Hur man söker flera hashtaggar på Instagram (uppdaterad 2023)

 Hur man söker flera hashtaggar på Instagram (uppdaterad 2023)

Mike Rivera

Sök flera hashtaggar på Instagram: Instagram uppdaterar sitt gränssnitt varannan dag. Det måste vara så, för med en modern användares dagligen föränderliga behov kan man inte göra tillräckligt för att förbättra användarupplevelsen. Det är därför Instagram hela tiden blir vackrare, renare och naturligtvis bekvämare att använda.

Först kom berättelserna, sedan det mörka läget för att förbättra appens estetik, rullarna för korta underhållande videor och även sökfunktioner med hashtags.

Instagram har strävat efter att bli millenniets app, och den är verkligen nära att bli det. De flesta på Instagram är unga människor som vill skapa en avundsvärd profil, och hashtaggar är mycket användbara för att uppnå detta.

Men för att det ska hjälpa dig måste du veta vilka hashtaggar du ska använda för att få dina inlägg att bli trendiga.

Nu är frågan "Kan man söka flera hashtaggar på Instagram?" eller "Hur söker man flera taggar på Instagram?".

Ibland räcker det inte med en hashtag för att hitta de aktuella inläggen, och du kanske vill använda flera hashtags för att få en mer specifik sökning.

I den här guiden får du lära dig hur du kan söka efter flera hashtaggar på Instagram och hur du kan utnyttja dem till din fördel.

Vad är Instagram Hashtags?

Hashtaggar är nyckelord som föregås av ett hash (#) och som du bifogar till dina inlägg och berättelser för att göra dem mer synliga eller sökbara. När många använder samma hashtag under en viss period blir den trendig på Instagram.

Människor kan också använda denna hashtag för att söka efter inlägg som är taggade med den. Detta gör det lättare att söka efter ett inlägg. Om du skriver in en slumpmässig hashtag i sökfältet visas alla inlägg med den hashtagen i resultatet. Användning av korrekta hashtags kan alltså också öka synligheten för dina inlägg.

Oftast använder folk flera hashtaggar, vilket gör att inlägget blir synligt om någon av dessa hashtaggar används vid en sökning på Instagram. Ju mer populär en hashtag är, desto större är sannolikheten att ditt inlägg kommer att ses av många människor.

Kan du söka efter flera hashtaggar på Instagram?

Ja, du kan enkelt söka efter flera Instagram-hashtaggar, men inte i den officiella Instagram-appen. Du måste använda Googles sökmotor för att söka efter flera taggar med hjälp av en kombination av specifika nyckelord. Alternativt kan du också använda sökverktyg för Instagrams sökning efter flera hashtaggar för att uppnå samma resultat.

Låt oss gå igenom varje metod mer i detalj.

Hur du söker flera hashtaggar på Instagram

Metod 1: Gå till Google Search Engine

 • Öppna Google Chrome på din Android- eller iPhone-enhet.
 • Skriv följande site:instagram.com/p/ #tag1 #tag2 #tag3 i sökfältet och tryck på Enter-knappen.
 • Se till att hashtaggar föregås av en hash (#) och skiljs åt med mellanslag.
 • Nu kommer du att se olika Instagram-inlägg som innehåller de hashtaggar som du har lagt till.
 • Klicka bara på en länk till ett inlägg så öppnas det i Instagram-appen.

Videoguide: Hur du söker efter flera hashtaggar på Instagram

Metod 2: Sök flera hashtaggar på Instagram med hjälp av verktyg från tredje part

Om du inte kan göra detta via Instagram-appen kan du också använda ett tredjepartsverktyg för övervakning av sociala medier som Brand24.

Så här kan du göra:

 • Öppna verktyget Brand24 Media Monitoring.
 • Tryck på Produkt och välj Hashtag Search.
 • Klicka på Registrera dig och skapa ett nytt konto.
 • Ange flera Instagram-hashtaggar som du vill söka efter.
 • Välj språk och tryck på skapa projekt.
 • Verktyget börjar samla in hashtaggar från Instagram.
 • För att se resultat måste du ansluta Instagram/Facebook till Brand24.
 • Klicka på knappen Aktivera under Instagram-ikonen.
 • Anslut din Facebook genom att klicka på "Hantera Facebook/Instagram-anslutning".
 • Gå tillbaka till ditt projekt och verktyget visar alla inlägg med en viss hashtag på Instagram.

Slutord

Vi började med att diskutera vad exakt Instagrams hashtaggar är och diskuterade sedan hur man gör många sökningar på plattformen. Vi talade om hur man använder Instagram för att söka efter flera hashtaggar. Sedan talade vi om hur man använder en tredjepartsapp som heter Combin.

Senare diskuterade vi hur du väljer de perfekta Instagram-hashtaggarna för ditt företag. Vi pratade om att använda AiGrow för detta. Slutligen diskuterade vi kortfattat betydelsen av Instagram-hashtaggar för att ge dig en bättre förståelse. Så om du gillade vår blogg idag, låt oss veta i kommentarerna nedan.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.