Instagram Private Account Followers Viewer - se följare av privata konton på Instagram

 Instagram Private Account Followers Viewer - se följare av privata konton på Instagram

Mike Rivera

Instagram privat konto Följare Viewer: Samtidigt som sociala medier har blivit populära i dagens moderna tid har integriteten blivit ett växande problem. Människor är nu mer angelägna om att hålla sina saker privata så att ingen kan se och komma åt deras sociala konton. Om du redan använder sociala medier vet du att Instagram, Facebook och nästan alla sociala webbplatser har integritetsfunktioner som gör det möjligt att hålla din profil synlig för alla.endast de du känner.

På senare tid har Instagram blivit en populär plattform för sociala medier där du kan dela foton och videor med vänner, familj och kollegor.

När du öppnar ditt Instagram-flöde ser du de senaste uppdateringarna från de profiler som du följer.

Har du någonsin velat se följare av privata Instagram-konton? eller vill du se följare av privata konton på Instagram utan att följa dem?

Det kan vara ditt ex eller en skolkompis som du inte vill följa, men du vill desperat se deras följare på Instagram.

Om de har ett offentligt konto kan du enkelt kontrollera deras följare genom att besöka deras profil och trycka på alternativet "Följare" bredvid deras Instagram-användarnamn.

Men vad händer om de har ett privat konto?

Det är självklart att du måste följa dem för att få tillgång till deras privata uppgifter. Oavsett om du vill se deras senaste inlägg eller kontrollera deras följare kan du behöva följa deras konton.

Tänk om vi berättade att det finns ett sätt att kontrollera följare till privata konton på Instagram utan att följa dem?

I den här guiden får du också lära dig olika sätt att se följare på privata Instagram-konton.

Kan du se följare till ett privat konto på Instagram utan att följa dem?

Ja, naturligtvis.

Tänk dig att du är villig att lära känna någon som du knappt har några kontakter med, men sedan får du reda på att personen använder en plattform för sociala medier och framför allt har ett Instagram-konto.

Alla vet att det är mycket lättare att interagera med någon via sociala medier, men du får reda på att personen har ett privat konto på Instagram.

Åh, drömmar krossade! Vad ska jag göra nu?

Du kan använda Instagram Private Account Followers Viewer av iStaunch eller Private Instagram Viewer från iStaunch för att se foton, videor, rullar och följare på privata konton gratis.

Så här ser du följare av privata konton på Instagram utan att följa dem

1. Instagram Private Account Followers Viewer av iStaunch

Instagram Private Account Followers Viewer från iStaunch är ett gratis verktyg online som låter dig se följare av privata Instagram-konton utan att följa dem. Allt du behöver göra är att skriva in användarnamnet i rutan och trycka på Skicka-knappen.

Instagram Private Account Followers Viewer

Relaterade verktyg: Instagram plats spårare & Instagram Phone Number Finder

2. Private Instagram Viewer från iStaunch

  • Öppna Privat Instagram Viewer av iStaunch på din Android- eller iPhone-enhet.
  • Skriv användarnamnet för det privata konto vars följare du vill se.
  • Ange captcha-koden för verifiering och tryck på skicka.
  • Därefter ser du följare av privata Instagramkonton utan att följa dem.

Om du fortfarande inte kan se de privata profilföljarna kan du också följa nedanstående alternativa metoder.

3. Skicka en begäran om uppföljning

Ett av de enklare och effektivare sätten att komma i kontakt med användare av privata konton är att helt enkelt fråga användarna direkt. Denna metod kräver mycket tålamod och interaktionsförmåga.

Nedan följer några framträdande sätt att börja:

Fråga snällt: Skicka bara en förfrågan om att följa dem och vänta tills de svarar på den. Om de redan känner dig antingen direkt eller via gemensamma följare tar det inte lång tid för dem att svara på den. När de väl svarar på den och lägger till dig i sin vänlista kan du se deras foton och videor på deras tidslinje.

Ha tålamod: Det här är ett av de viktigaste tipsen att komma ihåg. När du skickar en begäran om uppföljning väntar de tålmodigt. Ge dem lite tid. Om du har tur svarar de snabbt på din begäran, även om de knappt känner till dig. Detta beror naturligtvis bara på vilken typ av användare du riktar dig till.

Skicka en rad: Vissa personer kanske inte svarar på dina förfrågningar eftersom de är mycket begränsade till sin egen vänkrets. I det här fallet kan du skicka ett direktmeddelande till ett privat Instagram-konto för att uttrycka och låta dem veta vad du känner för dem och varför du är intresserad av att följa dem. Ge några möjliga genuina skäl. Du kan också hitta telefonnumret till privata Instagram-konton.Instagramkonto och ring dem direkt för att uttrycka din avsikt.

Informera eller påminna dem: Om du har träffat eller sett dem tidigare är det bara att påminna dem. Det börjar med något som "Hej" och lite information om var du har sett dem eller var du har träffat dem.

Interagera med dem: Om du har turen att få ett svar, börja med några attraktiva interaktioner, påminn dem om att kolla in din profil och gör dem intresserade av dig genom att vara enkel och genuin. Du kan också hålla din profil offentlig så att de kan se dina foton och videor på din tidslinje. Se till att du ser verklig och genuin ut så att de känner sig trygga med att svara på din uppföljning.begäran.

4. Skapa ett falskt konto

Det här är det bästa knepet som fungerar för de flesta. Du kan följa deras konton och kolla deras följare, berättelser och inlägg utan att avslöja din identitet. Det är en vinst för alla. Att skapa ett falskt Instagramkonto för att trakassera eller hota någon är ett stort NEJ! Du bör absolut undvika det.

Men om du bara vill förfölja någon och kontrollera deras följare kan du registrera ett falskt Instagram-konto, lägga upp en fin profilbild (naturligtvis en falsk) och fylla i bio-sektionen. Följ några personer och lägg upp något för att komplettera din profil. Så där ja! Ditt Instagram-konto är klart. Du kan skicka en begäran om att följa personen i fråga och vänta på att han eller hon ska acceptera din begäran. När deaccepterar din förfrågan kan du kontrollera deras antal följare och namn.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.