Instagram Email Finder - Hitta e-postadresser för Instagramkonton (uppdaterad 2023)

 Instagram Email Finder - Hitta e-postadresser för Instagramkonton (uppdaterad 2023)

Mike Rivera

Hitta någons e-postadress på Instagram: I dag har nästan var och en av oss ett konto på webbplatser för sociala nätverk som Facebook, Twitter, Instagram etc. Det gör det möjligt för oss att enkelt komma i kontakt med våra vänner, familjemedlemmar och affärskompisar och se deras bilder, videor och uppdateringar av berättelser när de lägger upp dem och detsamma gäller för oss.

På Instagram kan du följa personer som du känner och enkelt komma i kontakt med personer som du inte känner personligen eller som du aldrig har träffat, t.ex. främlingar, kändisar eller affärskollegor.

Men ibland kan du behöva kontakta främlingar av personliga skäl, influencers i affärssyfte som varumärkesfrämjande eller dela ett professionellt dokument.

Ja, du kan skicka ett meddelande direkt till användaren om du vill kontakta främlingar av personliga skäl, men det är inte ett professionellt sätt om du är företagare.

I stället för att skicka direkta meddelanden på Instagram kan du skicka e-post till deras e-postadresser eftersom de flesta delar med sig av sina kontaktuppgifter i bio-sektionen eller på sidan om oss.

På Instagram brukar folk inte dela med sig av sina personliga kontaktuppgifter, som e-postadress och mobilnummer, på grund av det enorma antalet personer som följer dem.

Om de har nämnt kontaktuppgifter i sin profilbeskrivning blir ditt arbete enkelt.

Men vad händer om du inte kan hitta deras e-postadress, mobilnummer eller andra kontaktuppgifter i profilen?

I denna situation kan du använda Instagram Email Finder av iStaunch för att hitta e-postadressen till ett offentligt eller privat Instagram-konto gratis.

Här hittar du också en komplett guide om hur du tar reda på e-postadressen till ett Instagramkonto.

Kan du ta reda på ett Instagram-kontos e-postadress?

Innan vi går vidare till hur man hittar e-postmeddelanden som är associerade med Instagramkonton, ska vi först besvara en viktigare fråga: Är det ens möjligt att göra något sådant på Instagram?

Ja och nej.

Liksom de flesta andra plattformar kräver Instagram att användarna registrerar en e-postadress för sitt konto. Detta är en säkerhetsåtgärd för att möjliggöra en alternativ kommunikationsmetod om du skulle bli utelåst från ditt konto, glömma ditt lösenord eller liknande.

Instagram försäkrar dock sina användare om att deras kontaktuppgifter, inklusive e-post och telefonnummer, inte kommer att bli synliga för andra användare om de inte väljer det.

Med andra ord måste alla användare på Instagram ha registrerat eller kopplat en e-postadress till plattformen, men om du kan hitta den eller inte beror på deras val.

Nu när chansen att hitta någons e-postadress på Instagram verkar vara 50/50 är det vårt jobb att informera dig om alla sannolika metoder som du kan använda för att göra det. Och det är precis vad vi planerar att göra.

Fortsätt läsa för att se hur dessa metoder fungerar.

Hur man hittar e-post från Instagram Instagram

1. Instagram Email Finder av iStaunch

För att ta reda på e-postadressen till ett Instagram-konto öppnar du Instagram Email Finder från iStaunch på din Android- eller iPhone-enhet. Ange användarnamnet på den person vars e-postadress du vill hitta. Tryck sedan på knappen Hitta e-postadress så visas den e-postadress som är kopplad till Instagram-kontot.

Instagram Email Finder

2. Hitta någons e-postadress på Instagram från Bio

Om du någonsin behöver information om en person på Instagram, oavsett om det gäller efternamn, födelsedatum eller till och med e-postadress, är den första platsen du måste börja titta på deras biografi. Biografier på Instagram är ganska intressanta, men vet du varför? Det beror på att det finns mycket utrymme för kreativitet och unikhet här.

Instagram är en av de första plattformarna som lanserade bio-sektionen, och även om det finns en uppsättning instruktioner som du måste följa för att fylla din bio, finns det också mycket utrymme för kreativitet och unikhet.

Se även: Hur man hittar personer i närheten på Instagram (Hitta personer i närheten av mig)

Den första och viktigaste regeln är teckenbegränsningen: du får bara använda 150 tecken för att skapa din biografi. Den andra och sista regeln är att du får bifoga en länk till din webbplats eller till ditt handtag för andra sociala medier om du vill. Det är allt! Förutom dessa regler finns det inget annat som hindrar dig från att skapa din drömbiografi.

