Så här ser du TikToks bevakningshistorik (se senast visade TikToks)

 Så här ser du TikToks bevakningshistorik (se senast visade TikToks)

Mike Rivera

TikToks popularitet har skjutit i höjden den senaste tiden, och det är inte svårt att förstå varför. Med över 1 miljard aktiva användare varje månad har TikTok fått mycket uppmärksamhet från innehållsskapare och människor runt om i världen. Det händer att vi uppdaterar TikTok-flödet av misstag när vi tittar på en video, och då är videon borta och du har en ny uppsättning videor på sidan.

Så hur hittar du videon du tittade på? Med enkla ord, hur hittar du en TikTok-video som du tittade på men inte gillade?

Tyvärr har TikTok ingen funktion "Titthistorik" som kan visa dig vilka TikToks du nyligen har tittat på.

Om du gillade dessa videor kan du lätt hitta dem i avsnittet "gillade videor". Men vad händer om du inte ens har tittat färdigt på videon och lämnat den obemärkt? Hur kan du hitta den igen?

Om det har hänt dig kan vi hjälpa dig!

I det här inlägget får du veta hur du kan se tittarhistorik på TikTok och enkelt hitta TikTok-videor som du har tittat på.

Kan du se TikTok-historik via funktionen "Hidden View"?

Om du har använt TikTok under en längre tid har du säkert lagt märke till funktionen "dold vy" som visar historiken över de videor du har tittat på från ditt konto.

När du kollar den här funktionen för dolda visningar inser du att du redan har tittat på miljontals videor på TikTok.Det låter konstigt och chockerande för dig, även populära innehållsskapare blir chockade när de ser hur många visningar deras videor har.

Tyvärr har siffrorna som visas i den dolda visningsfunktionen inget att göra med den senaste videon du tittade på eller din tittarhistorik på TikTok, utan är bara en cache.

Nu uppstår frågan Vad är cache?

I enkla termer är cacheminnet ett tillfälligt lagringsutrymme där program lagrar data, främst för att förbättra hastigheten och prestandan.

När du till exempel tittar på något på TikTok lagrar den videodata i cacheminnet så att den kan fungera snabbare nästa gång du tittar på samma sak igen, eftersom data redan har laddats in i förväg tack vare cacheminnet.

Se även: Hur du hittar någon på TikTok med hjälp av telefonnummer

Du kan också rensa cachen från TikTok-appen, gå till din profil och tryck på ikonen med de tre horisontella linjerna. Därefter hittar du ett alternativ för att rensa cache, och här hittar du ett nummer skrivet med symbolen M.

Men om du klickar på alternativet Rensa cacheminnet innebär det att du rensar TikTok-videohistoriken.

Så här ser du TikToks bevakningshistorik (se senast visade TikToks)

Om du vill se historiken över videor som du tittat på på TikTok trycker du på din profilikonen längst ner. Klicka sedan på menyikonen och tryck på Titta på historik. Här kan du se historiken över alla dina tittade videor genom tiderna. Tänk på att funktionen Titta på historik endast är tillgänglig för de utvalda TikTok-användarna.

Du kan också leta efter din visningshistorik genom att hämta dina data från TikTok. Detta sätt är inte 100 % korrekt eller garanterat eftersom vi inte har hört något om det från utvecklarens skrivbord, och de data som vi har begärt kan komma tillbaka eller inte.

Alternativt sätt att se TikToks visningshistorik

Som vi nämnde tidigare erbjuder TikTok en bevakningshistorikfunktion endast för utvalda användare. Det enda sättet att hitta dessa videor är att begära datafilen från TikTok. Den innehåller all information om TikTok-kontot som du kan tänkas behöva. Dessutom innehåller den en lista över de videor som du har tittat på på plattformen.

Så här ska du göra:

 • Öppna TikTok-appen på din telefon.
 • Gå till din profil.
 • Välj de tre prickarna i det övre högra hörnet.
 • Tryck på "Sekretess" och välj "Personalisering och data".
 • Välj "begäran om datafil".

När du har begärt datafilen väntar du i 24 timmar på att TikTok ska kontrollera och godkänna din begäran. Du kan också se statusen för din begäran på samma flik.

Om den visar "Pending" håller företaget på att behandla din begäran. När den är klar ändras statusen till "Download". När den är tillgänglig för nedladdning kan du ladda ner den till din mobil på följande sätt.

 • Välj nedladdningsalternativet. Du kommer till webbläsaren där du ombeds att bekräfta att det är ditt konto. Verifieringen tar bara några sekunder. Ange bara dina inloggningsuppgifter för TikTok och du är redo att börja!
 • Du får ett popup-meddelande där du uppmanas att bekräfta om du har bett om en nedladdning. Tryck på "download" (nedladdning).
 • Den begärda filen kommer att laddas ner till ditt system som en zip-fil.
 • Du kan öppna den på din mobil, men om den inte öppnas på din Android kan du överföra filen till din dator via e-post och visa den där.
 • Öppna filen och sök efter "video browsing history".
 • Här hittar du information om alla videor som du har tittat på TikTok hittills, tillsammans med länkar.
 • Du kan kopiera och klistra in länkarna till målvideon i webbläsaren för att komma åt den.

Stegen för att komma åt TikTok-historiken på en iPhone är desamma som på Android.

Se även: Hur man hittar personer i min närhet på Facebook

Som vi nämnde ovan har TikTok ett alternativ som gör att du kan ladda ner din TikTok-sökhistorik på Android och iPhone. Tyvärr finns det här alternativet inte tillgängligt på datorer. Så ditt enda alternativ är att ladda ner TikTok-sökhistoriken till din mobil och överföra filen till datorn.

Så här gör du: Följ tipsen ovan för att begära en detaljerad fil med information om din TikTok och ladda ner den till din mobil. Skicka filen till din dator och öppna zip-filen för att få tillgång till uppgifterna.

Du kanske också gillar:

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.