Hur du hittar någon på Snapchat med telefonnummer (sök Snapchat med telefonnummer)

 Hur du hittar någon på Snapchat med telefonnummer (sök Snapchat med telefonnummer)

Mike Rivera

Har du hört talas om begreppen "snap" eller "streak"?

Om inte, låt mig presentera dig för den mest omtalade sociala medieplattformen under detta årtionde: Snapchat!

Snapchat har fått en enorm popularitet och hype, särskilt bland tonåringar och unga vuxna. Jag menar, varför inte?

Snapchat har programmerats på ett otroligt sätt så att det sticker ut från resten av de moderna sociala medierna.

Det är en fantastisk plattform där du kan skicka eller ta emot bilder från dina vänner och chatta med dem via "snaps" eller videosamtal.

Dessutom är en av de främsta fördelarna med Snapchat att alla chattar och snapsar automatiskt försvinner efter en stund.Vänlistor tar hand om användarnas integritet och skyddar dem från eventuella hot om cyberbrott.

Om du är ny på Snapchat är det första du behöver göra att öppna en ny användarprofil. Du måste registrera dig med antingen din e-postadress eller ditt telefonnummer och skapa ett unikt lösenord för att skydda ditt konto.

Därefter skapar du ditt unika användarnamn för Snapchat, lägger upp en profilbild och är redo att utforska decenniets mest omtalade sociala medieplattform!

Nästa steg är att lägga till personer till din Snapchat. Det finns många sätt att komma i kontakt med personer på Snapchat, men här ska vi diskutera hur man hittar någon på Snapchat via telefonnummer.

Efter den senaste uppdateringen kan du enkelt söka efter telefonnummer i Snapchat, men du måste synkronisera kontaktboken med ditt konto.

Om du har ett sparat kontaktnummer till din Snapchat-vän på din telefon synkroniseras det automatiskt och visas i Snapchat-appen. Om du tvivlar på någon på Snapchat, lägg till honom eller henne i din kontaktlista så synkroniseras han eller hon automatiskt.

Om du inte har en Snapchatanvändares telefonnummer kan du använda Snapchat Phone Number Finder från iStaunch för att hitta någons telefonnummer gratis.

I det här inlägget får du veta hur du lägger till någon via telefonnummer på Snapchat.

Hur du hittar någon på Snapchat med telefonnummer (sök Snapchat med telefonnummer)

Steg 1: Öppna Snapchat på din Android- eller iPhone-enhet. Logga in på ditt konto om du inte redan har gjort det.

Steg 2: Gå till din profil genom att klicka på din profilikonen i det övre vänstra hörnet och tryck på Lägg till vänner.

Steg 3: Klicka sedan på Alla kontakter, så visas profiler med sparade telefonnummer. Tryck på knappen Lägg till för att lägga till dem som vänner.

Observera: Om du inte har en Snapchat-användares telefonnummer kan du använda Snapchat Phone Number Finder från iStaunch för att hitta någons telefonnummer.

Steg 4: Personer som har kopplat sina telefonnummer till Snapchat visas högst upp med namn, användarnamn och profil i Bitmoji-ikonen.

De personer som inte har kopplat sitt telefonnummer eller ännu inte har skapat ett konto visas längst ner och ber dig bjuda in dem.

Du har lyckats lägga till någon på Snapchat med hjälp av deras telefonnummer!

En viktig sak att notera här: Du kan inte lägga till någon på Snapchat med hjälp av deras telefonnummer om du inte har sparat deras nummer i din telefonkontakt.

Snapchat har också en opt-out-funktion för användare som inte vill bli upptäckta med telefonnummer. Om personen du söker efter har valt bort detta kan du hitta personen bättre genom användarnamnet.

Alternativa sätt att hitta någon på Snapchat

Vad händer om du inte har kontaktuppgifter till en viss person? Kan du ändå hitta dem eller lägga till dem i din Snapchat-vänlista?

Svaret är JA !

Det finns flera alternativa sätt att hitta någon på Snapchat och lägga till den som vän!

Låt mig ta dig genom en detaljerad steg-för-steg-guide om hur du kan använda andra metoder för att lägga till personer på Snapchat till din fördel.

