Vad är skillnaden mellan att läggas till med användarnamn och läggas till med sökning på Snapchat?

 Vad är skillnaden mellan att läggas till med användarnamn och läggas till med sökning på Snapchat?

Mike Rivera

Tonåren är ett mycket viktigt skede i en människas liv. I de flesta fall är det dessa år som definierar vem personen är. Det är viktigt att ett barn får se så mycket variation som möjligt, inom alla områden, för att växa maximalt. Även om de flesta barn inte skulle hålla med, om dina föräldrar tvingar dig att öva på dans, sång, ett musikinstrument, en sport eller något annat som du inte tycker om, så gör det bara. Färdigheter är viktigai den verkliga världen, där du måste kämpa för nästan allting.

Låt oss återgå till det lättare ämnet: att utsätta din hjärna för mer variation. Ett av de roligaste sätten att göra detta på är att fråga en av dina vänner vad de tycker. Vänner är en mycket viktig del av en tonårings liv, men inte av den anledning som vi talar om.

Vanligtvis är tonåringar besatta av, avgudar, hatar eller är avundsjuka på sina jämnåriga.

Likgiltighet är inte en färdighet som man behärskar under tonåren, och det finns en mycket god anledning till det. Tonåringar som är likgiltiga inför sina kamrater, sina resultat och sitt liv har i allmänhet stora problem i vuxen ålder när de måste bry sig om saker och ting. Saker som en examen, ett jobb, ett levebröd och verklig, synlig tillväxt.

Om du känner att du är likgiltig eller om en av dina vänner är det, finns det ingen anledning att oroa sig, du kan fortfarande arbeta på det. Allt du behöver göra är att börja prata med fler människor och göra några investeringar. Berätta något viktigt om dig själv för dem, eller förklara något viktigt för dem. Du kommer automatiskt att bli investerad i dem.

Tänk dock på att det finns en tunn gräns mellan att bry sig och att smyga sig. Håll också dessa vänner på en strikt "out-of-sight, out-of-mind"-basis. Att bry sig om människor är inte slutmålet, utan att lära sig att bry sig och bli proaktiv är slutmålet.

Om du känner att människorna runt omkring dig är outhärdliga och outhärdliga finns det en ganska enkel lösning: Gå bara ut på nätet och prata med folk. Det finns många plattformar och webbplatser som kan hjälpa dig med detta.

Vi brukar rekommendera Omegle, men på senare tid har webbplatsen fyllts av explicit och mycket olämpligt innehåll.

Snapchat är på alla sätt ett mycket bättre val. För det första är det en högklassig plattform för sociala medier; Snapchat är bokstavligen den fjärde mest populära plattformen i världen! Den är också utformad med tonåringar i åtanke, och användare har hävdat att de som är på Snapchat fylls av positiv energi, goda vibbar och kreativitet.

Läs vidare till slutet av den här bloggen för att få reda på skillnaden mellan att läggas till via användarnamn och läggas till via sökning på Snapchat.

Vad är skillnaden mellan att läggas till med användarnamn och läggas till med sökning på Snapchat?

Om du fortfarande undrar om det finns en skillnad mellan att lägga till någon med användarnamn och att lägga till dem med hjälp av sökning, kan vi berätta att det finns en skillnad. Även om det kanske inte verkar så viktigt är det bättre att veta dessa saker än att hamna i ett missförstånd, eller hur?

När någon lägger till dig på Snapchat kan du se hur de lade till dig under deras användarnamn. Det är en av de här sex metoderna:

 • Läggs till av Search
 • Tillagd av Mention
 • Läggs till av Quick Add
 • Läggs till av Contacts
 • Läggs till av Användarnamn
 • Läggs till av Snapcode

Varför kan jag inte se hur någon lagt till mig på Snapchat?

Om du inte kan se vilken metod någon använde för att lägga till dig på Snapchat behöver du inte oroa dig. Det betyder bara att det var du som lade till dem först och att de lägger till dig igen nu. Det kan också betyda att ni var vänner på Snapchat, men att en av er tog bort den andra och att den andra lägger till dig igen.

Lagt till av Username på Snapchat

Låt oss säga att du heter Jack Brown och att ditt användarnamn är heyitsjackbrown.

När någon lägger till dig via användarnamn anger de ditt Snapchat-användarnamn (heyitsjackbrown) i sökfältet, inte ditt riktiga namn.

Det kan betyda flera saker:

 • Du gav dem ditt användarnamn personligen, vilket är hur de lade till dig.
 • En gemensam vän gav dem ditt användarnamn, som de kopierade in i sökfältet. De kan också ha sett ditt användarnamn på en av dina gemensamma vänners telefoner och lagt till dig utan hjälp från den gemensamma vännen.

Det brukar vara ett tecken på att ni två inte kan ha känt varandra länge.

Lagt till av Search på Snapchat

När någon lägger till dig via sökning anger de ditt riktiga namn (Jack Brown) i sökfältet i stället för ditt användarnamn. Detta kan också betyda flera saker:

 • De har sett dig i skolan, på universitetet eller på jobbet och hittat ditt namn för att lägga till dig på Snapchat.
 • Du träffade dem men glömde att berätta ditt användarnamn, vilket är anledningen till att de var tvungna att använda ditt riktiga namn.
 • De är en förlorad vän som precis har gått med i Snapchat och vill komma i kontakt med gamla vänner.

Att en person läggs till genom sökning innebär vanligtvis att personen känner dig, men inte tillräckligt väl för att fråga dig efter ditt användarnamn för Snapchat.

I slutändan

När vi nu avslutar den här bloggen vill vi sammanfatta allt som vi har talat om i dag.

När någon lägger till dig med ditt användarnamn på Snapchat betyder det att de har skrivit in ditt Snapchat-användarnamn i sökfältet. Detta innebär i allmänhet att de känner dig och har din tillåtelse att lägga till dig på Snapchat. Det är också möjligt att de bara såg dig på någon annans konto och tyckte att du var cool.

När någon lägger till dig via sökning anger de ditt riktiga namn på Snapchat. Detta innebär att de kände till dig och just har beslutat att lägga till dig på Snapchat. De kan dock också lätt ha frågat vem som helst om ditt namn för att lägga till dig.

Om vår blogg har hjälpt dig, glöm inte att berätta om det i kommentarerna nedan!

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.