Så här ser du hur många strömningar en låt har på Spotify (Spotify Views Count)

 Så här ser du hur många strömningar en låt har på Spotify (Spotify Views Count)

Mike Rivera

Antal visningar på Spotify: Det tog inte lång tid för Spotify att få uppmärksamhet från lyssnare från hela världen. Appen har utan tvekan blivit en av de ledande apparna för musikstreaming. Den har låtar som spelats in av många artister som är baserade i och utanför Indien. Oavsett om du behöver lyssna på BTS senaste album eller om du är intresserad av musik från Hollywood har Spotify täckt alla dina musikrelaterade behov.

Nyligen släppte appen en ny funktion som gör det möjligt att spåra listan över sina favoritartister och låtar på Spotify.

Det här alternativet, som är allmänt känt som Wrapped-funktionen, har gjort det superenkelt för Spotify-användarna att lära sig allt om sina favoritlåtar och artister. Wrapped-funktionen berättar tydligt allt om dina favoritlåtar.

Frågan är: "Är det möjligt att se hur många spelningar en låt har på Spotify?" Hur kan du kontrollera det totala antalet visningar av låtar på Spotify?

Lyckligtvis kan du i Spotify kontrollera antalet visningar för vilken låt du vill i enkla steg.

Men innan vi diskuterar processen bör du kontrollera att det här alternativet endast är tillgängligt för populära artister.

Låt oss gå direkt till processen.

Så här ser du hur många strömningar en låt har på Spotify (Spotify Views Count)

Metod 1: Kontrollera antalet visningar på artistprofilen

  • Öppna Spotify på datorn och logga in på ditt konto.
  • Hitta och öppna låten vars antal visningar du vill kontrollera.
  • Under låten trycker du på artistens namn.
  • Då kommer du till artistens profil och under profilnamnet kan du se hur många visningar alla deras låtar har haft varje månad.
  • Rulla nedåt och här kan du se hur många visningar låten har fått eller hur många gånger någon har spelat den aktuella låten.

Det är viktigt att notera att du endast kan kontrollera antalet visningar för en viss låt på Spotify på din dator.

Metod 2: Inslagsfunktion (Spotify Views Counter)

Om du har använt Spotify och sociala nätverkssajter ett tag har du säkert lagt märke till att användarna har skrivit om den inplastade funktionen på Spotify. Med denna funktion kan användarna dela sina favoritartister och sin favoritmusik från Spotify till Instagram, Facebook och andra sociala nätverkssajter.

Funktionen gör det möjligt för dig att kontrollera "best of"-listan i enkla steg. Du kan inte bara se listan över de låtar som du har lyssnat mest på under året, utan den inplastade funktionen har smidiga och bekväma funktioner för delning, så att du kan dela din musik med dina vänner på sociala medier i enkla steg.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.