1. Hitta någon på Snapchat med Snapcode

Har du hört talas om en snapkod? En snapkod är en unik QR-kod som genereras av Snapchat och som innehåller information om din profil.

Om du har tillgång till en viss användares snapkod kan du enkelt hitta dem eller lägga till dem som vänner i din Snapchat-profil.

Så här kan du göra:

 • Öppna Snapchat-appen på din telefon och gå till din profil.
 • Klicka på alternativet "Lägg till vänner" längst upp till höger på skärmen.
 • Här finns två alternativ. För det första hittar du en lista över dina sparade kontakter som finns på Snapchat. Du kan lägga till dem direkt i listan. För det andra hittar du en ikon som hjälper dig att skanna en viss snapkod.
 • Se till att du har den aktuella personens snappkod sparad i ditt galleri.
 • Öppna din kamerarulle och välj den aktuella snabbkoden för att få den skannad.
 • När QR-koden har skannats korrekt visar Snapchat profilen med ett alternativ för att lägga till en vän. Klicka på det.

Så här kan du hitta eller lägga till en person i din Snapchat-vänlista genom att bara använda deras snapkod.

2. Lägg till Snapchat-användare i närheten

Ett annat framgångsrikt sätt att lägga till personer på Snapchat, särskilt de som bor nära dig, är genom funktionen "Lägg till Snapchat-användare i närheten".

Det viktigaste steget i den här proceduren är att aktivera GPS-positionen för din enhet! När du har aktiverat GPS:en kommer Snapchat automatiskt att skanna alla användare i grannregionen och visa deras namn och bitmoji-avatarer för dig!

Lägg till de personer som du vill komma i kontakt med via Snapchat. Så enkelt är det!

Läs mer här: Hur man hittar Snapchat-vänner nära mig

3. Hitta Snapchat efter användarnamn

Ett av de vanligaste sätten att komma i kontakt med människor på Snapchat är genom deras användarnamn. Antag att du precis har träffat en främling och inte känner dig bekväm med att lämna ut dina personuppgifter som telefonnummer eller e-postadress. Det är då användarnamn kan vara till stor hjälp!

När du skapar din Snapchat-profil måste du ange ett användarnamn som är helt unikt för dig.

Om du har användarnamnet till en viss person behöver du bara skriva in användarnamnet i sökfältet! Snapchat visar dig genast den unika användaren med det specifika användarnamnet. Lägg bara till dem genom att klicka på knappen "lägg till vän". Så där ja! Ännu ett enkelt sätt att få kontakt med människor via Snapchat!

4. Sök efter e-postadress

Om du har e-postadressen till en vän eller bekant som du vill komma i kontakt med på Snapchat är det också möjligt! Om du har e-postadressen som är registrerad på deras Snapchat-konto är det bara att skriva in e-postadressen i sökfältet och trycka på Enter!

Snapchat visar personens profil tillsammans med bitmoji och användarnamn. Klicka på knappen "Lägg till vän" för att komma i kontakt med personen via Snapchat!

5. Yubo App

Det har just blivit intressantare att få kontakt med främlingar! Om du inte har tillgång till en viss persons namn, telefonnummer, snapkod eller e-postadress kan du försöka få kontakt med dem via Yubo-appen! Yubo är en spännande ny plattform där främlingar kan träffas och få kontakt via Snapchat. Men för att komma igång måste du följa vissa steg:

 • Ladda ner Yubo-appen från Play Store för Android-telefoner och från App Store för Ios-enheter.
 • Skapa en profil på Yubo. Lägg till ditt namn, ett användarnamn och en profilbild. Anslut din Snapchat till Yubo-appen.
 • När du är redo börjar Yubo visa profiler från närliggande användare för dig. Om du gillar en viss profil, svep till höger på den, om inte, svep till vänster.
 • När ni båda har svept höger på varandra kommer Yubo automatiskt att avslöja din snapkod för den andra personen. Intressant, eller hur?

Nu kan du enkelt komma i kontakt med främlingar på Snapchat och föra spännande samtal med hjälp av Yubo-appen!

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.