Google Voice Number Lookup Free - Spåra en ägare till ett Google Voice-nummer

 Google Voice Number Lookup Free - Spåra en ägare till ett Google Voice-nummer

Mike Rivera

Google Voice Phone Number Lookup: Okända samtal är super frustrerande, inte bara från anonyma användare utan även från bedragare och marknadsföringsföretag. Någon gång har vi alla fått samtal från okända Google Voice-nummer och du måste ha varit nyfiken på vem personen är.

Se även: Facebook Private Profile Viewer

Naturligtvis finns det en chans att den som ringer är en av dina vänner, men risken för att de är bedragare är något större. Innan du svarar på dessa samtal är det viktigt att ta reda på vem som äger ett Google Voice-nummer och gå igenom bakgrundsinformationen.

Som vi alla vet är Google Voice en VoIP-telefontjänst (Voice over Internet Protocol) som gör det möjligt för användare att ringa och ta emot samtal, röst- och textmeddelanden. De flesta använder det här numret för att omdirigera inkommande samtal till sina personliga nummer, kontorsnummer eller fasta telefoner.

När användarna registrerar sig för Google Voice får de ett gratis virtuellt telefonnummer inom sitt riktnummer. Du kan också välja ditt personliga favoritnummer och använda verktyget Google Voice Number Availability för att kontrollera om ditt önskade nummer är tillgängligt för registrering eller inte.

Det här numret är mycket likt SIM-kortnumret. Den enda skillnaden är att tjänsten är helt gratis att använda, medan vissa funktioner, som samtalsinspelning, endast är tillgängliga med betalda konton.

Eftersom Google Voice-numret är registrerat med ditt Google-konto listar plattformen inte ditt nummer, din e-postadress och din personliga information offentligt för att bevara sekretessen, och därför visas det inte i telefonböcker eller på webbplatser som listar telefonnummer.

Frågan är nu hur man hittar ägaren till ett Google Voice-nummer eller hur man hittar en e-postadress som är associerad med ett Google Voice-nummer.

Du kan använda Google Voice Number Lookup av iStaunch för att hitta ägaren till ett röstnummer från Google.

Se även: Så här raderar du alla Instagram-meddelanden på en gång på iPhone och Android

Verktyget ber dig ange personens Google Voice-nummer och visar dig sedan matchande resultat. Resultaten innehåller viktig och saklig information, t.ex. verkligt namn, konton i sociala medier, alternativt telefonnummer, plats och andra uppgifter.

Uppslag av Google Voice-nummer

Google Voice Number Lookup by iStaunch är ett gratis verktyg som låter dig spåra ett Google Voice-nummer gratis och hitta ägaren med uppgifter som namn, e-postadress, land och mycket mer. Allt du behöver göra är att öppna Google Voice Number Lookup by iStaunch. Skriv in Google Voice-telefonnumret och tryck på Skicka-knappen. Därefter visas ägaren till Google Voice-nummerinnehavaren.

Uppslag av Google Voice-nummer

Viktigt att notera: Eftersom Google inte offentligt listar användarnas Google Voice-nummer eller deras personuppgifter är det nästan omöjligt att ta reda på vem som äger numret. Men om någon lägger ut sitt Google Voice-nummer på sitt konto i sociala medier, på sin webbplats, blogg eller i ett forum kan det här verktyget hjälpa dig att ta reda på personens identitet och bakgrund.

Videoguide: Google Voice Number Lookup 2021 - Hur du spårar vem som äger Google Voice Number

Hur du spårar ett Google Voice-nummer gratis

Som tidigare nämnts är Google Voice Number lookup-verktyget utformat för att göra det lättare för användare att avslöja identiteten på ett okänt mobilnummer. Det har ett användarvänligt gränssnitt som gör att sökningen går snabbare.

Skicka in det Google Voice-nummer som du får samtal från i Google Voice-nummeruppslagsverktyget, så får du reda på namnet på den användare du söker efter.

Hur du hittar ditt Google Voice-nummer

  • Gå till webbplatsen för Google Voice på din Android- eller iPhone-enhet.
  • Logga in på ditt Google-konto genom att ange din e-postadress och ditt lösenord.
  • Du kommer att omdirigeras till Google Voice Dashboard.
  • Tryck på ikonen Inställningar i det övre högra hörnet av skärmen. Under avsnittet Konto ser du ditt nummer.

Här hittar du också alternativ som att ändra, redigera och radera numret. Du kan enkelt ändra Google Voice-nummer eller radera det permanent gratis.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.