Hur du laddar ner alla bilder från Pinterest Board (Pinterest Board Downloader)

 Hur du laddar ner alla bilder från Pinterest Board (Pinterest Board Downloader)

Mike Rivera

Pinterest Ladda ner alla bilder: Pinterest lanserades 2010 och har kommit långt sedan dess. Även med starka konkurrenter som Instagram och Snapchat har den här sociala medieplattformen hållit sig på plats. Här kan du hitta bilder på allt, allt från DIY-inredning till vintagemålningar och allt däremellan.

Det finns dock ett litet problem med den här plattformen: vad är poängen med alla dessa häftiga bilder om du inte kan ladda ner en hel tavla med dina intressen på en gång? Även om vi alla tycker om att se vackra estetiska bilder är de inte till någon större nytta om vi inte kan spara dem på vår enhet.

I dagens blogg kommer vi att hjälpa dig på alla sätt för att hjälpa dig att ladda ner bilder i bulk från Pinterest.

Senare i bloggen kommer vi också att diskutera om du kan göra samma sak på din smartphone. Slutligen kommer vi att berätta hur du laddar ner en enda bild från Pinterest till din smartphone.

Kan du ladda ner alla bilder från en Pinterest-planka?

Låt oss börja med den första frågan: Kan du ladda ner alla bilder från din Pinterest-tavla?

Se även: Kommer jag att förlora mina favoriter om jag avinstallerar TikTok-appen?

Om du vill ladda ner 10-20 bilder från en tavla på Pinterest kan du enkelt göra det manuellt, men om du behöver ladda ner en hel tavla, till exempel 100-150 bilder, blir hela processen långdragen och tröttsam.

Pinterest har ännu inte lanserat något alternativ för att ladda ner bilder i stora mängder, men det betyder inte att användarna inte behöver ett sådant alternativ, eller hur?

För att hjälpa dig kommer vi att tala om ett par tillägg ( Pinterest Board Downloader av iStaunch , Chrome Extension och en app från tredje part) som du definitivt bör prova för att ladda ner stora mängder bilder från Pinterest på din laptop/dator!

Hur du laddar ner alla bilder från Pinterest Board

1. Pinterest Board Downloader från iStaunch

Pinterest Board Downloader från iStaunch är ett gratis onlineprogram för att ladda ner alla bilder från Pinterest Board. Kopiera Pinterest Board URL och klistra in i den givna rutan. Tryck på nedladdningsknappen så laddas alla bilder ner inom några sekunder.

Pinterest Board Downloader

2. DownAlbum (Nedladdare för Pinterest-board)

Låt oss börja med DownAlbum, som är ett mycket känt Chrome-tillägg som används för att ladda ner bilder från populära sociala medier som Facebook, Instagram, Tumblr och Pinterest.

Förutom att ladda ner bilder kan DownAlbum också hjälpa dig att ladda ner animerade GIF:er från en Pinterest-planka och ladda ner bilder från en hemlig planka. Imponerande, eller hur?

Om du vill använda det här verktyget för Pinterest behöver du bara ladda ner tillägget DownAlbum från Google Chrome och följa instruktionerna steg för steg nedan:

 • Logga in på ditt Pinterest-konto i Google Chrome.
 • När du har hittat det forum som du vill ladda ner bilderna från klickar du på DownAlbum-ikonen.
 • När du klickar på ikonen visas en popup-meny. Klicka på den Normal i den menyn (den räknar antalet bilder och videor som du vill ladda ner).
 • En ny flik öppnas med miniatyrbilder av bilderna och GIF:erna. Klicka på genvägstangenten ctrl+S.
 • A Spara som öppnas på din skärm. I detta fönster väljer du en mapp som finns sparad på din bärbara dator. Alla bilder och GIF:er som du nu sparar kommer att lagras i en HTML-fil i den mappen.

Nu kan du ladda ner så många Pinterest-bilder du vill utan att behöva oroa dig för att göra det manuellt.

