Så här ser du meddelanden som inte skickats i Messenger (uppdaterad 2023)

 Så här ser du meddelanden som inte skickats i Messenger (uppdaterad 2023)

Mike Rivera

Läs oavslutade meddelanden på Messenger: Facebook Messenger och Instagram har riktigt intressanta funktioner som gör dessa appar till en pålitlig plattform för dem som vill hålla kontakten med sina vänner. Du skickar ett sms och ångrar det omedelbart eftersom det skickades till fel person eller du inte menade att skicka meddelandet. Det har hänt nästan alla någon gång.

Det är därför Messenger och andra sociala medier har gjort funktionen "Avsluta" tillgänglig för användarna så att de kan radera meddelanden när som helst.

Betyder det att personen inte kan läsa de meddelanden som du inte har skickat på Messenger?

Inte precis.

Anta att din vän skickade ett meddelande till dig på Facebook Messenger och att du fick ett meddelande om det. Du kunde inte öppna Messenger direkt och läste därför inte meddelandet.

Din vän tar nu bort meddelandet eftersom han inser att han har skickat fel meddelande till dig eller något som du inte skulle ha läst.

När du öppnar Messenger ser du att det inte finns något meddelande och att det visas ett meddelande som "Rahul unsent a message".

Så du är frustrerad och vill veta hur du kan läsa meddelanden som inte skickats.

Men oroa dig inte längre, du kan enkelt se oavslutade meddelanden i Messenger med hjälp av Notification Saver-appar och verktyg från tredje part.

I den här guiden får du veta hur du kan visa oavslutade meddelanden i Messenger och hur du kan se oavslutade meddelanden i Messenger utan app.

Så här ser du meddelanden som inte skickats i Messenger

1. Notisave - Läs oavslutade meddelanden på Messenger

Notisave är som namnet antyder en Android-app som sparar och samlar alla meddelanden från olika appar för sociala medier och andra sidor på ett och samma ställe. Notisave samlar dessa meddelanden på ett och samma ställe, vilket gör det lättare för dig att läsa det meddelande du vill från ett och samma ställe.

Appen finns nu gratis i Google PlayStore. Du kan installera den på din Android och konfigurera dess inställningar för att få meddelanden om inkommande meddelanden. Appen är verkligen häftig. Jag testade den på min enhet och den fungerade utmärkt.

Så här kan du göra:

 • Installera Notisave-appen på din Android-enhet.
 • Öppna appen och tillåt åtkomst till meddelanden, tryck på Tillåt.
 • Leta upp Notisave i listan över åtkomst till meddelanden och aktivera den.
 • Gå tillbaka och tillåt åtkomst till foton, media och filer på enheten.
 • Den börjar ladda installerade appar på din enhet.
 • Aktivera sedan funktionen Autostart för Notisave-appen.
 • Om din vän avbryter meddelandet i Messenger öppnar du Notisave och går över till Messenger-appen därifrån.
 • Du kommer att bli förvånad över att se hur det meddelande som din vän inte hade skickat är synligt på din skärm.

Skicka det här oavslutade meddelandet till din vän för att överraska honom eller henne. De kommer att bli chockade när de får veta hur du kan läsa oavslutade meddelanden.

2. Meddelandekopplingar (se oavslutade meddelanden på Messenger utan app)

Först och främst bör du vara säker på att din vän har skickat ett sms till dig och att han eller hon har avregistrerat meddelandet i Messenger. Observera att om du inte har gett Messenger tillåtelse att skicka meddelanden kommer du inte att få meddelandet på din telefon om någon skickar ett sms till dig. Se därför till att du har aktiverat meddelandet för Messenger på din mobil.

Nästa steg är att gå till appen Inställningar på din Android och leta upp "Notifieringshistorik". Det här alternativet kan visas med ett annat namn beroende på vilken telefon du använder, men det är tillgängligt på alla enheter.

Meddelandehistoriken lagrar alla meddelanden som din telefon har fått, inklusive meddelanden som du har fått från Messenger. Det spelar ingen roll om meddelandet fortfarande finns i din inkorg eller om det inte har skickats, du hittar det på fliken Meddelanden.

När du öppnar den här fliken visas alla meddelanden som innehåller textmeddelanden från dina Facebook-vänner, även de meddelanden som din vän har tagit bort några minuter efter att de har skickats.

Du undrar säkert hur det här tricket fungerar. Din Android-enhet har en notifieringslogg som sparar alla meddelanden som inte skickats på din enhet och behåller dem där under en kort period. Detta inkluderar det textmeddelande som din vän kan ha skickat och inte skickat. Meddelandet sparas från appnotifieringen.

Krav:

För att det här tricket ska fungera måste du ha några saker, till exempel:

Uppdaterad Android-version: Du behöver en uppdaterad Android-version för att kunna läsa oavslutade meddelanden, det måste vara Android 5.0 eller högre.

Aktiv Messenger: Du måste vara inloggad i din Messenger-app när målet skickade meddelandet till dig. Viktigast av allt är att du använder den senaste och mest uppdaterade versionen av Messenger.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.