Varför visar Messenger att jag har olästa meddelanden men jag kan inte hitta dem?

 Varför visar Messenger att jag har olästa meddelanden men jag kan inte hitta dem?

Mike Rivera

Internet har kommit en lång väg från vad det var. Tänk dig att gå tillbaka till 1400-talet och berätta för människorna där att du har en liten låda som hjälper dig att kommunicera med vem som helst från hela världen när du vill. Den person som du berättar detta för skulle förmodligen bli kallad galen när du åker därifrån. Och det är inte ens det mest galna. Samtalen skulle kunna göras på telefon också. Nej, denDet mest chockerande du kan göra är att berätta för dem att du kan få tillgång till all information som någonsin funnits på den här planeten på mindre än fem sekunder! Att du har svaret på alla frågor du kan tänka dig!

När man ser det i det ljuset är det förstås uppenbart att de flesta av oss inte använder smartphones till sin fulla potential. Det finns så mycket mer du kan åstadkomma om du vaknar upp en dag och bestämmer dig för att du vill göra något.

Du hör säkert dessa uttalanden mer än några gånger varje dag: "Vad vill du göra?" "Vad är din passion?" "Vad har du för hobbyer?" Även om de kanske låter helt vanliga för dig är de det inte.

Det har funnits tider då allt folk kunde studera var jordbruk, krig eller någon annan efterfrågad färdighet. Det är ett stort privilegium att kunna göra det man är intresserad av.

En smartphone kan hjälpa dig med allt du kan önska dig. Vill du lära dig en ny färdighet? Öppna YouTube så får du veta allt du behöver veta om det. Vill du prata med en person som lyckas med något som du vill göra? Kolla deras sociala medier och liv. Eller ännu bättre, skicka ett mejl till dem med din fråga.

Den yngre generationen i dag verkar ha svårt att förstå hur bra detta är. I stället för att lära sig och utbilda sig är människor uppkopplade till spel, dejtingsajter och sociala medier.

Mängden av hjärndöd underhållning som den genomsnittliga tonåringen konsumerar idag är häpnadsväckande. Timmar och timmar av att titta på något som inte stimulerar din hjärna på något sätt låter inte bra, eller hur?

I dagens blogg diskuterar vi varför Messenger visar att du har olästa meddelanden men inte kan hitta dem. Följ med oss till slutet av den här bloggen för att lära dig allt om det.

Varför visar Messenger att jag har olästa meddelanden men jag kan inte hitta dem?

Messenger är en av de bästa meddelandetjänsterna för sociala medier på marknaden. Den är särskilt bra för att skicka sms till personer som du träffar på Facebook eftersom den är en förlängning av plattformen.

Oroa dig inte om du har sett ett meddelande på Messenger men inte kan se olästa meddelanden i dina chattar. Det är ett vanligt problem som många användare har upplevt. Det finns två anledningar till att det här kan hända: antingen är det ett glapp i smartphoneappen Facebook Messenger eller så har du fått en meddelandeförfrågan på Messenger.

Se även: Hur du döljer aktivitetsavsnittet på LinkedIn

Oroa dig inte, i båda fallen kan det enkelt åtgärdas. Om det är ett fel kan du åtgärda det genom att avinstallera och installera om Messenger på din smartphone eller starta om enheten själv.

Så här kan du se meddelandeförfrågningar i Messenger

Steg 1: Starta Messenger på din smartphone och logga in på ditt konto.

Steg 2: Den första skärmen du kommer till är din Chattar I det övre vänstra hörnet ser du en cirkulär ikon med din Facebook-profilbild. Tryck på den.

Steg 3: Tryck på det andra alternativet uppifrån, som heter Förfrågningar om meddelanden .

Steg 4: På den Förfrågningar om meddelanden sidan ser du två flikar: DU KAN VETA och SPAM. Kolla båda för att se vem som har skickat ett sms till dig.

Nu när det är ur vägen kan vi gå vidare till nästa ämne. Låt oss säga att du ser meddelandeförfrågningar och hittar en av dina förlorade vänner. Du börjar prata med dem, men de låter lite konstigt.

Efter lite grävande upptäcker du att det bara är en slumpmässig person på internet som försöker lura dig genom att låtsas vara din vän. Det är inte bara mycket olämpligt, läskigt och skrämmande, utan det har också liten eller ingen framgång, tycker du inte?

Nästa steg är att rapportera och blockera användaren på Messenger för att förhindra att detta händer med andra.

Så här blockerar och rapporterar du en användare på Facebook

Steg 1: Starta Messenger på din smartphone och logga in på ditt konto.

Steg 2: Den första skärmen du ser är din Chattar Tryck på dina chattar med den person du vill blockera.

Steg 3: I det övre högra hörnet ser du en cirkulär ikon med ett "i" inuti. Tryck på den.

Steg 4: Du kommer nu att hänvisas till Inställningar bläddra ner till botten till den sista underrubriken som heter Integritet & stöd . Tryck på det andra alternativet där, som heter Block.

Steg 5: Du får två alternativ: Blockera meddelanden och samtal och Blockera på Facebook Tryck på det alternativ som passar dig bäst.

Steg 6: Under den Block alternativet, finns det möjlighet att Rapportera användaren. Tryck på det.

Steg 7: Därefter ombeds du att Välj ett problem att rapportera . Tryck på Låtsas vara någon i det här fallet eller något annat problem som du kan ha stött på med den här användaren.

Steg 8: Svara på ytterligare några frågor om din imitation, så är du redo att börja!

I slutändan

När vi nu avslutar den här bloggen vill vi sammanfatta allt som vi har diskuterat idag.

Se även: Hur man hittar postnummer för ett betalkort (Debit Card Zip Code Finder)

Messenger är en stor meddelandetjänst för sociala medier med hundratals miljoner användare världen över. Det är inte helt omotiverat att användarna får problem eller buggar då och då, tycker du inte det?

Om Messenger visar att du har ett oläst meddelande, även om du inte har det, är det antingen en störning eller en meddelandeförfrågan. I dag har vi diskuterat båda sätten att bli av med det här problemet. Dessutom har vi också pratat om hur du kan blockera en användare som stör dig.

Om vår blogg har hjälpt dig, glöm inte att berätta om det i kommentarerna nedan!

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.