3. WFDownloader

Nu ska vi prata om en tredjepartsapp som heter WFDownloader. Den största attraktionen med den här appen är att du förutom bilder och videor även kan ladda ner hela användarprofiler.

En sak att komma ihåg när du använder WFDownloader är att det kan ta lite tid att ladda ner bilder i bulk med den här appen. Allt du behöver göra är dock att vänta; appen gör det mesta av arbetet själv.

Om du använder WFDownloader för första gången följer du de här stegen för att ladda ner bilder från Pinterest:

Se även: Så här visar du rensad sökhistorik på Instagram
 • Logga in på ditt Pinterest-konto på din bärbara dator/dator. Öppna nu profilen eller tavlan där du vill ladda ner bilder/videor i bulk.
 • Kopiera den här sidans webbadress i adressfältet i Google Chrome (eller vilken webbläsare du än använder).
 • Öppna appen WFDownloader. Du kommer att märka att länken som du kopierade i det senaste steget redan har klistrats in här. Allt du behöver göra nu är att välja en mapp där du vill spara bilderna/videorna.
 • När du har valt mappen klickar du på bekräfta , vilket startar sökningen efter länken. (Om du får ett meddelande som säger Misslyckades. Detta kräver att du är inloggad. Importera cookies från webbläsaren. ; du måste importera cookies från din webbläsare.)
 • Därefter fortsätter länksökningen. När länksökningen är klar klickar du på bekräfta När du gör det skapas en ny omgång nedladdade länkar på din enhet.
 • Allt du behöver göra nu är att klicka på börja, och alla dina bilder/videor börjar laddas ner. Nu återstår bara att vänta.

Snart kommer alla dina bilder och videor att laddas ner till din enhet.

Kan du ladda ner alla bilder från Pinterest-planen till din telefon?

Nu när vi har berättat hur du laddar ner bilder i bulk från en Pinterest-tavla på din laptop/dator kanske du undrar om du kan göra samma sak på din telefon. Vi måste tyvärr meddela att det inte är möjligt.

Som du redan vet ger Pinterest inte sina användare möjlighet att ladda ner bilder från plattformen i bulk. Därför är det bara möjligt att ladda ner bilderna på en dator/laptop med hjälp av verktyg och tillägg från tredje part. Och även om det är mycket enklare att köra dessa verktyg på en dator är det mer besvärligt än det är värt att försöka använda dem på din smartphone.

I det föregående avsnittet berättade vi hur du kan göra det på en bärbar dator. Om du har en bärbar dator eller en dator eller är villig att låna en av en vän, är det här för dig.

Följ bara stegen i det sista avsnittet och importera sedan bilderna till din telefon. Det var lätt, eller hur?

Men om du lånar en bärbar dator av någon annan, glöm inte att radera dina bilder från den först. Du vill väl inte besvära personen mer genom att behöva radera dina bilder senare?

Hur du laddar ner Pinterest-bilder

Steg 1: Öppna Pinterest-appen på din smartphone och logga in på ditt konto (om du inte redan har gjort det).

Steg 2: Längst ner på skärmen, bredvid hemikonen, kan du se ikonen för ett förstoringsglas; klicka på den för att gå till Sök på fliken.

Steg 3: På den Sök på visas fliken Sökfältet Tryck på den och skriv in den typ av bild (till exempel Vintage boots) som du vill ladda ner.

Steg 4: När du har gjort det visas alla bilder som är relaterade till din sökning på Pinterest på skärmen. Klicka på den bild som du tycker bäst om.

Steg 5: När du har gjort det ser du hela bilden. I det övre högra hörnet av skärmen ser du tre små prickar. Klicka på dem.

Steg 6: En överläggningsmeny visas längst ner på sidan. Klicka på det tredje alternativet, som heter Ladda ner bilden.

Så där ja. Om du någonsin behöver ladda ner en enda bild från Pinterest vet du hur du ska göra.

Som vi redan har sagt tidigare har Pinterest inget alternativ för att spara bilder i bulk från en tavla, hemlig eller offentlig.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.