Kan du ta bort en snap som inte har setts ännu?

 Kan du ta bort en snap som inte har setts ännu?

Mike Rivera

Snapchat ökar i popularitet på grund av dess omfattande funktioner och spännande filter som ger dig en fantastisk upplevelse. Denna sociala nätverkssajt har en mängd funktioner som gör det möjligt för användarna att komma i kontakt med sina vänner, kommunicera med dem och ha roligt när de provar olika filter.

Men det finns tillfällen då du skickar olämpliga sms till personer eller helt enkelt skickar ett meddelande till fel person.

Frågan är: "Kan du avbryta en Snap utan att de vet om det?"

I den här guiden får du veta hur du avbryter avsändning av Snap som ännu inte har setts.

Se även: Fixa Fortnite-enheten som inte stöds (Fortnite Apk Download Unsupported Device)

Kan du ta bort en snap som inte har setts ännu?

Tyvärr kan du inte avbryta sändningen av en snaps som ännu inte har setts. När du väl har tryckt på sändningsknappen finns det ingen återvändo. Det enda sättet att försäkra sig om att personen inte kommer att se snapsen är att radera meddelandet. Men inte ens det är en hundraprocentig garanti för att personen inte kommer att se snapsen.

En intressant sak med Snapchat är att den raderar alla chattar du haft med din vän så fort du lämnar chatten. Om du pratar med personen och chattboxen är öppen finns det flera sätt att radera de osända snapsarna på Snapchat. Radera alternativet kanske inte fungerar om din vän använder den gamla versionen av appen.

Videoguide: Så här tar du bort meddelanden från Snapchat

Saker som du kan avbryta på Snapchat

Först och främst kan du inte ta bort videor och foton. Du kan i princip inte ta bort någon typ av innehåll på Snapchat, allt du kan göra är att radera vissa texter eller andra typer av snapsar. Det finns ett alternativ för att radera chattar som du har skickat till dina vänner. Det du kan radera från Snapchat är text, Bitmojis och ljudmeddelanden.

Om du vill radera snapsen trycker du länge på bilden eller videon. Du får ett popup-fönster där du uppmanas att bekräfta om du vill radera konversationen. Personen kanske inte kan läsa den raderade texten eftersom konversationen inte var öppen på deras enhet, men det är viktigt att notera att de kan få ett meddelande om du raderar ett meddelande från Snapchat.

Eftersom din vän inte har sett texten ännu finns det ingen möjlighet att återställa det raderade meddelandet, vilket innebär att han eller hon aldrig kommer att få veta vad du har skickat till honom eller henne.

Slutord:

Ämnet för vårt samtal var hur man raderar och avbryter snaps som ännu inte har setts. Vi pratade om huruvida det är möjligt att ångra en snap i appen eller inte.

Sedan undersökte vi om det är möjligt att radera en snap. Vi gick vidare till riktlinjen om hur man gör det om personen inte har sett den ännu. Sedan granskade vi om mottagaren skulle få en varning om vi raderade en snap.

Se även: Kontroll av Twitch-namnets tillgänglighet - Kontrollera om Twitch-användarnamnet är tillgängligt

Slutligen tog vi upp hur man skapar och skickar en snap för att avsluta diskussionen. Så om du känner en ivrig snapchatter som är i samma sits som du, varför inte dela den här bloggen med dem för att hjälpa dem lite? Lämna gärna en kommentar nedan för att berätta om du tyckte att den här bloggen var till hjälp.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.