Meddelar Snapchat när du raderar chatt innan de ser den?

 Meddelar Snapchat när du raderar chatt innan de ser den?

Mike Rivera

Det finns många appar för sociala medier för snabbmeddelanden som har blivit populära genom åren. Men vi ska prata om ungdomars favoritapp i dag, Snapchat. Appen är allmänt känd och används av världens yngre befolkningsgrupper. Vuxna finns numera på det här nätverket, trots att barn och tonåringar utgör huvuddelen av användarna. Du kan lägga till vänner, skicka dem försvinnandefoton och lägga upp berättelser som alla kan se i appen, vilket ger dig en känsla av integritet.

Dessutom har du tillgång till funktionen snap map som låter dig veta var dina vänner befinner sig för tillfället.

Du kan också upptäcka populära platser i ditt område som du kanske vill besöka med hjälp av den här funktionen. Appen har bisarra filter som vi kan leka med och redigera bilder och videor efter eget tycke och smak.

Vi har också möjlighet att spara våra chattar eller radera dem om den andra personen inte läser dem. Men undrar du om denna sociala medieplattform meddelar någon om du raderar en chatt innan den andra personen ser den?

Att radera chattar kan tyckas vara obehagligt för vissa människor, men att få meddelanden om detta är en helt annan sak. Så det är klart att vi oroar oss för det och tvekar ibland att radera chattar på Snapchat.

Vi kommer att diskutera detta ämne på vår blogg idag för att reda ut alla frågor du kan ha. Så vad väntar du fortfarande på? Följ med till slutet för att få svaren.

Meddelar Snapchat när du raderar chatt innan de ser den?

Vi kommer att diskutera om Snapchat meddelar dina Snapchat-kontakter att du har raderat en chatt innan de ser den. Låt oss gå till saken.

Observera att personen i andra änden inte får något meddelande om att du har raderat en chatt Den enda ledtråden de får är när de öppnar en chatt och ser detta meddelande som vi har diskuterat i detalj nedan.

Du får ett popup-fönster på Snapchat när du följer processen för att radera en chatt med personen. Det fullständiga meddelandet visar att Snapchat kommer att försöka radera chatten från din väns smartphone och sina servrar. Men de varnar dig för att det kanske inte alltid lyckas.

Dessutom anger de två tydliga förhållanden där denna strategi kan misslyckas. Det innebär att denna strategi kanske inte fungerar om någon har en dålig internetuppkoppling eller en föråldrad version av Snapchat.

Om detta meddelande verkligen visas på skärmen, kommer du att få en ny bekräftelseuppmaning där du uppmanas att bekräfta ditt beslut efter att du har avvisat det. Uppmaningen säger att vänner kan se att du har raderat något .

När du raderar chatten visas ett meddelande i din chattbox med följande text: Du raderade en chatt Du bör alltså veta att det inte är helt oskyldigt att radera en chatt i detta sociala medieprogram.

De kommer inte att kunna se meddelandet, men de kan fråga dig om det om de ser det. Vi berättar nedan hur du tar bort ett meddelande på Snapchat för att klargöra saker och ting. Så du måste läsa avsnittet nedan noga.

Hur raderar man en chatt på Snapchat?

Vi Snapchat-användare skickar ofta meddelanden utan att tänka efter eftersom vi vet att de är tidsbestämda och därför kommer att försvinna. Det betyder dock inte att vi inte ibland ångrar att vi skickat dessa improviserade meddelanden och önskar att det fanns ett sätt att ta bort dem.

Snapchat erbjuder för närvarande inget alternativ för att ångra en chatt, men har ett verktyg för att radera chattar som kan vara till hjälp. Det är enkelt att radera en chatt på denna sociala medieplattform och du bör följa stegen nedan för att göra det hela tydligt för dig.

Steg för att radera en chatt på Snapchat:

Steg 1: Till att börja med måste du hitta den Snapchat-appen på din enhet och starta den. Se till att du loggar in med de grundläggande inloggningsuppgifterna om du har loggat ut ur appen.

Steg 2: Listan över alternativ finns längst ner på sidan. Välj det alternativ som du vill ha. chatt-ikonen bredvid den Ikonen för snabbkartan .

Steg 3: Du kommer att hamna på chatsidan på denna onlineplattform.

Sök efter den person vars chatt du vill radera. Du kan bläddra nedåt för att se deras namn eller använda appens Inbyggt sökfält som finns högst upp på sidan.

Steg 4: Öppna chatten när du har hittat personen och tryck länge på texten du vill ta bort.

Steg 5: Ett antal alternativ kommer att visas på skärmen. Du måste klicka på det alternativ som du vill Ta bort för att radera chatten från skärmen.

Steg 6: När du har följt föregående steg kommer du att se ett popup-fönster med en bekräftelse som blinkar framför dig.

Det skulle finnas tre alternativ: Ta bort chatt , Läs mer , och Avbryt .

Steg 7: Fortsätt att arbeta med följande Ta bort chatt för att slutföra processen.

Chatten raderas från chattrutan, men ett meddelande om att du har raderat en chatt visas på skärmen.

I slutändan

Vi har kommit fram till slutet av vår diskussion, så låt oss diskutera de viktigaste punkterna som vi ska komma ihåg från den här bloggen.

Vårt samtal handlade om Snapchat, en av de mest kända sociala medierna just nu. Meddelar Snapchat när du raderar en chatt innan de ser den? Vi diskuterade den här frågan eftersom många användare vill veta svaret.

Vi har bekräftat att appen inte uttryckligen skickar meddelanden till den andra personen. Men de kan se att du har raderat något. Vi diskuterade också hur man raderar en chatt.

Vi hoppas att svaren vi har förklarat för dig var tydliga för dig. Du kan också kontakta oss om du har några tvivel genom att kommentera dem nedan. Vi ser fram emot att höra från dig.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.