Förutom din bild och ditt namn är din biografi en del av din profil som är synlig för alla på Instagram, även för dem som inte följer dig (om du inte har blockerat dem). Därför är den allmänna idén bakom en biografi på Instagram att berätta om ditt yrke, din plats, din ålder, din födelsedag och annan information, till exempel namnet på din skola, ditt universitet, ditt företag och så vidare.

Du kommer dock inte att hitta dessa på alla Instagrams biografier. En stor grupp på Instagram bryr sig inte om att följa dessa grundläggande regler utan fyller sina biografier med allt som tilltalar dem och fortsätter att ändra och uppdatera dem. Det är också människor som är på plattformen främst i socialt och underhållande syfte. Du kan hitta slumpmässiga citat eller oneliners på biografierna hos följande personerDet kanske inte hjälper dig att lära känna dem alls, men så länge det är deras val finns det inte mycket du kan göra åt det.

För att återgå till det aktuella ämnet kan vissa användare också lägga till sin e-postadress i sin biografi. Observera dock att det är sällsynt med sådana Instagram-användare. Med det i åtanke ska vi hjälpa dig att skanna biografin för den användare vars e-postadress du söker.

Följ stegen nedan för att nå deras bio:

Steg 1: Starta Instagram-appen på din smartphone.

Steg 2: Från Hem Om du landar på den första fliken finns det två metoder som du kan använda för att gå till den personens profil. Utforska och den andra innebär att du går till din egen Profil.

Se även: Är det möjligt att få en oöverträffad match igen på Tinder?

Steg 3: För att följa den första metoden är allt du behöver göra att trycka på förstoringsglas ikonen längst ner på skärmen, som finns precis bredvid Hem ikonen som du för närvarande befinner dig på.

Så snart du gör det kommer du att befinna dig på den Utforska fliken, navigera i sökfältet högst upp här, skriv in namnet på den här personen och tryck på Gå in på .

Steg 4: Om du har stavat deras namn rätt kommer deras namn att visas i sökresultaten som visas på skärmen. Du kommer slutligen att hitta deras användarnamn och bild; tryck på den för att öppna deras profil i full storlek.

Steg 5: När du väl är inne på deras profil kommer allt som står mellan deras namn och Följer/följs/meddelande är en del av deras Instagram-bio.

Läs den noga för att hitta en e-postadress någonstans däremellan.Om du redan har hittat en, grattis! Ditt jobb här är redan gjort. Och om du inte har hittat någon, oroa dig inte, vi har en lång lista med alternativ som väntar på dig. Låt oss gå vidare till det andra alternativet nu.

3. Tryck på E-postknappen

Nyligen introducerade Instagram en ny funktion som heter "E-post" och "Text" som direkt skickar e-post och sms till någon på Instagram. Men tänk på att den här funktionen endast är tillgänglig för företagsprofiler. Dessutom är alternativet E-postadress endast synligt i appen, inte i datorversionen.

För att hitta en e-postadress från ett Instagram-konto behöver du bara öppna Instagram-profilen och trycka på knappen "email". Därefter visas Instagram-kontots e-postadress. Om det inte finns någon e-postadress har användaren inte delat den offentligt.

4. Alternativet Glömt lösenord

Om du vill prova det här sättet måste du först söka efter personen på Instagram och kopiera användarnamnet eller den sista delen av profilens webbadress.

När du har gjort det måste du öppna Instagrams inloggningssida, klistra in URL:en i rutan och klicka på alternativet "glömt lösenord".

På så sätt kan du få reda på vilken e-postadress en person använder på sitt Instagramkonto.

5. Evenemang och tävlingar: ett annat bra knep

Innan vi börjar är det en sak du bör veta: Om du har ett privat konto på Instagram kan du hoppa över det här avsnittet eftersom det trick vi kommer att prata om kanske inte är till någon nytta för dig.

Om du har en profil på Instagram, visar det tydligt att du är här för att marknadsföra ditt företag/ dina produkter/tjänster/innehåll, locka fler kunder/följeslagare/publik och utöka ditt företags räckvidd. Om du har dessa mål i åtanke är det förståeligt att du vill få e-postadresser till din målgrupp så att du kan hålla dig uppdaterad.och hjälpa till att omvandla dem till dina kunder/följare.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.