Hur du kan se Snapchat Stories utan att de vet om det (Visa Snapchat Story anonymt)

 Hur du kan se Snapchat Stories utan att de vet om det (Visa Snapchat Story anonymt)

Mike Rivera

Visa Snapchat Story anonymt: Snapchat är en populär app för snabbmeddelanden och mediedelning där du enkelt kan prata med vänner, utbyta bilder och videoklipp (så kallade snaps), se direktsända berättelser från hela världen och utforska nyheter i Discover. Appen är fylld med ett enormt utbud av filter, exceptionella verktyg och intressanta funktioner. Det är därför Snapchat verkligen har blivit användarnas favoritplattform på nolltid.

Se även: Hur du raderar Twitter-meddelanden från båda sidor (Unsend Twitter DMs)

Det är en plats för minnen som delas direkt i ögonblicksbilder, lagras i berättelser och levandegörs i grupper. Människor visar upp de bästa ögonblicken i sina berättelser och som vänner delar du dessa ögonblick med dem.

Du måste vara krediterad till appen och till den rädsla för att missa något som skapas av dina kamrater. Du kan alltså inte ignorera appen, vare sig du gillar den eller hatar den, för ärligt talat är alla dina vänner, kollegor och hela din umgängeskrets upptagna med att umgås här.

Det som utmärker den är att ingen kan ta en skärmdump av dina inlägg eller spara dem utan att användaren får ett meddelande om detta. Dina inlägg finns också kvar i 24 timmar och du kan se en lista över de personer som tittat på dina inlägg.

Men har du önskat att du skulle kunna titta på någons Snapchat-historia utan att de vet om det? Har du någonsin känt att du borde titta på historierna men avstått från att göra det eftersom du är rädd att användaren ska veta att du har sett den?

Det är en av de vanligaste frågorna nuförtiden.

Och inte bara för Snapchat utan för nästan alla sociala nätverk.

Folk undrar om det finns något sätt att se måltavlans berättelse utan att hamna på övervakningslistan.

I den här guiden får du veta hur du kan visa Snapchat stories utan att de vet om det.

Vad är Snapchat Stories?

Snapchat story är som Instagram- och Facebook story som ligger kvar på ditt konto i 24 timmar. Efter den tiden tas storyen bort automatiskt. Du kan lägga upp vad som helst - från en video till en enkel bild eller ett filtrerat inlägg - på Snapchat story.

När användarna börjar titta på den kan du klicka på den lilla ögonknappen för att få en lista över de personer som har tittat på ditt inlägg. Observera att endast dina vänner (de du är vän med på Snapchat) kan se dina berättelser.

Låt oss gå vidare till tipsen för att titta på berättelser på Snapchat utan användarens vetskap.

Kan du se någons Snapchat utan att de vet om det?

Tyvärr finns det inget direkt sätt som gör att du kan se någons Snapchat-historia utan att de vet om det. Men gissa vad? Vi har ett knep som hjälper dig att se Snapchat-historier anonymt. Med enkla ord kan du titta på vilken berättelse som helst på Snapchat utan att meddela användaren om det.

De metoder som vi har listat nedan är testade och beprövade, vi har kontrollerat var och en av dem och de har fungerat.

Hur du kan visa Snapchat Stories utan att de vet om det

Metod 1: Aktivera flygplansläge

 • Starta Snapchat på din telefon och logga in på ditt konto.
 • Tryck på Stories-funktionen på startsidan och uppdatera den för att ladda upp alla uppladdade stories. Se till att du inte klickar på stories eftersom användaren kommer att meddelas omedelbart om du tittar på dem.
 • När appen har laddat alla berättelser stänger du den.
 • Stäng av Wi-Fi eller mobildata (oavsett vad du använder för internet) eller slå på flygplansläget.
 • Öppna Snapchat igen och kolla in berättelsefunktionen.
 • Du kan titta på alla berättelser utan att användaren vet om det. Kom ihåg att användarens visningslista inte visar ditt användarnamn om du tittar på berättelserna när flygplansläget är aktiverat. Användaren kommer helt enkelt inte att informeras om att du har tittat på deras berättelser förrän du slår på internet.

