Så här tar du reda på vem som äger ett Snapchat-konto

 Så här tar du reda på vem som äger ett Snapchat-konto

Mike Rivera

Hitta vem som skapade ett Snapchat-konto: Sociala medier är en plats där du kan hitta nästan alla. Du kan hitta människor från alla samhällsskikt, människor från alla tänkbara och otänkbara yrken, människor från alla delar av världen och till och med människor som du vanligtvis inte träffar någon annanstans.

Med ett sådant överflöd av konton i sociala medier på nätet blir det ibland svårt att hitta den verkliga identiteten på någon du pratar med i en app eller på en webbplats. Med så många människor på nätet och så få namn att identifiera är det inte lätt att veta vem som är vem. På Snapchat blir det ännu svårare.

Om du har fått ett meddelande från någon på Snapchat men inte har någon aning om vem de är, vill du säkert ta reda på det och det är därför du har kommit till den här bloggen, eller hur?

I den här bloggen kommer vi att dela med oss av de olika sätt som du kan använda för att ta reda på vem som står bakom ett Snapchat-konto. I slutet kommer du att känna till flera olika sätt att ta reda på vem som har skapat ett Snapchat-konto. Så stanna kvar hos oss till slutet.

Så här tar du reda på vem som äger ett Snapchat-konto

Flera metoder kan hjälpa dig att hitta en persons verkliga identitet på Snapchat. Men alla metoder kanske inte fungerar för dig. Det bästa sättet att maximera dina chanser att hitta den verkliga identiteten är att följa alla metoder en efter en för att se vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar.

Nedan har vi listat dessa metoder för dig i stigande svårighetsgrad. Men vi nämner inte den enklaste och mest uppenbara metoden på den här listan. Du vet vilken metod vi pratar om, eller hur? Fortsätt läsa för att få reda på de andra alternativen.

1. Slå upp profilen

Den här metoden kan tyckas ganska självklar och är det första du kan göra för att få reda på något om ägaren till Snapchat-kontot. Det är i kontots profilsektion som du kan hitta grundläggande information om kontot.

Om du har fått ett meddelande från någon som du inte verkar känna, gå till deras profil genom att trycka på Bitmoji-ikonen bredvid deras namn/användarnamn i Chattar På deras profil kan du hitta information om dem som Snapchat-namn, användarnamn eller, om de har skapat en offentlig profil, deras Spotlight stories (om det finns några).

Profilavsnittet kan ge dig en del information om kontot, men det är inte alltid tillförlitligt. Snapchat tillåter användare att inte ange sina namn i sina konton. Om personen inte har angett något namn är det inte lätt att få reda på något bara utifrån användarnamnet. Och de flesta personer på Snapchat har ingen offentlig profil.

I sådana fall är det inte möjligt att ur profilsnittet utläsa något särskilt, och det är detta som för oss till nästa metod.

2. Kolla in deras berättelser

Stories på Snapchat används för att dela med sig av dagens uppdateringar eller helt enkelt något som användaren tycker är värt att dela med sig av. Folk gillar att dela med sig av snapsar via Stories-sektionen på Snapchat. Om du är vän med någon på Snapchat kan du få reda på en hel del om honom eller henne genom hans eller hennes stories.

Håll bara utkik efter personens berättelse i Berättelser Du kan också aktivera Story-notiser för personen så att du får ett meddelande när personen lägger till något i sin Story, såvida inte Story är dold för dig.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.