Hur man skapar ett Facebook-konto utan telefonnummer

 Hur man skapar ett Facebook-konto utan telefonnummer

Mike Rivera

En av de populäraste och mest använda apparna för sociala medier är Facebook, med 2,8 miljarder aktiva användare varje månad. Facebook ligger på sjunde plats när det gäller global internetanvändning och var den mest nedladdade appen på 2010-talet. Med ett Facebook-konto kan du få kontakt med dina vänner, kollegor, bekanta och människor över hela världen.

Du kan inte bara interagera med dem utan också dela bilder, videor, memes och annan information digitalt. När en person vill öppna ett Facebook-konto måste han eller hon registrera sitt mobilnummer som en registreringsprocess.

Facebook har mött många kontroverser om integritet och försäljning av användardata. De flesta människor är skeptiska till denna process eftersom den ökar riskerna för integritet. Är du en av dem som vill ha ett Facebook-konto utan att ange ett mobilnummer men inte vet hur man gör det?

Den här bloggen kommer att guida dig genom hur du skapar ett Facebook-konto utan telefonnummer.

Kan du skapa ett Facebook-konto utan telefonnummer?

Ja, du kan skapa ett Facebook-konto utan telefonnummer och skydda din integritet. Det enklaste sättet är att registrera dig på Facebook med din e-postadress. Ingen kommer att spåra ditt telefonnummer med den här processen och det finns inga säkerhetsproblem.

För att skapa en Facebook-profil utan mobilnummer måste du följa några enkla steg som vi kommer att diskutera i avsnittet som följer.

Hur man skapar ett Facebook-konto utan telefonnummer

Det är lättare att öppna ett Facebook-konto utan telefonnummer på mobila och stationära webbplatser. Du kan ange ditt e-post-ID. Efter verifiering är du redo att använda ditt Facebook-konto. Du måste följa de riktlinjer som nämns nedan en efter en.

Se även: Vad betyder ett grått kryss på Messenger?

Så här gör du för att registrera dig på Facebook på en mobiltelefon utan mobilnummer.

Steg 1: Tryck på appen Play Store i telefonens menyrad. Du ser ett sökfält, klicka på det och skriv Facebook . Tryck på Facebook appen och installera den.

Steg 2: När du har installerat appen klickar du på öppna så kommer du att omdirigeras till appen.

Steg 3: Du får två alternativ: Inloggning och Skapa ett nytt konto . Klicka på alternativet Skapa ett nytt konto.

Steg 4: En popup-meny visas där du uppmanas att tillåta Facebook att få tillgång till dina telefonkontakter. Du kan trycka på neka Du kan också begränsa den om de ber om tillgång till din position.

Steg 5: Ange nu ditt för- och efternamn, födelsedatum, kön och lösenord i respektive rutor. Välj ett starkt lösenord med en blandning av ord, siffror och specialtecken för bättre säkerhet, som du kan ändra senare.

Steg 6: Ett alternativ visas där du uppmanas att ange ditt telefonnummer. Du ser alternativet Registrera dig med din e-postadress under detta.

Steg 7: Ange din E-postadress och tryck på knappen Nästa. Du kan också dölja detta från din profil senare.

Steg 8: Därefter visas Verifiera din e-postadress Gå till din brevlåda och du kommer att få ett e-postmeddelande där du uppmanas att bekräfta ditt konto. Klicka på bekräftelselänken och ditt konto har skapats.

På så sätt kan du registrera dig för ett Facebook-konto utan att ange telefonnumret och utan att oroa dig för säkerhetsproblem.

Hur man skapar ett nytt Facebook-konto utan telefonnummer på en bärbar dator

Även om vissa av oss föredrar att använda Facebook på våra smartphones får vi inte glömma att det för de flesta användare är bekvämare att använda det på sina datorer. Det gör det möjligt för dem att komma i kontakt med sina vänner och kollegor under arbetstid. Dessutom kan de dela viktiga filer eller information när de använder Facebook.

Om du är en av dessa användare och planerar att öppna ett Facebook-konto utan mobilnummer är stegen som du måste följa nästan desamma, med en liten förändring däremellan. Följ dessa riktlinjer och skapa ditt Facebook-konto på några minuter:

Steg 1: Öppna webbläsaren Chrome eller någon annan webbläsare som du använder på din stationära eller bärbara dator.

Steg 2: Gå till sökfältet och skriv www.facebook.com.

Steg 3: Du kommer att se Inloggning och Skapa ett nytt konto . väljer det sistnämnda alternativet.

Steg 4: Nu visas en popup-meny som frågar efter ditt för- och efternamn, födelsedatum och kön.

Det finns också ett alternativ för ett mobilnummer eller en e-postadress. Du måste skriva in din e-postadress i den berörda rutan. Fyll i informationen i det utrymme som finns och klicka på Registrera dig .

Steg 5: Titta i din brevlåda och öppna e-postmeddelandet där du uppmanas att bekräfta ditt konto. Klicka på bekräftelselänken för att slutföra skapandet av ditt Facebook-konto via skrivbordet. Nu är du redo att ladda upp din profilbild och komma i kontakt med människor på Facebook.

Ofta ställda frågor

Kan jag återställa mitt Facebook-lösenord utan mobilnummer?

Ja, du kan återställa ditt Facebook-lösenord utan telefonnummer med hjälp av ditt registrerade e-post-ID.

Vad betyder Facebooks fängelse?

Användare som bryter mot Facebooks regler förlorar sina möjligheter att kommentera och publicera i 24 timmar till 30 dagar eller förlorar sitt konto på obestämd tid om problemet är allvarligt. Detta virtuella fängelse kallas numera för "Facebooks fängelse".

Kan jag se vem som har tittat på mitt Facebook-konto?

Nej, Facebook tillåter inte att man spårar vem som har besökt ens profil, och inte ens appar från tredje part tillåter det. Även om du letar efter någons profil på Facebook vet inte personen om det. Facebook-användare kan inte spåra vem eller hur många som har besökt deras hemsida.

Slutsats:

Se även: Svettiga Fortnite-namn - Svettiga Fortnite-namn Generator

Trots att det finns så många sociala medieplattformar i dag är Facebook populärast bland människor världen över. Du behöver bara följa de enkla stegen som nämns ovan och starta ett Facebook-konto med ett mobilnummer.

Om vår blogg har hjälpt dig med den information du sökte, låt oss veta det i kommentarerna. Håll dig uppdaterad för att få mer information om sådana ämnen och enkla knep.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.