Om du inte matchar någon på Bumble, kan du matcha igen?

 Om du inte matchar någon på Bumble, kan du matcha igen?

Mike Rivera

Om du är intresserad av nätdejting, grattis; du är en av dem som har en fot på varje dejtingbåt. Men eftersom du fortfarande är singel verkar det som om ingen av dessa båtar går mot stranden, eller hur?

Det betyder att du bara går igenom problemen med online- och offline-dating utan att kunna dra nytta av någon av dem.

Det är inte lätt att dejta i dagens snabba liv. Ingen har tid eller energi att göra som våra föräldrar gjorde, nämligen att uppvakta den person du tycker om med omsorg och passion. I stället gör folk idag sms:a, flirta och gå på klubb: alla saker som kanske inte är allas uppfattning om kul eller romantik.

Och det är här vi står i begreppet dejting efter att människor har arbetat länge och hårt med det. Men utan all denna forskning och statistik fungerade dina föräldrar och deras föräldrar bra, eller hur? Får det inte dig att undra om det inte bara ökar våra problem att lägga allt detta arbete på en fråga som vi inte kan ta hand om?

Se även: Twitter Email Finder - hitta någons e-postadress på Twitter

Det har talats om att detta bara är början på forskningsorienterad dejting. Kanske kommer vi efter tre eller fyra decennier att se tillbaka och tänka på den rent ut sagt förfärliga men viktigaste språngbrädan i skräddarsydd dejting: online dejtingsajter.

Låter det inte drömlikt? Tyvärr är vi för närvarande fast med dessa hemska dejtingsajter, så låt oss rädda vad som räddas kan. Om du undrar om det är möjligt att matcha med någon på Bumble igen är vi här för att hjälpa dig. Läs vidare till slutet av den här bloggen för att lära dig allt du behöver veta om att matcha igen på Bumble.

Se även: Vad betyder "Senast sett för länge sedan" på Telegram

Kan du återförenas med någon som du inte har matchat på Bumble?

Låt oss gå direkt till huvudämnet: är det möjligt att matcha om med någon på Bumble? Tekniskt sett ja, det är det. Det finns huvudsakligen tre situationer där du behöver matcha om med en person: du har råkat lämna den, matchen har gått ut eller du har avmatat den.

Alla dessa tre problem är ganska vanliga på nästan alla dejtingsajter och det finns flera lösningar på dem.

Bumble är mest förlåtande mot sina icke-premiumanvändare eftersom andra plattformar inte tillåter lika många funktioner som Bumble gör för sin obetalda version. Låt oss se vilka dessa funktioner är!

Är det möjligt att ta en ny match mot någon efter att ha slagit honom med vänster?

Om du är ny på en dejtingsajt är det obligatoriskt med minst fem misstag med vänster-svepning innan du lär dig hur man sveper. Oroa dig inte, vi har alla varit med om det.

Men till skillnad från vissa människor finns det en chans att du kan rädda det kortet på din matchlista.

Om du är en premiumanvändare av Bumble behöver du inte oroa dig. Det finns ett alternativ som kallas backtrack-funktionen som hjälper dig att återvända till din senaste vänstersvepning. Du kan använda den så ofta du vill eftersom Bumble tydligen tror på andra chanser.

Även om du inte är premiumanvändare kan du använda backtrack-funktionen tre gånger på en timme, vilket är mer än tillräckligt, tycker du inte?

Allt du behöver göra är att skaka telefonen sida vid sida några gånger, så kommer den sista vänstersvepningen tillbaka till din aktuella matchlista igen!

Är det möjligt att spela om mot någon när matchen har gått ut?

Låt oss säga att du har matchat någon, men att ingen av er sms:ar varandra under de kommande 24 timmarna. I det här fallet upphör matchningen. Om du vill prata med personen efter den tidsgränsen måste du matcha honom eller henne igen.

Och det är inte allt! Återmatchningsfunktionen är endast tillgänglig för premiumanvändare av Bumble, vilket innebär att du utan premium kan ångra att du inte skickade ett meddelande tidigare.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.