Så här får du Snapchat-användare att visas i fliken Snabbtillägg

 Så här får du Snapchat-användare att visas i fliken Snabbtillägg

Mike Rivera

Internet har blivit en grundläggande nödvändighet för de flesta människor runt om i världen i dag, och det med goda skäl. Även om det har varit en viss debatt om huruvida en så omfattande internetanvändning är bra för människors mentala hälsa eller inte, ser det inte ut som om mycket kommer att förändras i närtid. En sak som vi alla borde vara överens om är dock att hålla mobiltelefoner så långt borta från barn som möjligt.Internet är till stor hjälp, det kan vara svårt för ett barn att först filtrera bort all felaktig information.

Som vi alla vet kan internet ge svar på alla frågor med all information som mänskligheten känner till om ämnet i en tre sekunders Google-sökning. Men det är inte allt internet kan göra för oss. Det beroende som detta nätverk har byggt upp är mycket imponerande och ännu svårare att ta sig ur.

Vi är till exempel beroende av internet för att dagligen få kontakt med våra vänner, familjemedlemmar och arbetskamrater. Många människor använder också dejtingplattformar för att hitta och träffa fler personer som de sannolikt kommer att få kontakt med på en högre nivå, baserat på algoritmer.

Det finns appar på internet som kan hjälpa dig att meditera, träna, skaffa nya vänner, hantera din tid bättre och studera effektivare. Det finns spel som kan underhålla dig när du har tråkigt, allt från Battle Royale-spel till pusslande hjärnspöken.

Hur kan vi glömma de sociala medierna? De hjälper oss att hålla kontakten med resten av världen, underhåller oss och låter oss dela intressant eller roligt innehåll med våra vänner.

Faktum är att appar för sociala medier är de mest nedladdade apparna; TikTok var den mest nedladdade appen 2022, följt av Instagram, Facebook och Snapchat.

Snapchat är extremt populärt bland tonåringar idag.

De flesta användare tenderar att lägga till alla de känner i sin vänlista och till och med sina vänner, oavsett om de är nära vänner personligen eller ej. Det är ett bra sätt att få nya vänner och utöka sitt nätverk.

Användarna föredrar i allmänhet att inte lägga till personer genom sökning eller användarnamn eftersom det är som att erkänna att de är attraherade eller intresserade. Det är oftast i avsnittet Snabbtillägg som de flesta av dessa nya kontakter startar.

I dagens blogg ska vi tala om huruvida det är möjligt för dig att få en annan användare att visas i fliken Snabbtillägg eller ej. Vi kommer också att diskutera några relaterade ämnen, så följ med oss till slutet av den här bloggen!

Är det möjligt att få Snapchat-användare att visas i fliken Snabbtillägg?

Om du använder Snapchat känner du säkert till fliken Snabbtillägg, det är där du hittar de personer som du kanske känner eller har gemensamma vänner med. Det är också den mest till synes osannolika metoden för att lägga till någon i din vänlista.

Vi säger inte att det är misstänkt att lägga till någon genom att nämna, använda användarnamn eller söka. Det är bara det att tonåringar i dag vill verka så coola och obekymrade som möjligt. Att söka upp någon på Snapchat strider starkt mot den bild de vill visa upp, vilket är anledningen till att de i allmänhet förlitar sig på Quick-Add för att få nya vänner.

Låt oss säga att du träffade någon i skolan och vill lägga till honom eller henne i ditt nätverk på Snapchat. Du skulle naturligtvis föredra att lägga till honom eller henne från Snabbtillägg, men du har inte sett honom eller henne på den fliken ännu. Det är därför naturligt att fråga sig om det är möjligt att få en användare att visas på fliken Snabbtillägg.

Svaret är både ja och nej. Även om det inte finns något tekniskt alternativ för att lägga till någon i fliken Snabbtillägg finns det ett par knep du kan prova. Tänk dock på att dessa knep inte har någon garanti för att fungera.

Så här gör du för att få någon att dyka upp på fliken Snabbtillägg i Snapchat

Snapchat lägger i allmänhet till de användare på fliken Snabbtillägg som kan vara bekanta med dig på ett eller annat sätt, till exempel dina kontakter, användare som du har gemensamma vänner med och nya användare som bor eller befinner sig i närheten av dig.

Eftersom du inte kan göra något åt platsen och vill verka cool och nonchalant är den enda metoden du kan använda dig av gemensamma vänner.

Kontrollera om någon av dina vänner känner dem. Ju fler gemensamma vänner du har med dem, desto snabbare hittar du dem på fliken Snabbtillägg.

Du har alltid möjlighet att bara be om deras nummer, men om du kan prata med dem kan du kanske be dem om deras Snapchat-profil, eller hur?

Vi föreslår att du frågar dem om deras Snapchat-profil i förväg. Tro oss, människor är mer imponerade av en person som är tydlig med sina prioriteringar och tankar än av någon som hellre spelar spel på internet.

I slutändan

När vi nu närmar oss slutet av den här bloggen, låt oss sammanfatta allt vi har talat om idag.

Det finns inget alternativ på Snapchat som kan få Snapchat-användare att visas på fliken Snabbtillägg. Men om du har några gemensamma vänner med personen eller deras telefonnummer är chansen större att de visas på fliken.

Det bästa sättet att lägga till någon du gillar i ditt Snapchat-nätverk är dock att gå fram till dem. Direkthet är en mycket uppskattad attityd och sparar dessutom tid.

Om vår blogg har hjälpt dig, glöm inte att berätta om det i kommentarerna nedan!

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.