Twitter Username Checker - Kontrollera att Twitter-namn är tillgängliga

 Twitter Username Checker - Kontrollera att Twitter-namn är tillgängliga

Mike Rivera

Twitter Name Checker: Det är en stor utmaning att hitta det perfekta användarnamnet för ett Twitter-konto. Den populära sociala nätverkssajten har miljontals registrerade användare, och det finns en stor chans att det användarnamn du försöker hitta redan används.

Varje registrerad användare på Twitter tilldelas ett unikt användarnamn som visas efter "@"-tecknet. Det kallas också handles och används för att enkelt identifiera personer. Du kan alltså inte använda samma namn som ett annat handle.

Liksom andra sociala medier tillåter Twitter inte att man officiellt säljer vidare eller överför sitt användarnamn.

Det finns dock alltid ett alternativ att förhandla med ägaren och be honom eller henne att överföra äganderätten till dig.

Se även: Så här ser du när någon började följa någon på Instagram

Men om ditt önskade användarnamn redan är upptaget och du anser att dina varumärkesrättigheter kränks kan du alltid begära ett inaktivt Twitter-användarnamn.

Ett annat enkelt sätt att få ett användarnamn är att ändra det lite. Ibland kan man lägga till specialtecken, siffror och extra bokstäver för att göra användarnamnet tillgängligt.

Om du äger ett företag eller en webbplats är det svårt att hitta på ett eget Twitter-namn. Det är också viktigt att ha samma namn för alla profiler på sociala medier om du planerar att använda dem på lång sikt.

Därför är det viktigt att kontrollera om Twitter-handle är tillgängligt innan du registrerar ditt företagsnamn.

Se även: Hur du döljer någon på Instagram utan att blockera dem

Men hur kan du kontrollera att Twitter-handle är tillgängligt?

Du kan använda Kontroll av Twitter-användarnamns tillgänglighet av iStaunch för att kontrollera om ditt önskade Twitter-användarnamn är tillgängligt för registrering eller inte.

I den här guiden hittar du också olika sätt att kontrollera Twitter-användarnamnets tillgänglighet gratis.

Kontroll av användarnamn på Twitter

Twitter Username Checker by iStaunch, även känd som Twitter Name Checker, är ett online-verktyg som låter dig kontrollera om ett Twitter-användarnamn eller -handtag är tillgängligt för registrering eller ej. För att kontrollera om ett Twitter-användarnamn är tillgängligt, skriv in användarnamn eller namn i rutan och tryck på skicka-knappen.

Kontroll av Twitter-användarnamns tillgänglighet

Vänta... Detta kan ta upp till 10 sekunder.

Relaterade verktyg: Spårning av Twitter-platser & Twitter IP Address Finder

Hur du kontrollerar Twitter-namnets tillgänglighet

Metod 1: Kontrollera Twitter-namn

  • Öppna Twitter Name Checker från iStaunch på din Android- eller iPhone-enhet.
  • Skriv det användarnamn vars tillgänglighet du vill kontrollera.
  • Därefter trycker du på knappen Skicka.
  • Därefter ser du om Twitter-användarnamnet är tillgängligt eller inte.

Metod 2: Kontrollera Twitter-handle tillgänglighet på den officiella webbplatsen

Du kan använda sidan för att registrera dig eller ändra användarnamn på Twitter för att kontrollera om någon har tagit användarnamnet. Du kan skriva in olika användarnamn eller använda variationer för att se om användarnamnet är tillgängligt eller inte.

Hur du får ditt önskade Twitter-användarnamn

Försök att vara lite realistisk när du registrerar dig på Twitter. Du kommer aldrig att få ett användarnamn med ditt förnamn. Det finns många konton och chansen att du får ett användarnamn med ditt för- eller efternamn är ganska liten.

Som nämnts ovan låter Twitter dig inte använda ett användarnamn som redan används. Om en annan användare tar användarnamnet måste du be ägaren artigt att ge upp användarnamnet. Om de ger upp användarnamnet eller inte är deras eget beslut.

Om du har ett stort företag och behöver ett visst användarnamn till varje pris kan du erbjuda ägaren ersättning.

Ibland gör Twitter de ockuperade användarnamnen tillgängliga för användarna om ägaren har varit inaktiv på Twitter under en längre tid.

Det andra sättet att göra ett användarnamn tillgängligt är att ändra användarnamnet lite. Om du till exempel planerar att skapa ditt Twitter-konto med användarnamnet "Mark Johnson" och det inte är tillgängligt, kan du överväga att lägga till ett bindestreck eller ett understreck i början.

Se till att du kontrollerar verktyget för tillgänglighet av användarnamn på Twitter för att se om det användarnamn du försöker lägga till är tillgängligt eller inte.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.