilsidan.

Hur hittar jag identifieringsnumret för en transaktion i Cash App?

Cashtag är identifieringsnumret för ditt Cash App-konto. Men det finns en annan typ av identifieringsnummer i Cash App - identifieringsnumret för en transaktion. Det är en alfanumerisk kod som är unik för varje transaktion. Följ de här stegen för att se identifieringsnumret för en transaktion:

Steg 1: Öppna Cash-appen och tryck på $-tecknet längst ner.

Steg 2: Tryck på Klockan ikonen i det övre högra hörnet för att gå till Aktivitet sektion.

Steg 3: Välj en transaktion för att se detaljerna.

Steg 4: På skärmen för transaktionsinformation visas belopp, datum och tid. Tryck på knappen tre punkter i det övre högra hörnet. En popup-fönster visas med fler alternativ. Du kommer att se Identifier av transaktionen.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.