Kommer jag att förlora mina favoriter om jag avinstallerar TikTok-appen?

 Kommer jag att förlora mina favoriter om jag avinstallerar TikTok-appen?

Mike Rivera

Alla som gillar att göra eller titta på videor kan intyga TikToks beroendeframkallande egenskaper. Vi gillar att titta på videor på webbplatsen lika mycket som vi gillar att skapa dem. Den här appen är det bästa valet eftersom den erbjuder videor för varje humör vi kan vara i för tillfället. Det är en av de viktigaste anledningarna till att vi väljer att spara våra favoritvideor så att vi kan se dem igen senare.

Men tror du att dina favoritvideor kommer att finnas kvar om du avinstallerar TikTok-appen? Läs vidare för att ta reda på "Om du avinstallerar TikTok-appen, kommer du att förlora dina favoriter" i avsnitten nedan.

Kommer jag att förlora mina favoriter om jag avinstallerar TikTok-appen?

Vi tar ofta bort och installerar om program på våra enheter, och vi har alla gjort det någon gång. Ibland är förklaringarna väldigt enkla, som att vi behöver extra utrymme i våra enheter. Andra gånger vill vi ta bort appar eftersom de distraherar oss när vi försöker studera.

Men att ta bort appen ger ofta upphov till frågor, och vi är här för att hjälpa dig med en av dem. Användare av TikTok undrar ibland om de kommer att förlora sina favoritvideor om de tar bort appen.

Nu ska vi gå rakt på sak, eller hur? Till att börja med ska vi vara tydliga: dina favoritvideor går inte förlorade när du avinstallerar TikTok-appen. Även om vi är medvetna om att du kanske är nervös kan du också bekräfta detta.

Kontrollera om dina favoriter fortfarande är tillgängliga genom att gå in på ditt TikTok-konto på en annan enhet. Du kan kontrollera detta med hjälp av en väns eller ett syskons enhet. Dina favoriter påverkas alltså inte av att du raderar TikTok eftersom de är kopplade till ditt konto och inte till appen.

Hur lägger man till TikTok-videor till favoriter?

I TikTok-appen flödar miljontals innehåll runt på plattformen varje dag, vilket gör att det blir allt svårare att följa de skapare och videor som vi älskar!

Ibland misslyckas vi helt enkelt med att gå tillbaka och hitta dem, ibland missar vi dem! Programmet har dock utvecklat en lösning för det problem som användarna har.

Nu kan vi lägga till videor till vår favoritsamling och användarna tycker att funktionen är tilltalande. Ja, funktionen har äntligen implementerats och du bör känna till hur du använder den direkt. Så låt oss guida dig genom stegen!

Steg för att lägga till TikTok-videor till favoriter:

Steg 1: Du måste öppna din telefon och gå till TikTok app. Se till att du är inloggad om det behövs.

Steg 2: Sök efter videon som du vill lägga till som favorit.

Ser du den Bokmärkesikon Om du vill veta om det finns något på höger sida av sidan, klicka på det.

Steg 3: När du gör det kommer du att se följande Hantera alternativ. Tryck på det här alternativet för att styra videon till en målplats.

Alternativt,

Steg 1: Du kan öppna videon som du vill lägga till i din favoritsamling.

Steg 2: Navigera till pilsymbol till höger på skärmen och klicka på den.

Steg 3: Flera alternativ visas på skärmen. Välj Lägg till i favoriterna i menyn för att spara videon i favoritsamlingen.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.