Hur man hittar någon på Grindr

 Hur man hittar någon på Grindr

Mike Rivera

Det finns också många dejtingsajter på internet i det moderna virtuella samhället. Och vi kan inte prata om dejting utan att ta upp dejtingappar, eller hur? Men när det gäller HBTQ-samhället finns det faktiskt få bra appar tillgängliga. Sedan kom Grindr, en av de första dejtingapparna för homo- och bisexuella killar. Appen har snabbt fått många följare och dominerat HBTQ-samhället.Användare av denna geografiska dejtingapplikation kan interagera med män som befinner sig några meter från dem.

Om du söker ett långvarigt förhållande kan du vara lite eller kanske mycket upprörd över appen eftersom den är känd för tillfälliga uppkopplingar. Du kanske kan hitta någon som söker något långsiktigt liknande dig om du letar tillräckligt hårt, men det är ganska sällsynt!

Du kan öppna Grindr för att kolla om det finns några användare i närheten när du vill koppla av efter en stressig dag. Men tänk om du har hittat någon för att sedan förlora honom eller henne en stund senare? Kanske har internet beslutat att göra bort sig just då, och personen har flyttat från dina klor efteråt!

Du skulle vara så ivrig att hitta personen i appen, eller hur? Vi har hört dina bekymmer från flera mils avstånd och har därför skapat den här bloggen där vi diskuterar hur man hittar någon på Grindr!

Rulla därför ner för att läsa allt som finns att veta om det om du också är sugen på att få reda på svaren.

Hur man hittar någon på Grindr

Vi måste först erkänna att det inte finns några direkta sätt för oss att upptäcka någon på Grindr innan vi kan besvara frågan. Detta är olyckligt eftersom programmet inte har någon inbyggd sökfunktion som gör det möjligt att söka efter användare efter användarnamn.

Det är bara om du redan har interagerat med dem och markerat dem som dina favoriter som du kan hitta dem. Slappna dock av, för det är inte helt chanslöst.

Vi kan hjälpa dig att skräddarsy din sökning så att det blir enklare att hitta den person du söker. Hur låter det för dig?

Använda funktionen Utforska efter att ha uppdaterat platsinställningarna

Det här tillvägagångssättet är utan tvekan för dig som inte känner personen väl, men som åtminstone kommer från samma region. I huvudsak ger du Grindr tillgång till din position när de begär det.

Så gå direkt till appens avsnitt Utforska när du har aktiverat lokaliseringstjänsterna på din telefon. Tänk på att detta är en prenumerationsfunktion och att du bara kan ha tre profilkontakter per dag med det kostnadsfria alternativet.

Möjligheten att söka efter vem som helst i världen är det bästa med Explore-funktionen. Ge inte upp hoppet, om du har tur kan de dyka upp på din skärm igen.

Steg för att använda Utforska-funktionen på Grindr:

Steg 1: På den Grindr appen, gå till den nedre vänstra panelen på skärmen och välj Bläddra på .

Steg 2: På den här sidan trycker du på utforska som finns i övre högra hörnet och tryck på trycka på för att Utforska alternativ.

Om du inte redan har aktiverat det kan du bli tillfrågad om du vill ha tillstånd för att använda din plats.

Steg 3: I utforska och ange personens plats för att hitta honom eller henne.

Grindr-filterfunktionen till undsättning

Vet du vilka preferenser din målgrupp verkar ha? Vad tycker de om eller avskyr? Om så är fallet kan du använda appens filterfunktion till din fördel.

Du bör justera urvalet på listan enligt önskemålen hos den person du söker. Du kan ange parametrar för t.ex. längd, vikt, kroppstyp och relationsstatus.

Dessa dejtingappar arbetar ständigt för att matcha dig med andra som har samma intressen och preferenser som du, vilket förbättrar dina chanser att träffa rätt person. Så kanske är detta en bra idé för dig också.

Steg för att använda filterfunktionen på Grindr:

Steg 1: Öppna Grindr på din enhet och tryck på Ikon för filter . Den måste finnas på övre högra sidan av den Bläddra på sektion.

Steg 2: Här måste du markera rutorna för alla filter som tillämpas på sökningarna i appen.

Ta hjälp av mina taggar

Att använda funktionen Mina taggar i appen är en annan metod för att filtrera profilerna för att hitta rätt person. Du kan därför lägga till saker till dina taggar om du vet att personen du söker, låt oss säga, gillar hundar eller vandring.

Därefter bör du söka efter dessa taggar i appen för att se om du också kan hitta den personen. Om du inte ser funktionen på din smartphone ska du komma ihåg att alla inte kommer att kunna använda den eftersom den inte har spridits i regionen ännu.

Kom dock ihåg att taggar inte alltid är ett bra substitut. Om taggen används mindre ofta eller om personen bor långt bort kan det vara svårt att hitta dem. Men det är bättre om du ändå gör ett försök.

Steg för att använda funktionen Mina taggar på Grindr:

Steg 1: Grindr , trycka på din profilikonen Den finns i den övre vänstra panelen på skärmen.

Steg 2: Navigera till Redigera profilen, och på sidan hittar du Mina taggar .

Steg 3: Välj taggar i enlighet med detta och klicka på en av dem för att se alla användare med den specifika taggen i din närhet.

I slutändan

Grindrs popularitet har ökat kraftigt bland homosexuella män överallt.

Vi diskuterade hur man hittar någon på plattformen idag, och det verkar vara ett komplicerat eller kanske hopplöst försök. Det enda du faktiskt kan göra är att begränsa dina sökningar för att kanske lura appens algoritm!

Du kan använda den för att hitta den perfekta passformen som du förlorade tidigare! Prova de lösningar vi har gett dig och låt oss veta om de är effektiva för dig eller inte.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.