Kommentarer till det här inlägget har begränsats Instagram

 Kommentarer till det här inlägget har begränsats Instagram

Mike Rivera

Tänk dig följande scenario: Du deltar i ett möte eller evenemang där en person - förmodligen värden - håller sin presentation. Kanske uttrycker han sina åsikter om ett visst ämne. Salen är full av människor - människor från olika platser, alla med olika bakgrunder och olika historier att berätta. Att vara en del av denna mångfaldiga publik känns bra. Men det finns en hake.

Se även: Hur du döljer någon på Snapchat utan att blockera

I slutet av värdarnas presentation måste alla svara och ge sina åsikter om det som just presenterades. Det känns fantastiskt att höra alla säga sin mening och förstå sina åsikter. Men även om du är glad över att få uttrycka dina åsikter är du förbjuden att tala. Vad värre är, du vet inte ens varför du är förbjuden. Hur känns det?

Bara att föreställa sig detta scenario skapar en känsla av frustration och förvirring. Att inte kunna tala eller uttrycka sig är lika frustrerande som det låter, och det är aldrig en bra upplevelse. Att inte kunna kommentera ett Instagram-inlägg är också en virtuell motsvarighet till det scenario vi just diskuterade.

Onlinevärlden har gjort oss mer sammankopplade än någonsin tidigare och Instagram är en plats där miljontals användare av sociala medier vistas och har roligt samtidigt som de delar sina åsikter och tankar med varandra. När du ser meddelandet "Kommentarer till det här inlägget har begränsats" blir du naturligtvis förvirrad och frustrerad.

Nu ska vi berätta varför du kan få det här meddelandet när du försöker kommentera ett Instagram-inlägg och om du kan kringgå det. Fortsätt att läsa det här för att få veta allt detta och mycket mer än vad du letar efter.

Vad betyder kommentarerna till det här inlägget har begränsats på Instagram?

Precis som andra sociala medier lever Instagram på ett utbyte av idéer och åsikter. Vi älskar att lägga upp foton, videor, rullar och berättelser på Instagram. I gengäld får vi likes, kommentarer och förstås följare.

Kommentarer är en integrerad del av alla sociala medieplattformar. Vad är det för skillnad mellan sociala medier och tv utan kommentarer och gilla-markeringar? Skulle inte internet bli en envägskommunikation om människor inte får uttrycka sig och ge feedback på det innehåll de konsumerar?

Dessa frågor kanske oroar dig. Men i själva verket finns det inget att oroa sig för om du ser ovanstående meddelande när du kommenterar på Instagram. Orsaken bakom meddelandet är inget du kan kontrollera.

Oroa dig inte, du har inte brutit mot gemenskapens riktlinjer. Och du har sannolikt inte heller stött på ett tekniskt problem. Anledningen till att du ser den här bannern när du försöker kommentera någons Instagram-inlägg är att den som laddat upp inlägget inte vill få allas feedback på sina inlägg. Med andra ord har den ursprungliga ägaren begränsat vem som får kommentera sina inlägg.

Begränsningar:

Instagram gör det möjligt för användare att hindra vissa personer från att interagera med deras inlägg. Alla Instagramare kan kontrollera vem som kan skicka meddelanden och kommentera deras inlägg. Användare kan undvika att oönskade personer skickar meddelanden eller kommenterar deras inlägg genom att begränsa interaktionen med deras inlägg.

Om du ser meddelandet " Kommentarer till det här inlägget har begränsats" i kommentarsfältet i ett inlägg betyder det att inläggets ägare har aktiverat Begränsningar funktion för deras konto.

Se även: Så här ser du någons senaste följare på Twitter

Begränsningar begränsar alla som inte följer användaren från att kommentera användarens inlägg. Om du inte följer personen vars inlägg du vill kommentera, Begränsningar kan vara orsaken till ovanstående meddelande.

Du kan bli begränsad även om du följer postens ägare, vilket kan hända om du har följt dem under den senaste veckan eller mindre.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.