Hur du får meddelande när någon är online på Whatsapp (Whatsapp Online Notification)

 Hur du får meddelande när någon är online på Whatsapp (Whatsapp Online Notification)

Mike Rivera

Whatsapp Online Notification: Har du någonsin velat få meddelande när din förälskelse eller en älskad person är online på Whatsapp? Det är ganska störande att öppna Whatsapp för att prata med någon och inse att personen senast har setts för några timmar sedan. Så, är det inte fantastiskt om du får meddelande när någon är online på Whatsapp eller när de skriver till andra?

Tyvärr erbjuder Whatsapp inte en sådan funktion officiellt för att få Whatsapp-notiser online.

Men den goda nyheten är att det finns en hel del appar tillgängliga för både Android- och iPhone-enheter för att få meddelande varje gång din kontakt är online på Whatsapp och du kan enkelt veta när någon är online på Whatsapp.

Det bästa är att du inte behöver öppna Whatsapp eller deras profil för att få detta meddelande. Med andra ord vet du om någon är online på Whatsapp utan att öppna chatten.

I den här guiden får du veta hur du får meddelande om att någon är online på Whatsapp.

Hur du får meddelande när någon är online på Whatsapp

För att få meddelande när någon är online på Whatsapp installerar du appen WeLog - Whatsapp Online Notification på din Android- eller iPhone-enhet. Öppna WeLog-appen och skriv in Whatsapp-numret för den person vars online-meddelande du vill få och tryck på skicka-knappen. Så är det, nu får du meddelande när personen är online på Whatsapp.

Så här kan du göra:

 • Öppna Google Play Store på din Android-telefon.
 • Sök efter WeLog - Meddelande från Whatsapp online högst upp på skärmen.
 • Tryck på Installera så börjar installationen på din enhet.
 • Starta appen och godkänn sekretesspolicyn.
 • Appen kommer att be om vissa behörigheter, tryck bara på Tillåt. Ange det Whatsapp-nummer som du vill få online-meddelanden för.
 • Nu får du ett meddelande när de är online på Whatsapp.

WhatsApp Online Notification Tracker Apps

1. OnlineNotify - Meddela Whatsapp online

För det första finns det ingen gratis app som kan meddela dig när en Whatsapp-kontakt går online eller offline. Om du använder iPhone kan du vara säker på att det inte finns någon standardfunktion eller inbyggd funktion som kan ge dig en avisering.

Om du däremot kan tänka dig att betala en liten avgift för denna information är OnlineNotify det bästa alternativet.

Den finns tillgänglig för endast 1,99 dollar för iPhone-användare och den berättar allt du behöver veta om din Whatsapp-kontakt, dvs. när de kommer online, går offline, chattar med andra människor och så vidare.

OnlineNotify har fungerat riktigt bra för vissa iPhone-användare, men de som har de senaste iOS-versionerna har haft några fel med plattformen.

Funktioner:

 • Meddela när utvalda kontakter är online/offline på Whatsapp.
 • När dina kontakter skriver och läser meddelandena får du också ett meddelande.
 • Ersätt status för kontakter med deras senaste syn och lägg till en onlineindikator bredvid onlineanvändare i chattlistan.

2. WaStat - Whatsapp-meddelanden online

Whatsapp Trackers är till för Android-användare som vill hålla sig uppdaterade med meddelanden från Whatsapp-kontakter. Appen är utformad för att hjälpa dig att enkelt spåra statusen för en kontakt. Du får omedelbart meddelande när din kontakt är online, visar den senast sedda tiden och visar alla tidsintervall i en praktisk klockvy.

Funktioner:

 • Skicka meddelanden när en person är online
 • Visa online, offline och senast sedda tid
 • Visa tidsintervall i klockvyn
 • Analysera online-statistik för de senaste 30 dagarna
 • Övervaka upp till 10 profiler

3. mSpy Whatsapp Online Alert

Så den här appen är för både Android- och iOS-användare. Den råkar också vara en av de mest populära mobilapplikationerna. mSpy Whatsapp Monitoring har ett enkelt användargränssnitt och en kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt. Det bästa är att du inte behöver några tekniska färdigheter för att kunna köra appen på din enhet.

Installationen tar några minuter och när den väl är installerad kan du ansluta den till din Whatsapp direkt. Precis som andra appar som nämns i den här listan berättar mSpy-appen allt du vill veta om din kontakt.

4. WhatsDog

Letar du efter en gratis app som meddelar dig om en annan WhatsApp-användares onlineaktivitet? WhatsDog är din lösning. Den här gratis WhatsApp-spårningsappen är ganska noggrann i sitt arbete och spårar en WhatsApp-användares onlineaktivitet även om de har blockerat dig eller dolt sin senaste syn.

Den enda nackdelen med den här appen är att du bara kan använda den för att spåra aktiviteterna för en användare åt gången. Om det verkar stämma överens med dina krav, varsågod!

Ofta ställda frågor

Kan jag stänga av mina läskvitton på WhatsApp Web?

Tyvärr kan du inte göra det. WhatsApp lanserades främst för smartphone-användare, och därför fungerar många av funktionerna fortfarande bara på en smartphone, inklusive funktionen för läskvitto. Om WhatsApp lanserar den här funktionen i sin webbversion i framtiden kommer vi att vara de första att berätta om det.

Om jag skriver i en WhatsApp-gruppchatt efter att ha stängt av mina läskvitton, kommer andra att veta när jag läste det?

Ja, det kommer de att göra. Att stänga av läskvitton på WhatsApp fungerar bara för personliga chattar, inte för gruppchattar. Det finns inget sätt att dölja läskvitton i gruppchattar på WhatsApp.

Slutord:

Hoppas att det här inlägget har hjälpt dig att hitta sätt att samla in information om vissa kontakter på Whatsapp. Oavsett om det handlar om att veta när din vän är uppkopplad eller när en familjemedlem skriver, hjälper de här apparna dig att få meddelanden regelbundet.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.