Discord IP Address Finder - Gratis Discord IP Resolver (uppdaterad 2023)

 Discord IP Address Finder - Gratis Discord IP Resolver (uppdaterad 2023)

Mike Rivera

Discord IP Resolver: Appar som Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter etc. är kända för sin enorma popularitet, men det finns en app som långsamt håller på att stjäla rampljuset, den heter Discord. Discord grundades av Jason Citron och Stan Vishnevskiy år 2015 och skapades med målet att kommunicera med vem som helst runt om i världen och spela videospel tillsammans.

År 2020 ändrades mottoet för Discord på grund av covid-19-pandemin. Man började införa servermallar som gjorde det möjligt för användarna att gå med i flera olika typer av gemenskaper och skapa kontakter.

Ändringen av målet ledde till att antalet användare ökade från 45 miljoner till över 300 miljoner i världen. Det finns över 150 miljoner aktiva användare varje månad. Discord har nu blivit en vanlig plats för tonåringar att umgås med.

I och med ökningen av antalet anslutningar i Discord vill folk nu ta reda på någons IP-adress från Discord precis som förr i tiden, när brevvänner frågade efter adresser.

Men frågan är hur man kan göra det.

Du kan använda Hitta IP-adresser för Discord av iStaunch eller . Discord IP Resolver av iStaunch för att hitta någons IP-adress från discord.

Här hittar du också olika sätt att hitta någons IP-adress från Discord gratis.

Kan du hitta någons IP-adress från Discord?

Ja, du kan hitta någons IP-adress från Discord med hjälp av Hitta IP-adresser för Discord av iStaunch eller . Discord IP Resolver av iStaunch Direkt från Discord är det dock inte möjligt eftersom appen upprätthåller sekretessen med hjälp av TLS.

I många fall vill man ha någons IP-adress men vet inte hur man hittar den. De flesta tror att Discord har en egen server och att det är näst intill omöjligt att få tag på IP-adresser från Discord.

Det finns dock olika sätt att få fram IP-adresserna till de personer du är intresserad av. Idag ska vi diskutera tre metoder som gör att du kan hitta IP-adresserna till de personer du är intresserad av på Discord.

Hur du hittar någons IP-adress från Discord

Metod 1: Discord IP Address Finder av iStaunch

Om du vill hitta någons IP-adress från Discord öppnar du Discord IP Address Finder från iStaunch. Skriv in Discord-användarnamnet i rutan nedan. Klicka sedan på Hitta IP-adress så ser du IP-adressen för det inmatade Discord-användarnamnskontot.

Hitta en IP-adress till Discord

2. Discord IP Resolver från iStaunch

Discord IP Resolver by iStaunch är ett gratis onlineverktyg som låter dig hitta Discord-användares IP-adresser gratis. Ange bara användarnamnet i Discord IP Resolver by iStaunch så hittar den Discord-användarens IP-adress. Därefter kan du använda Discord IP Address Tracker för att spåra Discord-kontots IP-adress.

Discord IP Resolver

3. Grabify IP Logger

IP grabbers är det mest populära sättet att ta reda på folks IP-adresser. Här kommer vi att diskutera en sådan IP grabbers som är Grabify.

Steg för att hitta IP-adressen från Discord med hjälp av Grabify:

Steg 1: Öppna Grabify IP Logger-webbplatsen i din webbläsare och den kommer att be dig ange en giltig URL.

Steg 2: Skriv in en webbplats eller en rolig videolänk i rutan och tryck på knappen Skapa URL.

Steg 3: En popup-rutan visas "DENNA ÅTGÄRD KRÄVER DITT SAMTYCKE" "Jag godkänner användarvillkoren och sekretesspolicyn" bara trycka på Jag godkänner och skapar URL knapp.

Steg 4: Efter det kommer du att omdirigeras till Information om länkar Sidan. Kopiera bara Ny URL är den som du ska skicka till den person vars Discord-IP-adress du vill hitta.

Steg 5: Om du vill fånga mer information om Discord-användaren, t.ex. skärmupplösning, internetleverantör, användaragent, webbläsarnamn och Windows-version, ska du aktivera alternativet Smart Logger.

Steg 6: Nu startar du en chatt med Discord-användaren och skickar den här IP-spårningslänken.

Steg 7: När målpersonen har klickat på länken hämtar Grabify deras IP-adress och den visas på Information om länkar sida.

Du kan bara få IP-adressen om användaren klickar på URL-länken som du skickat, annars kan du inte få IP-adressen.

4. Discord IP Grabber

Detta är ett avancerat sätt att få fram någons IP-adress från Discord. Verktyget använder avancerad teknik för att ge dig den information du vill ha. Discord IP Grabber hjälper dig att extrahera, dekryptera eller hitta vilken IP-adress som helst.

För dig som inte har använt Discord IP Grabber finns här en steg-för-steg-guide som du kan följa för att få ut IP-adressen:

Steg 1: Du måste först få ditt användar-ID. För att få ditt användar-ID måste du gå in på en Discord-server och skriva \@ditt användarnamn På så sätt får du användarnamnet. Kopiera det för de fortsatta stegen.

