Hur du ser om någon är aktiv på Bumble (Bumble Online Status)

 Hur du ser om någon är aktiv på Bumble (Bumble Online Status)

Mike Rivera

När det gäller att krydda sitt kärleksliv söker de flesta människor sin tillflykt till Tinder. Men om du är aktivt dejting idag måste du hålla alla alternativ öppna. Med andra ord, precis som vi använder flera plattformar för socialt engagemang, såsom Snapchat, Instagram, Facebook och så vidare, är det en bra idé att använda flera dejtingappar också.själsfrände eller till och med påskynda processen.

Vi förstår att vissa människor skapar ett konto på dejtingappar bara för skojs skull, men det finns många användare som vill dejta på allvar på dessa webbplatser.

Om du är en av de sistnämnda och nyligen har träffat någon, hur länge kommer du att vänta på deras sms? Och om du har skickat ett sms till dem först men ännu inte fått något svar, hur skulle du känna dig då?

Vi är övertygade om att du skulle ställa dig frågor som: "Varför har de inte svarat mig?", "Tror de att jag är desperat bara för att jag skickade ett sms först?", "Tänk om de har tappat intresset efter att ha matchats med mig?" och "Tänk om de har hittat en bättre matchning?".

Vi vill inte att du ska gå igenom en sådan kris bara för att du inte har hört av dig från en person. Men vad kan du göra mer för att ta reda på om personen är aktiv på Bumble?

Om du är en ny Bumble-användare och har frågor som "hur vet man om någon är aktiv på Bumble", "visar Bumble när du är online" eller "visar Bumble inaktiva profiler" kan vi hjälpa dig genom att klargöra några av dina grundläggande frågor.

Följ med oss till slutet för att lära dig hur du vet om någon är aktiv på Bumble, snooze-funktionen och Bumble online-status.

Kan du se om någon är aktiv på Bumble?

Tyvärr finns det inget sätt att se om någon är aktiv på Bumble, även om ni två har matchats. Bumble tar extra hänsyn till sina användares integritet för att förhindra hot om stalkning. Men för att skydda sina aktiva användares intressen har Bumble tagit ytterligare ett viktigt steg. Om en användare inte har använt sitt konto på mer än 30 dagar kommer Bumble att betrakta deras profil som "inaktiv" och ta bortfrån listan över svepande bilder.

Om någon inte har använt sitt konto på ett tag ser Bumble med andra ord till att du inte matchar dem av misstag.

Visar Bumble status på nätet?

Tyvärr visar Bumble inte online-status. Bumble-teamet klargjorde nyligen på Quora att de tog bort den sista aktiva funktionen eftersom användarna inte gillade online-statusen som visades på deras profiler.

Visar Bumble när du är online?

Tyvärr visar inte Bumble när du är online eller när någon senast var online. Det finns en bra anledning till att det är för användarens integritet eftersom funktionen för senast aktiva mest används av stalkers och vi är alla överens om att stalking är dåligt. Om profilen fortfarande visas på plattformen betyder det att de har varit aktiva under de senaste 30 dagarna.

Visar Bumble inaktiva profiler?

Som sagt ovan visar Bumble inte inaktiva profiler. Om profilen inte visas på plattformen betyder det att profilen är inaktiv och tas bort från swipinglistan.

Vad händer om du slutar använda Bumble? Kommer din profil att raderas?

I förra avsnittet diskuterade vi hur Bumble anser att en profil är inaktiv när den inte har använts på mer än 30 dagar. Men betyder det att din profil raderas från plattformen? Nej, naturligtvis inte. Bumble tar dock bort dig tillfälligt från swipinglistorna.

Så om du känner att du går igenom en liknande fas kan du, i stället för att låta saker och ting vara som de är, sätta din Bumble-profil på vila tills du är redo att komma tillbaka i spelet.

Ofta ställda frågor

F1: Kan jag chatta med någon på Bumble när min profil är på vila?

Svar: Ja, det kan du. Att snooza din profil är ett val som du har gjort själv, så du har full kontroll över det. Med andra ord, om du vill skicka ett sms till dina matchningar i snooze-läge kan du göra det. Det ändrar inte heller snooze-statusen för din profil. Däremot tar det bort din bort status för alla dina befintliga matchningar.

F2: Kan jag kontrollera om en match har läst mitt meddelande på Bumble?

Svar: Tyvärr kan du inte göra det. Till skillnad från andra sociala medier som Instagram och WhatsApp har Bumble inte funktionen för läskvitto. Och om du verkligen tänker efter är det logiskt. Vi vill ju inte känna oss hotade att svara snabbt på frågor till personer som vi träffar på nätet.

Dejtingappar som Bumble är till för att göra våra liv enklare, inte för att komplicera det ytterligare genom att tala om för användaren när deras partner har läst deras meddelande och få dem att tänka över att de inte får ett snabbt svar. Vi har trots allt ett liv utanför våra smartphones också.

Slutsats:

Bumble visar inte användarnas online-status och har inte heller något koncept för läskvitton. Därför finns det inget sätt att se om någon är online på Bumble om de inte skickar ett sms till dig.

Senare diskuterade vi också hur Snooze-funktionen fungerar på den här plattformen och hur du kan aktivera den om du planerar att hålla dig borta från Bumble ett tag. Om vår blogg har hjälpt dig på något sätt, berätta om det i kommentarsfältet nedan.

  • Hur du återställer ett raderat Bumble-konto

Mike Rivera

Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.