Hur man hittar postnumret på Visa-kreditkortet

 Hur man hittar postnumret på Visa-kreditkortet

Mike Rivera

Kreditkort är en av de mest konfidentiella och känsliga finansiella tillgångarna i dag. I och med den ökande efterfrågan har de blivit en av de vanligaste formerna för onlinebetalningar. Kreditkorten är enkla att använda, men de är säkrade genom flera olika autentiseringsnivåer för att förhindra avsiktligt missbruk vid förlust eller stöld. En av de olika säkerhetsnivåerna är postnumret.den faktureringsadress som är kopplad till kortet.

När du sparar eller använder ditt kreditkort för att göra en onlinebetalning frågar handlaren efter din faktureringsadress. När du anger din faktureringsadress, inklusive postnumret som är kopplat till ditt kort, lyckas betalningen, utom när postnumret är fel.

Om du glömmer det postnummer som är kopplat till ditt kort kan du hamna i ett verkligt problem. Det är därför viktigt att komma ihåg dina kortuppgifter och spara dem på ett säkert ställe. Men om du redan har glömt ditt postnummer måste du först hitta det.

Läs vidare för att ta reda på hur du hittar postnumret för ditt VISA-kreditkort och hur du kan undvika att förlora sådan känslig information i framtiden.

Hur man hittar postnumret på Visa-kreditkortet

Det är mycket viktigt att hitta postnumret för ditt kort, och det är bäst att hitta det snabbt för att undvika problem när du använder kortet på nätet. Vi förstår det.

Om du däremot försöker hitta postnumret Om du inte har ditt kort, spelar du ett spel som du förlorar på. Postnummer finns inte på kreditkort! Den som berättade detta ville bara ha lite kul.

Faktureringsadressen för ditt kort är den adress som du måste ha angett när du ansökte om kortet. Denna adress, inklusive postnummer, skrivs inte ut på kortet utan registreras hos din utfärdande bank eller låneinstitut.

Se även: Twitter Email Finder - hitta någons e-postadress på Twitter

Det finns många sätt att hitta det postnummer som är kopplat till ditt kort - och vi kommer att diskutera dem om ett tag - men att titta på ditt kort är definitivt inte ett av dem.

Låt oss titta på några sätt som kan hjälpa dig att hitta faktureringsadressen och motsvarande postnummer (ZIP-kod) för ditt VISA-kreditkort.

Nu är det dags.

Så här hittar du postnumret för ditt VISA-kreditkort:

För att hitta det postnummer som är kopplat till ditt VISA-kreditkort måste du känna till den faktureringsadress som registrerades hos ditt låneinstitut när kortet utfärdades.

Tänk på att om du har bytt bostadsort efter att du har fått ditt kort kommer faktureringsadressen på kortet fortfarande att vara den gamla adressen som registrerades vid utfärdandet, såvida du inte kontaktar din långivare och ber dem ändra adressen. Faktureringsadressen på kortet ändras alltså inte om du inte gör det.

Nu ska vi berätta hur du hittar postnumret för ditt VISA-kreditkort.

#1: Hitta ditt postnummer

Det enklaste sättet att ta reda på postnumret för ditt VISA-kreditkort är att ta reda på postnumret för din nuvarande adress. Om du inte har flyttat sedan du fick ditt kort är det troligt att faktureringsadressen för ditt kreditkort är densamma som din nuvarande adress.

Om du inte är säker på vad ditt nuvarande postnummer är kan du enkelt ta reda på det med Google Maps. Se till att du är hemma och följ de här stegen för att ta reda på ditt nuvarande postnummer.

Steg 1: Aktivera enhetens plats om den inte redan är aktiverad.

Steg 2: Öppna Google Maps och tryck på den cirkulära Hitta knappen i nedre högra delen av skärmen. Din plats visas på skärmen som en blå prick (●).

Ste p 3: Tryck på och håll kvar den blå pricken. Adressen visas i den nedre delen av skärmen, tillsammans med postnumret.

Tips: Du kan trycka på och hålla kvar ett område på kartan för att få reda på postnumret för det området.

#2: Titta på dina kortutdrag

Om din adress har ändrats efter att kortet utfärdades, men du har inte ändrat faktureringsadressen ännu, kan det vara svårt att hitta din gamla adress på kartan.

Du kan dock fortfarande hitta postnumret för din faktureringsadress på ett snabbt och 100 % tillförlitligt sätt: titta på ditt kortutdrag.

Se även: Twitter Username Checker - Kontrollera att Twitter-namn är tillgängliga

När du har ett kreditkort får du varje månad ett utdrag om dina transaktioner, kreditgräns, totala avgifter och kommande betalningsdatum. Utdraget skickas vanligtvis till din registrerade e-postadress. Du kan också få en fysisk kopia varje månad till din faktureringsadress.

Öppna din e-postinkorg och leta efter det senaste kontoutdraget. Kontoutdragen skickas vanligtvis i början av månaden eller faktureringscykeln. När du har hittat ditt e-utdrag kan du öppna det och hitta din faktureringsadress. Faktureringsadressen innehåller alltid det postnummer som är kopplat till ditt kort.

#3: Kontakta din utgivare

De två första metoderna är de enklaste sätten att hitta postnumret för ditt VISA-kreditkort. Chansen att du inte kan använda någon av dem är liten. Om det ändå har hänt är kortutgivaren ditt enda återstående alternativ.

Kontakta kortutgivaren via telefon eller online, eller besök närmaste kontor. Be dem om postnumret. De hjälper dig gärna och leder dig genom de officiella formaliteterna för att få fram ditt postnummer. Du kan bli ombedd att visa upp ett statligt utfärdat ID-kort för att verifiera din identitet, så se till att du har ditt ID-kort nära till hands.

Avslutande tankar

Postnumret som är kopplat till ditt kort är en säkerhetsinformation som måste anges för att du ska kunna göra en betalning med ditt kort. I den här bloggen har vi tagit upp vad du ska göra om du glömmer ditt postnummer. De tre metoder som nämns här hjälper dig att hitta ditt postnummer.

Vilken av dessa metoder var den enklaste och mest användbara? Berätta för oss i kommentarerna. Kolla in fler bloggar från vår webbplats för att hitta mer informativt innehåll.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.