Så här vet du vem som blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat

 Så här vet du vem som blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat

Mike Rivera

Snapchat värdesätter sina användares integritet, precis som alla andra sociala nätverk. Därför har appen infört en mängd intressanta funktioner som gör det möjligt för människor att njuta av högsta möjliga integritet när de visar sina inlägg och berättelser för sina vänner och nära och kära.

Det har lagts till ett alternativ som gör att du kan blockera personer från att titta på dina berättelser på Snapchat. Om någon blockerar dig från sin berättelselista kan du med enkla ord inte längre titta på deras berättelser varje gång de lägger upp något nytt.

Tyvärr meddelar Snapchat inte när någon har blockerat dig från att se deras berättelse.

Den vanligaste orsaken till att du inte kan se deras berättelser är att de har ställt in sina preferenser på "endast vänner" och att du kanske inte finns med på deras vänlista. Eller så kan det bero på ett tekniskt fel.

Se även: Så här ser du andras borttagna Instagram-inlägg (uppdaterad 2023)

Ibland visar Snapchat ett felmeddelande med texten "story is unavailable" (berättelsen är inte tillgänglig). Det betyder inte alltid att personen har blockerat dig. Det kan bero på ett tekniskt fel.

I den här guiden får du veta hur du kan se vem som har blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat.

Är det möjligt att veta vem som blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat?

Tyvärr finns det inget sätt att veta vem som har blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat. Det beror på att det kränker användarnas integritet. Deras berättelse måste vara synlig för andra vänner, utom för dem som de har lagt till i sin blocklista. Det finns heller inget direkt sätt att se om någon har blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat.

Det finns dock några knep som kan hjälpa dig att se om någon har blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat.

Så här vet du om någon har blockerat dig från att se deras berättelse på Snapchat

Om de har ställt in sina sekretessinställningar på "endast vänner" kan du be en gemensam vän som följer dig och måltavlans konto att se om berättelsen är synlig för dem.

Se även: Så här blockerar du någon på Snapchat utan att de vet om det

Men för att den här metoden ska fungera måste personen finnas med på måltavlans vänlista. Om de har ställt in sina berättelseinställningar på "alla" kan du be vem som helst att kolla deras Snapchat-konto.

Be vännen att skicka dig den berättelse som målpersonen laddat upp. Om du inte kan se berättelsen eller om du får ett meddelande som säger "berättelsen är inte tillgänglig" är du troligen blockerad av användaren.

Slutsats

Nu när bloggen är avslutad kan vi gå igenom vad vi har granskat hittills.

Vi diskuterade hur du kan avgöra om någon har blockerat dig från att se deras Snapchat-historia. Även om programmet inte gör det enkelt för oss att lista ut det, finns det små ledtrådar som kan vara till hjälp.

Vi diskuterade först att leta efter eventuella buggar eller instabila nätverk på din sida. Förutom att se om de har blockerat dig i appen kan du också kontrollera det med en vän. Du kan kanske skapa ett andra eller falskt konto om de har blockerat dig från sina berättelser.

Vi hoppas verkligen att dessa indikatorer har hjälpt dig att bekräfta dina misstankar om personen!

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.