Vad betyder 5k prenumeranter på Snapchat?

 Vad betyder 5k prenumeranter på Snapchat?

Mike Rivera

Med tanke på hur kreatörer har vuxit och diversifierat sig på sociala medier i dag ses antalet följare på dessa plattformar som ett viktigt tecken på vad de har uppnått. Det är därför som de betraktar det som en milstolpe om de uppnår 1 miljon, 100 000, 50 000, 25 000 eller till och med 10 000 följare, och det firas ofta med stor kraft och på traditionellt sätt, som att skära upp en tårta,ballonger, fester och så vidare.

Även om Instagram styr dessa konventioner finns de också på plattformar som Snapchat, som en gång i tiden var utformad för att skydda privatlivet men som nu har lika många möjligheter att utforska och vinna popularitet som alla andra.

Till skillnad från antalet följare på Instagram kan du dock samla in följande på Snapchat abonnenter. I den här bloggen berättar vi om allt du behöver veta om den Prenumerera på om Snapchat och dess nyanser. Nu sätter vi igång!

Vad betyder 5k prenumeranter på Snapchat?

Om du är ny på Snapchat förstår vi att du är förvirrad över vissa saker som du ser för första gången. Men 5k Subscribers betyder exakt vad det står på Snapchat: att profilen har över 5 000 prenumeranter.

När du ser den här ikonen på en persons Snapchat-profil ska du tro att personen är en Creator på Snapchat (vi kommer att diskutera det senare i bloggen) och är mycket aktiv på plattformen.

5k prenumeranter ses ungefär som en milstolpe på Snapchat, eftersom det exakta antalet prenumeranter är osynligt för andra tills du når denna gräns. Allt de ser på din profil är >5k prenumeranter. Att gå över till andra sidan är därför en stor sak för många.

Har alla Snapchat-användare en prenumerationsknapp på sin profil?

Nu när vi har klargjort dina tvivel kan vi gå vidare till den verkliga frågan, en fråga som vi har sett många Snapchatters undra över: Finns knappen Prenumerera på alla Snapchat-profiler? Om så är fallet, hur kan du få en sådan knapp på din profil?

Tyvärr är den här knappen endast reserverad för offentliga konton på plattformen, vilket är logiskt eftersom du först måste låta andra se ditt innehåll för att de ska kunna prenumerera på det. Och för det behöver du en profil som alla kan se, en offentlig profil.

Hur byter du ditt Snapchat-konto till offentligt? En steg-för-steg-guide

Efter att ha besvarat den första frågan går vi vidare med den andra: att få en Prenumerera på Du måste först byta till en offentlig profil på Snapchat. Gå igenom den stegvisa guiden nedan för att förstå hur det går till:

Steg 1: Starta mobilappen Snapchat på din enhet.

Den första fliken som öppnas på skärmen är fliken Snapchat-kamera. Titta till det övre högra hörnet av skärmen, där du hittar en miniatyrbild av din bitmoji-avatar. Tryck på den här miniatyrbilden.

Steg 2: När du gör det kommer du till den Profil på Snapchat, där du hittar all din information, inklusive din vänlista, Snap Map med mera.

I det övre högra hörnet av denna flik ser du en vit kugghjul ikonen. Tryck på den här ikonen så kommer du till din Inställningar.

Steg 3: När du är här måste du först ändra dina sekretesskontroller för att aktivera bytet.

För att göra det bläddrar du ner på denna flik tills du hittar KONTROLLER AV SEKRETESS. Under det här avsnittet hittar du dessa fem alternativ:

Kontakta mig

Skicka meddelanden till mig

Visa min berättelse

Se min plats

Se mig i Quick Add

Av alla dessa inställningar måste du ändra inställningarna för de tre första till Alla ; de två sista är inte obligatoriska, så du kan göra det som du vill.

Steg 4: När du har gjort dessa ändringar kan du återgå till din Profil och leta efter Offentliga profiler på den fliken.

Det finns bara ett alternativ här: Skapa en offentlig profil.

Se även: Hur man kontrollerar visningar på rullar (Instagram Reels Views Count)

Steg 5: Tryck på det här alternativet och du får se vilka ändringar som kommer att göras i din profil.

Fortsätt att trycka på Fortsätt tills du får ett bekräftelsemeddelande. Välj Kom igång här för att ändra din profil till ett offentligt konto.

När du kontrollerar din profil nu kommer du att se följande Prenumerera på där.

Hur kan offentliga profiler räknas som skapare på Snapchat?

Om du har visat intresse för att skapa en offentlig profil på Snapchat är det inte långsökt att du skulle sikta på att få en Skaparens status förr eller senare.

Se även: Roliga namn för Blooket - olämpliga, bästa och smutsiga namn för Blooket

Vem skulle inte vilja öppna upp för bredare upptäckter, få en grundlig inblick i publiken och tilldela andra Snapchatters roller? Dessutom är det också det första steget på vägen mot att få den Snapchat Star och ge plats för en verifierat Snapchat-konto. Men hur kan en offentlig profil räknas som Skapare ?

Snapchat-teamet har fastställt vissa regler för att avgöra detta. Här är reglerna:

  • Först och främst måste du ha minst 100 prenumeranter på din offentliga profil.
  • Din offentliga profil måste också vara äldre än en vecka.
  • Slutligen är det obligatoriskt att det finns minst en vän i båda riktningarna.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.