Så här åtgärdar du "Ditt inlägg kunde inte delas. Försök igen" på Instagram

 Så här åtgärdar du "Ditt inlägg kunde inte delas. Försök igen" på Instagram

Mike Rivera

Instagram är en plattform för sociala medier där du kan dela bilder, videor och rullar med dina vänner, din familj och främlingar på internet. Du kan också prata med vem som helst via DMs (Direct Messages). När du lägger upp en uppdatering i ditt liv med en bild/video har användarna också möjlighet att gilla och kommentera den, om du inte väljer att stänga av det sistnämnda.

Dina inlägg kan också delas mellan användare om du inte har ett privat konto, då kan endast de som följer dig se dina inlägg. Om du vill ta bort ett inlägg från din profil men inte radera det kan du alltid arkivera det.

Därefter kommer Stories, vars koncept först introducerades på Snapchat. Det är en uppdatering av vad du har gjort eller håller på att göra och den finns bara tillgänglig i 24 timmar. Efter 24 timmar försvinner den, men du kan fortfarande kolla in den i ditt Stories-arkiv. Instagram har också lagt till möjligheten att dela en story, gilla den och svara skaparen.

Om bilden på din berättelse är så bra att du vill ha den på din profil hela dagen kan vi hjälpa dig. Allt du behöver göra är att skapa en höjdpunkt på din profil. Välj alla relevanta bilder och voila, du har fått permanenta berättelser! Är det inte fantastiskt?

Låt oss gå vidare till säkerhet för en stund. Även om du kanske har roligt på Instagram är det alltid möjligt att du har träffat en outhärdlig användare som är olämplig och problematisk. Oroa dig inte, vi har alla sökt efter en vän på nätet och blivit besvikna minst en gång.

I sådana fall kan du blockera och rapportera dem. Genom att blockera skapas en ridå mellan din profil och deras profil; med enkla ord kommer de aldrig att kunna hitta dig igen på Instagram. Om du rapporterar dem kommer ett team på Instagram att göra en grundlig undersökning av dem för att se om de har ett problematiskt beteende. Om det upptäcks kommer strikta åtgärder att vidtas mot deras konto.

I dagens blogg ska vi prata om hur du åtgärdar felet "Ditt inlägg kunde inte delas. Försök igen" på Instagram. Följ med oss till slutet av bloggen för att lära dig allt om det!

Så här åtgärdar du "Ditt inlägg kunde inte delas. Försök igen" på Instagram

Instagram har nästan två miljarder aktiva användare från hela världen i dag. Instagram-teamet arbetar hårt för att lösa alla buggrelaterade och serverbaserade problem i appen, men allt kan inte vara perfekt, eller hur?

Internetstabiliteten och anslutningarna är olika i alla delar av världen, så det är inte rimligt att tro att du får samma Instagramprestanda överallt.

Instagram kanske fungerar smidigt som smör i USA, men det kan vara annorlunda i Indien. Det kan förekomma buggar, störningar och vissa funktioner försvinner då och då. Vi vet hur irriterande det är, men det hjälper att tänka på att det kan vara en utmaning att hantera en plattform i så stor skala.

Om du inte kan lägga upp en bild på grund av ett felmeddelande med texten "Ditt inlägg kunde inte läggas upp. Försök igen" kan vi hjälpa dig. Läs vidare för att få reda på varför felet utlöses och vad du kan göra för att åtgärda det.

Instagram stöder inte dina bilddimensioner

Även om de flesta av oss har varit långvariga Instagram-användare ett tag nu är vi förmodligen inte medvetna om de tekniska aspekterna av plattformen. Låt oss säga att du försöker lägga upp en bild med din syster på stranden. Vi vet att det är irriterande att den inte läggs upp, men kanske är det du som orsakar problemet.

Som du kanske inte vet är den bildstorlek som Instagram stöder 330×1080 pixlar. Plattformen har valt dessa mått efter omfattande forskning om vad som ser bäst ut och passar bäst.

För det mesta anpassar Instagram bilden automatiskt till dessa mått. Om det inte sker betyder det bara att bilden inte publiceras. Du kan försöka ändra måtten för att lösa felet.

Du lägger upp alldeles för många bilder efter varandra.

Instagram är en plattform som kräver mycket underhåll och fokuserar på användarnas upplevelse. Om du försöker översvämma dina följares flöden genom att publicera alltför många enskilda inlägg samtidigt kan vi inte hjälpa dig med det.

Detta beror på att Instagram AI upptäcker din aktivitet och klassificerar den som skräppost. Därefter kommer inget av dina inlägg att gå igenom. För att åtgärda detta problem behöver du bara sluta publicera under de kommande två dagarna för att slippa bli upptäckt.

Instagram är nere

Alla plattformar för sociala medier har rutinmässiga kontroller för att se till att det inte finns några djupgående funktionsproblem och för att installera säkerhetsuppdateringar för servern.

I allmänhet är dessa kontroller schemalagda en gång i månaden och kan pågå i ungefär 24-48 timmar. Under denna tid arbetar Instagram på övertid, så du kan uppleva buggar och problem runt denna tid.

Om du vill veta om detta är fallet kan du titta på Twitter. De flesta internetanvändare klagar snabbt när saker och ting inte går som de vill, så många användare kan klaga på Instagram-problem där.

Var inte blyg om ingen verkar klaga; starta tråden. Säg något som att du vaknade på morgonen och att dina rullar inte går att ladda, trots att du har en utmärkt internetuppkoppling.

Om Instagram är nere kommer andra användare att ansluta sig till dig på nolltid. Ibland meddelar Instagram att appen genomgår ett schemalagt underhåll och att de är ledsna för den olägenhet som uppstått.

Se även: Kommer jag att förlora mina favoriter om jag avinstallerar TikTok-appen?

Så här åtgärdar du fel eller problem på Instagram

Låt oss säga att det är en bugg eller ett glapp som är orsaken till alla dessa problem. Många hacks fungerar ofta i en sådan situation; låt oss se vilka de är!

Se även: Så här kontrollerar du Apple-presentkortets saldo utan att lösa in det (uppdaterad 2023)
 • Starta om din smartphone.
 • Avinstallera och installera om Instagram-appen på din smartphone.
 • Logga ut och in på ditt Instagram-konto.
 • Försök att använda ditt Instagram-konto på en annan enhet.
 • Vänta ut det under de kommande 24-48 timmarna.
 • Rapportera problemet på Instagram.
 • Kontakta Instagrams supportteam.

Det här är de mest effektiva sätten att åtgärda felet "Ditt inlägg kunde inte delas. Försök igen" på Instagram om det beror på en bugg.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.