Så här åtgärdar du att det begränsade läget har dolda kommentarer för den här videon på YouTube

 Så här åtgärdar du att det begränsade läget har dolda kommentarer för den här videon på YouTube

Mike Rivera

Det sägs att en bra idé är värd en miljard dollar. När YouTube lanserades 2005 var grundarnas idé att skapa en plattform för videodelning som skulle förenkla lagring och delning av videor med andra människor. De anade inte att deras lilla idé skulle vara värd miljarder dollar inom några år.

YouTube är den näst mest besökta webbplatsen på internet, endast föregången av Google, som äger den. Under årens lopp har YouTube stadigt blivit en av våra favoritsysselsättningar. Vi tittar på YouTube-videor när vi är lediga, vi tittar på dem när vi har varit upptagna och vill ta en paus, vi tittar på dem ensamma och tillsammans med vänner och familj, vi tittar på YouTube var som helst och när som helst.

Videorna på YouTube är inte bara videor. De representerar de senaste händelserna, nyheterna och trenderna runt om i världen. Men även om videorna är kärnan i YouTube utgör de inte hela YouTube. Och det är detta faktum som skiljer YouTube från de flesta andra liknande webbplatser.

Vi tittar inte bara på videor på YouTube, vi tittar också på interagera med den som laddar upp och andra tittare. Denna interaktion underlättas av den Kommentarer Avsnitt av plattformen.

Hur många gånger har det hänt att du har tittat på en intressant YouTube-video men inte gått till kommentarsfältet? Om ditt svar är "sällan" är du inte ensam. För de flesta av oss är videokameran ofullständig utan att se och lämna kommentarer. Faktum är att kommentarerna ibland är lika intressanta som videon.

När du tittar på en video och går till kommentarsfältet för att bara se meddelandet "Restricted Mode has hidden comments for this video" förstår vi hur irriterande det kan vara.

Därför har vi förberett den här bloggen för att hjälpa dig att lösa problemet.

Varför har du fått Restricted Mode Has Hidden Comments för den här videon på YouTube?

Visste du att YouTube har en funktion som heter Begränsat läge Den här funktionen används för att begränsa användarnas tillgång till potentiellt moget innehåll. När det begränsade läget är aktivt kan du inte se kommentarsfältet för videor.

Om du ser meddelandet "Restricted Mode has hidden comments for this video" i kommentarsfältet för en video beror det huvudsakligen på någon av följande orsaker:

  • Begränsat läge är aktiverat på den enhet och webbläsare som du använder.
  • Om du använder en offentlig dator har systemadministratören aktiverat begränsat läge för alla datorer som han/hon kontrollerar.
  • Nätverket du använder begränsar din åtkomst.
  • Begränsat läge har aktiverats av din förälder med appen Family Link.

Någon av ovanstående faktorer kan vara orsaken till att du inte kan se kommentarerna till YouTube-videor.

Nu när du känner till problemet ska vi ta dig direkt till lösningen. Följ med oss för att ta reda på hur du kan åtgärda det irriterande felet som hindrar dig från att se kommentarerna till videor.

Så här åtgärdar du att det begränsade läget har dolda kommentarer för den här videon på YouTube

Om du ser det här meddelandet beror det troligen på att begränsat läge är aktivt på din enhet eller webbläsare. Men det är inte den enda orsaken, som vi diskuterade i föregående avsnitt. Begränsat läge kan bero på flera olika faktorer. Låt oss diskutera hur du löser dem en efter en.

1. Stäng av det begränsade läget för YouTube-kommentarer

Den vanligaste orsaken till att du ser meddelandet ovan är att begränsat läge är aktiverat på din enhet. Du eller någon annan kan ha aktiverat det tidigare och glömt bort det. Du kan inte längre se kommentarerna till de videor du tittar på.

För att ta bort det här felet måste du inaktivera det begränsade läget för din enhet. Följ de här stegen för att göra detta på dina enheter:

I din mobilapp:

Steg 1: Öppna YouTube-appen på din telefon. Tryck på Profil i det övre högra hörnet av skärmen.

Steg 2: På nästa skärm visas en lista med flera alternativ. Tryck på den Inställningar alternativ.

Steg 3: På den Inställningar sidan, tryck på det första alternativet, Allmänt .

Steg 4: Du kommer att se Begränsat läge Om knappen bredvid är aktiverad, stäng av den.

Så är det. Du har inaktiverat Begränsat läge Nu kan du gå tillbaka och titta på videor och kommentarer som vanligt.

På skrivbordet:

Steg 1: Öppna webbläsaren där du tror att det begränsade läget är aktivt. Gå till YouTube och logga in på ditt konto.

Steg 2: Klicka på din profilikonen uppe till höger på skärmen. En flytande meny visas.

Steg 3: Begränsat läge kommer att vara det sista alternativet i denna meny. Kontrollera om det är aktivt.

Steg 4: Om du ser Begränsat läge: På , klicka på den och stäng av knappen bredvid AKTIVERA BEGRÄNSAT LÄGE .

Sidan uppdateras automatiskt när du inaktiverar det begränsade läget. Nu bör du kunna se alla kommentarer till de videor du tittar på.

2. Kontakta din systemadministratör

Om du ser det här problemet på en offentlig dator i skolan, högskolan, biblioteket eller någon annan offentlig institution kan det hända att du inte kan avaktivera Begränsat läge på datorn. Detta kan bero på att systemadministratören har aktiverat Begränsat läge för alla datorer på institutionen.

I ett sådant fall har du bara ett alternativ - kontakta din administratör och förklara problemet för honom eller henne. Det är bara han eller hon som kan hjälpa dig.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.