Steg 2: Du måste gå in på ditt Discord-konto och från inställningar klicka på Utseende. Efter det aktiverar du kryssrutan bredvid den Utvecklingsläge.

Steg 3: När du har aktiverat utvecklarläget går du till den användares Discord-profil som du behöver och klickar på kopiera ID

Steg 4: När du har fått användarens Discord-ID kan du klistra in det på webbplatsen Discord IP Grabber. Där ser du alternativet Ta tag i När du klickar på den visas användarens IP-adress på webbplatsen Discord IP Grabber.

Om du följer dessa enkla steg på Discord IP Grabber kan du enkelt få fram användarens IP-adress.

5. Wireshark (Discord ID till IP)

Wireshark har funnits sedan 1998 och är ett kraftfullt verktyg som kan användas för protokollanalyser, omfattande VoIP-analyser och analys av live capture.

Att använda Wireshark för att få fram någons Discord-IP kräver viss teknisk kunskap. Men oroa dig inte; om du följer stegen nedan i detalj kan du enkelt få fram den IP-adress du försöker hitta.

Följande är de steg som du måste följa för att få fram Discord IP med Wireshark:

Steg 1: För att använda Wireshark måste du först ladda ner appen innan du kan använda den. Gå till webbplats , där hittar du följande ladda ner avsnittet. Från ladda ner måste du välja den version som passar ditt operativsystem och ladda ner den. Därefter laddas en installationsfil ner och du måste installera den.

Steg 2: I Wireshark finns det en mängd olika alternativ för att spåra nästan allting. Det finns många alternativ för att fånga sidor, vilket även inkluderar Discord. Man kan fånga paket från Wireshark och se information om användaren som innehåller användarens IP-adress.

Steg 3: Datorn/den bärbara datorn börjar utföra många processer i bakgrunden, vilket är anledningen till att du kan behöva fånga upp många källor. Du kan filtrera källorna med hjälp av Wireshark-funktioner.

Steg 4: När du har filtrerat funktionerna måste du se till att din Discord är påslagen och att du talar med den användare vars IP du behöver. Wireshark kommer att fånga upp det.

Hur söker man efter Discord-paket i Wireshark?

Du kanske undrar hur du kan söka efter Discord-paket i Wireshark. Vi kommer att diskutera just det här.

Som du kanske redan vet kan Wireshark beskriva varje process som din laptop/dator gör på internet. För att hitta Discord-paketen följer några steg.

Steg 1: Sök i Wireshark specialfönster Discord. Efter sökningen visas alla pågående processer som gör det möjligt för användaren att använda IP.

Steg 2: För att få fram IP:n från Discord måste du leta efter alla inkommande paket. Om du vill få fram IP:n för en viss användare måste du skriva in användarnamnet genom att söka på Sökfältet i Wireshark-appen och du kommer att kunna få fram IP-adressen.

Man kan få fram IP-adressen på Discord med Wireshark genom att följa de steg som nämns ovan. Att använda Wireshark kräver dock att du har en viss teknisk kunskap.

6. Discord Resolver

Att använda webbplatsen Discord IP Resolver är så enkelt som det bara kan bli. Du behöver bara gå in på webbplatsen, skriva in målanvändarens Discord-ID i rutan och få resultatet. Ganska enkelt, eller hur? Men innan du går in på webbplatsen Discord IP Resolver behöver du användarens Discord-ID. För att få fram det krävs några ytterligare steg.

Läs den fullständiga steg-för-steg-guiden för att hitta någons IP-adress från Discord IP Resolver.

OBS: Metoden fungerar bara om målanvändaren är online på Discord.

Steg 1: Gå till en webbläsare, helst Chrome, och besök //discord.com.

Steg 2: Logga in på ditt Discord-konto genom att ange din e-postadress eller ditt telefonnummer tillsammans med ditt lösenord.

Steg 3: På kontoinstrumentpanelen ser du ditt användarnamn längst ner på sidan, till vänster. Tryck på Inställningar nära ditt användarnamn för att gå till Profil sida.

Steg 4: Den Profil sidan innehåller all information om dig och din Discord-profil. Navigationsrutan på vänster sida innehåller en lista med flera alternativ som är indelade i olika sektioner, t.ex. Användarinställningar, faktureringsinställningar, appinställningar och så vidare.

Tryck på det sista alternativet i App-inställningar i navigeringsmenyn: Avancerad .

Steg 5: Du kommer att se två alternativ i Avancerad sektion: Utvecklarläge och Testläge för tillämpning . Aktivera Utvecklarläge för att få tillgång till användarnas Discord-ID.

Steg 6: Öppna nu Profil för målanvändaren. Klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet och klicka på Kopiera ID Användar-ID:t sparas i enhetens klippbräda.

Steg 7: Gå nu till Discord IP Resolver , och klistra in Discord-ID i fältet Discord-användar-id box.

Steg 8: Tryck på Lös Knappen. IP-adressen visas på skärmen.

Så är det, du har fått IP-adressen till den person du ville ha. Är det inte fantastiskt? Om du känner dig mer bekväm med att använda din telefon kan du läsa vidare för att slutföra ovanstående steg på din mobiltelefon.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.