Hur man raderar meddelanden på TextNow

 Hur man raderar meddelanden på TextNow

Mike Rivera

TextNow grundades 2009 och är en unik plattform som gör det mer prisvärt att ringa och sms:a än traditionella SIM-kort. De mycket prisvärda tjänsterna har bidragit till att plattformen har samlat över 100 miljoner användare under de 13 år som den har funnits.

Med ett TextNow-konto kan du inte bara ringa och skicka sms till vem som helst utan också använda internet-tjänster med tilläggspaket. Om du är TextNow-användare har du säkert använt appens samtals- och sms-funktion många gånger. Men vet du hur du raderar meddelanden som du har skickat och tagit emot på plattformen? Om inte är vi här för att hjälpa dig.

Se även: Hur du sparar TikTok-videor utan att lägga upp dem (uppdaterad 2023)

Vi kommer att prata om några grundläggande funktioner i plattformen som du troligen kommer att vara intresserad av, bland annat hur man raderar meddelanden, hur man raderar samtalslistor och mycket mer. Många intressanta saker kommer att dyka upp, så läs till slutet.

TextNow är en ganska enkel och okomplicerad plattform. Du registrerar dig för ett konto, beställer ett SIM-aktiveringskit, sätter in SIM-kortet i din telefon och så är du igång. Med TextNow kan du prata med vem som helst via samtal och sms helt utan kostnad.

Hur man raderar meddelanden på TextNow

Att radera meddelanden på TextNow är också en enkel process i enlighet med plattformens enkla gränssnitt. Så här kan du radera meddelanden på TextNow:

Steg 1: Öppna TextNow appen och logga in på ditt konto.

Steg 2: Svep till höger från skärmens vänstra sida för att öppna navigationspanelen.

Se även: Facebook Email Finder - hämta e-postadress från Facebook URL

Steg 3: Välj Samtal från listan med alternativ.

Steg 4: Du får en lista över samtal och meddelandesamtal som du har haft tidigare. Gå till det önskade meddelandesamtalet som innehåller det/de meddelande(n) som du vill ta bort.

Steg 5: Tryck och håll kvar på ett meddelande som du vill ta bort. Meddelandet väljs. Om du vill välja fler meddelanden trycker du på dessa meddelanden. Ett par ikoner visas överst på skärmen.

Steg 6: Tryck på Ta bort (som ser ut som en soptunna) i skärmens övre högra hörn.

Steg 7: Bekräfta borttagningen om du uppmanas av en popup-fönsterruta.

På det här sättet kan du radera ett eller flera meddelanden på TextNow. Meddelandena raderas permanent. Fortsätt därför bara om du verkligen vill radera meddelandena.

Hur man raderar samtal på TextNow

Om du vill radera hela konversationer kan du göra det på samma sätt som ovan. Följ de här stegen:

Steg 1: Öppna appen och logga in på ditt TextNow-konto.

Steg 2: Öppna navigeringspanelen genom att svepa till höger över skärmen.

Steg 3: Tryck på Samtal Tryck på och håll kvar en konversation som du vill ta bort. Konversationen markeras.

Steg 4: Tryck på de andra konversationer som du vill radera tillsammans med den första.

Steg 5: När du har markerat alla sådana samtal trycker du på ikonen för papperskorgen i det övre högra hörnet av skärmen.

Steg 6: Bekräfta åtgärden när du blir tillfrågad. Det var allt. Alla valda konversationer kommer att raderas permanent från ditt TextNow-konto.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.