Vad händer när du sätter en person som bästa vän på Snapchat?

 Vad händer när du sätter en person som bästa vän på Snapchat?

Mike Rivera

Snapchat är en populär plattform för sociala medier som gör stora framsteg på marknaden. På grund av dess ungdomliga och estetiska utseende dras användarna till plattformen som magneter. Som alla chefer inom sociala medier kan berätta för dig är det när man måste ta risker som man når sin höjdpunkt. Snapchat har alltid förstått att dess popularitet växer till en oväntad nivå varje gång. Första gången klagade en del användare över attDe ville kunna spara de snaps som de fick. Detta strider direkt mot principen om en snap.

Snapchat bestämde sig för att ta den risken och släppte en funktion för att spara en snap i chatten och i kamerarullen. Även om det inte borde ha fungerat, så gjorde det det eftersom folk gillar att spara bilder av sig själva som de tar emot.

Nu har Snapchat gjort det igen med Snapchat+-abonnemang. Det går emot konceptet igen, men förhoppningsvis kommer folk att vilja ha det i vilket fall som helst.

I dagens blogg diskuterar vi vad som händer när du sätter fast någon som din bästa vän på Snapchat. Följ med oss till slutet av bloggen för att få reda på vad som händer!

Vad händer när du sätter en person som bästa vän på Snapchat?

Snapchat är en av de mest använda plattformarna bland tonåringar i dag. Den måste ha potential att bli en av de mest privata plattformarna, men det verkar som om de flesta användare inte vill att det ska ske. Men det är bra, för du känner dig trots allt bara riktigt lycklig när du delar din glädje med andra.

Snapchat har ett mycket invecklat system för att hålla koll på dina vänner. Om du precis har börjat använda Snapchat bör du tänka på att allt som finns på din profil snart kommer att vara känt för alla: dina streams, snaps och naturligtvis dina vänner.

Er vänskap bör vara tillräckligt nära för att synas på din Snapchat-vännerlista. Är dina bästa vänner på Snapchat verkligen dina bästa vänner eller är det bara en pretentiös bluff?

Du vill inte framstå som en lögnare, så ditt verkliga liv måste stämma överens med din lista på Snapchat! Först och främst måste du förstå hur listan över bästa vänner på Snapchat fungerar.

Hur fungerar listan över bästa vänner på Snapchat?

När du börjar ta bilder och chatta mycket med en användare noterar Snapchat det. Efter ett tag blir det uppenbart att ni står varandra nära, så Snapchat uppgraderar deras nivå på listan.

Hjärt-emojis

Det finns tre hjärtemojis: gul, röd och rosa. Alla tre står för olika nivåer av vänskap och tar olika lång tid att uppnå.

Ett gult hjärta bredvid deras namn betyder till exempel att ni är varandras bästa vän nr 1, att ni är mest engagerade i varandra. Det officiella namnet är Besties.

Ett rött hjärta visar att ni har varit #1 bästa vänner de senaste två veckorna! Vi måste säga att Snapchat verkar vara ert vanliga umgängesområde! Det officiella namnet på den här speciella personen är din BFF.

Ett rosa hjärta när du ser deras användarnamn visar att ni har varit varandras bästa vänner i två månader i rad. Detta är den ultimata nivån av vänskap och du kan officiellt kalla dem för dina Super BFF!

Det här är de tre högsta nivåerna av vänskap på Snapchat. Om din bästa vän i verkligheten inte tillhör någon av dessa nivåer på plattformen bör du ompröva din relation under de senaste veckorna med honom eller henne.

Nästa steg är de sekundära vänskapsnivåerna eller de mindre viktiga emojis. De är inte lika nära som de hjärtliga, men de är ändå viktiga för att få dina vänner att komma upp på samma nivå.

Baby-emoji: Du har bara blivit vän med dem och är bara bekanta.

Leende ansikte med solglasögon-emoji: En av deras bästa vänner är också en av dina bästa vänner; ni är gemensamma BF:s. Är detta ett tecken på att ni ska bli bästa vänner?

Leende ansiktsemoji: De är en av dina bästa vänner; ni umgås mycket men är inte bästa vänner nummer 1. Ännu.

En emoji med ett grimaserande ansikte: Din bästa vän är också deras bästa vän. Ni skickar flest bilder till samma person. Det verkar som om vi har en ömsesidig vänskap!

Smörande ansiktsemoji: Du är en av deras bästa vänner, men de är inte dina; detta är en ensidig vänskap tills du ändrar det.

För att kontrollera detta måste du använda Snapchat konsekvent i ungefär en månad. Efter det kommer Snapchat att fastställa din användning och utse dina vänner och nära vänner i enlighet med detta. Om du inte ser några emojis behöver du inte oroa dig; det är bara det att din aktivitet fortfarande bedöms.

Nu är du uppdaterad om grunderna. Låt oss diskutera din första fråga: Vad händer när du sätter fast en användare som din bästa vän på Snapchat? Svaret är ingenting, de blir bara din bästa vän, det är allt. De får inga meddelanden om den här ändringen, inte heller andra användare på listan över bästa vänner.

Kom också ihåg att den här funktionen endast är tillgänglig för Snapchat+-prenumeranter och inte för vanliga användare.

Även om den här funktionen kan låta fantastisk, tycker du inte att den suger ut glädjen i att arbeta för att få en vän upp i topp? Nu kan vem som helst göra det när han eller hon vill istället för att försöka snappa och chatta med någon i en irriterande omfattning för att göra dem till din bästa vän nummer ett.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.