Så här ser du vem som har tittat på din TikTok-profil

 Så här ser du vem som har tittat på din TikTok-profil

Mike Rivera

Kontrollerar du vem som har tittat på din profil i sociala medier? Kontrollerar du vem som har gillat och kommenterat dina inlägg? Det är inte fel att göra det, det gör vi alla. Det är vanligt. Men är det möjligt att se vem som har tittat på ditt innehåll på alla sociala medier? Vissa gör det inte.

Om du är en innehållsskapare är dessa insikter välbehövliga för dig, eller hur?

När innehållsformen utvecklas kan du vilja ha mer information om vad din publik är intresserad av att se.

En form av innehåll som användarna välkomnar är videoinnehåll. Plattformar som i hög grad främjar denna typ av innehåll är Instagram och TikTok. Vi vet dock alla att TikTok är den plattform som välkomnar kort videoinnehåll i större utsträckning än andra.

TikTok är i princip en app för sociala nätverk som gör det möjligt för vem som helst att skapa och dela underhållande, komiska och läppsynkande videor med ett stort antal människor. Du kan lägga till musik, filter och några andra detaljer i din video för att göra den mer attraktiv.

TikTok har gjort det möjligt för många kreativa människor över hela världen att fånga sina roliga stunder där vissa videor är roliga, engagerande och rent ut sagt korkade.

Dessutom underlättar plattformen och gör innehållsskaparnas arbete mer tillgängligt genom att tillhandahålla analyser.

TikTok-teamet försöker ständigt förbättra användarupplevelsen och locka fler användare till plattformen. En av de senaste uppdateringarna som TikTok har gjort är att användarna kan se vem som har tittat på deras profil.

Så om du är TikTok-användare och desperat vill veta om den här funktionen är tillgänglig för dig, är du på rätt ställe.

I den här bloggen diskuterar vi om det är möjligt att se vem som har tittat på din TikTok-profil; om det är möjligt diskuterar vi hur man gör det och, om inte, vad man kan göra åt det. Och till sist föreslår vi några riktigt coola verktyg som du bör använda om du är TikTok-användare.

Så här ser du vem som har tittat på din TikTok-profil

Tyvärr kan du inte se vem som har tittat på din TikTok. Efter den senaste uppdateringen kan du inte se profilnamnet på de personer som har sett din profil eftersom de är helt anonyma. TikTok har beslutat att hålla den här informationen konfidentiell.

Men om du använder en äldre version av TikTok kommer du att få ett meddelande om profilvisare som visar en lista över personer som har tittat på din profil.

Som du kan se erbjuder den äldre versionen av TikTok-appen ett smidigt sätt att se vem som har besökt din profil. Medan andra plattformar bara anger antalet besökare, visar den faktiskt användarnamnen på alla som har besökt din profil.

Men du kan inte veta exakt när och hur ofta uppdateringarna sker, men den allmänna observationen är att dina profilvisningar uppdateras efter 24 timmar.

Om du kontrollerar besökarna i dag kan du låta 24 timmar gå innan du kontrollerar besökarna. Du kommer fortfarande att kunna se alla nya besökare. Om du ofta observerar en enskild profil kan du dra slutsatsen att du har börjat bygga upp en följarskara.

Varför kan du inte se meddelandet om senaste profilvisningar på TikTok?

Ibland kan folk inte se meddelandet "Senaste profilvisningar". Om du också upplever samma sak kan det finnas två orsaker till det.

Ett, det är ett tekniskt fel. Avinstallera och installera om appen för att se om det löser problemet.

Om du fortfarande inte kan se meddelandet ska du kontrollera om du har ställt in din profil på "privat". Om du har ställt in din profil på "privat" kan du inte se meddelandet om profilbesökare. Detta meddelande är endast tillgängligt för användare med en offentlig profil.

Följ de här stegen för att göra ditt konto offentligt och aktivera statistik över profilbesökare:

  • Öppna TikTok-appen och tryck på ikonen Jag.
  • Tryck på alternativet Mer.
  • Gå till Konto och välj Integritet och säkerhet.
  • Under Upptäckbarhet inaktiverar du Privat konto. Aktivera också att andra ska kunna hitta mig.
  • Nu är ditt konto synligt för alla användare som kan dela dina videor och hjälpa dig att bli populär.

Berättar TikTok vem som har tittat på dina videor?

Tyvärr berättar TikTok inte vem som har tittat på dina videor eftersom de är helt anonyma. Däremot kan du få reda på hur många som har tittat på din video. Det här antalet är viktigt för att du ska kunna försäkra dig om att dina videor blir populära.

Slutsats:

Till skillnad från andra plattformar hindrar inte Tiktok dig från att visa dina profilbesökare. Det finns ett enkelt sätt att göra det på. Tiktok visar fortfarande inte profilerna för dem som besökte dina videor.

Du kan noggrant analysera dina profilvisningar och videovisningar för att få en djupare inblick i de videor du delar med världen.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.