Hur du åtgärdar att Instagrams följare inte uppdateras

 Hur du åtgärdar att Instagrams följare inte uppdateras

Mike Rivera

Instagram är en av de största sociala medierna i världen, med mer än två miljarder aktiva användare varje månad! Det finns flera anledningar till varför Instagram är så framgångsrikt idag, men det är inte det vi ska diskutera. Låt oss säga att du har varit en Instagramanvändare ett tag och vill göra något nytt med plattformen. Du kanske vill bli en influencer genom att lägga upp din vardag med liteInstagram är världens största och mest diversifierade marknad, så du börjar på rätt ställe.

Som blivande influencer finns det ett par tips att komma ihåg: för det första måste ditt liv vara tilltalande eller intressant för andra. Ingen skulle följa dig enbart för din dagliga Starbucks-kaffebild och dina gympapassningar.

Ett bra sätt att agera på detta är att gå till ett vanligt, känt ställe för unga människor i din stad. Skaffa dig några vänner, umgås lite och försök att imponera på alla. Samband gör hela skillnaden; bli stans samtalsämne och Instagramberömmelsen kommer snart efter.

Dessutom, och detta är självklart, är det bättre att du har en bra smartphone-kamera för att kunna ta bilder överallt. Generation Z är besatt av estetik, så det är viktigt att du har en uppfattning och försöker hålla dig till den så långt det är möjligt.

När det gäller ditt företag bör du först och främst fokusera på vad din USP eller Unique Selling Point är. Om du inte har nått dit ännu är du för långt efter. Det måste finnas något du har eller kan göra som andra inte har eller kan göra. Hitta det och använd det innan det är för sent.

Analysverktyg för Instagram berättar allt du behöver veta om hur din publik tar del av ditt innehåll; vad de gillar, vad de hatar och vad de inte bryr sig om.

Det viktigaste är att agera, så glöm inte bort det!

I dagens blogg diskuterar vi hur du löser problemet om Instagram inte uppdaterar antalet följare på din profil. Läs vidare till slutet av dagens blogg för att lära dig allt du behöver veta om det.

Hur du åtgärdar att Instagrams följare inte uppdateras

Vi vet att det kan vara frustrerande när du vet att du har fått nya följare, men din profil inte uppdaterar det. Eftersom det är för tråkigt att sitta och räkna alla dina följare har du naturligtvis ingen aning om exakt hur många följare du har.

Oroa dig inte, felet är irriterande, men det är inte så farligt. Dina följare kommer att förbli dina följare efter att problemet har lösts.

Låt oss först och främst tala om vad som är orsaken till detta problem.

Som vi redan har nämnt tidigare har Instagram mer än två miljarder följare. Även om inte alla användare använder appen är det ändå många människor, eller hur? Den typen av trafik på alla plattformar kan göra det svårt för appen att fungera. Det är därför normalt att det finns några buggar och störningar i Instagram-appen.

Se även: Så här åtgärdar du funktionen Du kan inte använda den här funktionen just nu på Facebook

Om du har anledning att tro att det inte är appen som är felet kan det vara internetuppkopplingen som är boven i dramat.

Den enda anledningen till att antalet följare inte uppdateras är att antalet följare inte har ökat. Vi hatar att säga detta, men det är mycket troligt eftersom det som sagt inte finns något sätt för dig att kontrollera det.

Vad än orsaken är, är vi säkra på att du är mycket mer intresserad av rättelserna, så här får du dem.

Så här gör du om antalet följare inte uppdateras

Lösning 1: Ge det 24 timmar

Vi vet att du inte vill ha tålamod just nu, men vi är rädda att det är det enda sättet. Alla plattformar för sociala medier har schemalagda dagar för rutinunderhåll, och under dessa dagar kan apparna vara långsamma, krångliga eller sluta fungera helt och hållet.

Om du känner att antalet följare har minskat eller att antalet inte ökar som det borde, försök att vänta ut det. Vi är säkra på att problemet kommer att lösa sig självt inom några dagar.

Lösning 2: Rensa cachad data från Instagram-appen

Se även: Hur du vet vem som har sparat mitt nummer i sin telefon (uppdaterad 2023)

En annan anledning till att appen inte fungerar på din smartphone är om du inte har rensat cachedata på ett tag. Uppladdad cache kan leda till att appen inte fungerar eller fungerar långsamt.

Men om detta var lösningen på ditt problem skulle du kunna se ditt ursprungliga antal följare från andra personers konton.

Lösning 3: Uppdatera Instagram till den senaste versionen.

Om du använder Instagram på din smartphone bör du kontrollera om det finns några nya uppdateringar. Instagram är populärt för sina frekventa uppdateringar; användarna kan få upp till tre uppdateringar varannan vecka!

Lösning 4: Avinstallera och installera om Instagram-appen på din smartphone.

Om du någonsin har använt en app från en tredje part på Instagram är det normalt att några buggar kommer in i din enhet. Vi rekommenderar inte att du laddar ner verktyg från tredje part, men de orsakar oftast inga problem, åtminstone inte omedelbart.

Det är bara att avinstallera och installera Instagram-appen på din smartphone och logga in igen.

Lösning 5: Kontakta Instagrams supportteam.

Om du känner att ingen av dessa lösningar fungerar kan det vara ett internaliserat problem, eller så kan din profil till och med vara måltavla för Instagram. Vi vet inget säkert, så det är bäst att gå till grundorsaken till problemet: kontakta Instagrams supportteam.

Det är deras uppgift att se till att sådana problem inte uppstår på plattformen, och de hjälper dig gärna!

I slutändan

När vi nu avslutar den här bloggen vill vi sammanfatta allt som vi har talat om i dag.

Det finns flera anledningar till att Instagram inte uppdaterar antalet följare på plattformen. Det första steget är dock att se till att du verkligen har fått fler följare och att det inte bara är ett antagande.

Om du är säker på att Instagram inte räknar alla dina följare kan du ta hjälp av de lösningar som vi har diskuterat i bloggen. Oroa dig inte, om ingen av dem fungerar kan du alltid kontakta Instagrams supportteam för att komma till roten av problemet.

Om vår blogg har hjälpt dig, glöm inte att berätta om det i kommentarerna nedan!

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.