Det är en testad och beprövad strategi för att se nästan allas berättelser utan att meddela dem. Den här metoden fungerar dock bara om du inte slår på internet så länge berättelsen är aktiv. Med enkla ord måste du hålla din uppkoppling avstängd i 24 timmar för att se till att användaren inte vet om att du tittar på deras berättelser.

Det bästa du kan göra är att hålla koll på dessa berättelser när de är på väg att löpa ut eller försvinna. Notera när användaren laddade upp berättelsen och vänta i 20-22 timmar innan du försöker med ovanstående metod. När 24-timmarsperioden är över kan du stänga av flygplansläget och ansluta till internet.

Metod 2: Aktivera flygplansläge & rensa cacheminnet

Om du inte vill dela med dig av din dataanslutning under så lång tid finns det ett annat sätt: Du måste öppna Snapchat-appen och hålla den ansluten till data under en tid för att låta alla berättelser laddas. Sedan kan du slå på flygplansläge efter ungefär två minuter och se den berättelse som du vill se utan att de vet om det.

Just nu har din synpunkt registrerats men inte skickats till servern eftersom du inte är ansluten till internet. Så snart du är uppkopplad igen kommer den att skickas till servern och personen kommer att se din synpunkt i sin berättelse.

För att förhindra detta måste du stanna i flygplansläge och stänga Snapchat.

För Android:

Se även: Kan OnlyFans skapare se vem som betalade och prenumererade?

Gå nu till inställningar> installerad app> välj Snapchat. Du kommer att kunna se ett alternativ för att rensa cache och data längst ner, klicka på det och tada! Din appcache är nu borta, och din inspelade vy också. Du kan nu säkert stänga av flygplansläget och använda internet.

För iPhone:

För iPhone-användare gäller att du i stället för att rensa appens cacheminne måste avinstallera appen från enheten. Detta tar bort alla appdata från telefonen. Därefter kan du installera appen igen från Apple Store och fortsätta att använda appen på ett säkert sätt.

Metod 3: Titta på Snapchat Stories anonymt

Det finns alltså en stor chans att ni två (måltavlan och du) har gemensamma vänner. Om du har en vän som också följer måltavlans Snapchat-konto kan du använda deras konto för att titta på användarnas berättelser anonymt på nätet.

För att den här metoden ska fungera:

 • Du måste ha en vän som också är vän med målet på Snapchat.
 • De måste befinna sig i närheten av dig och vara villiga att ge sina mobiler till dig.

Med den här metoden kan du behålla din anonymitet, men din väns användarnamn kommer att registreras i måltavlans "story view list".

Metod 4: Ha ett andra Snapchat-konto för att visa berättelser

Om ovanstående metoder inte fungerar kan du överväga att skapa ett separat Snapchat-konto. Detta är det säkraste sättet att se en berättelse utan att behöva stänga av internet eller använda någon annans mobil. Men den här metoden har också några problem. Du måste till exempel övertyga personen om att acceptera din vänförfrågan från ett nytt Snapchat-konto. Så här kan du göra:

 • Skapa ett andra Snapchat-konto med ett unikt användarnamn
 • Skriv några berättelser för att få ditt konto att verka autentiskt

Om du lyckas få måltavlan att acceptera din begäran om att följa dig, fungerar den här metoden utmärkt.

Slutord:

Att visa en berättelse i flygplansläge och sedan avinstallera appen är ett bra sätt. Även om det alltid fungerar att rensa cacheminnet eliminerar den här metoden risken för misslyckanden. Det är bara att sätta telefonen i flygplansläge, visa berättelsen, avinstallera appen, vänta en stund för att återansluta till internet och installera appen på nytt! Så enkelt är det.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.