Messenger Phone Number Finder - Hitta någons telefonnummer på Messenger

 Messenger Phone Number Finder - Hitta någons telefonnummer på Messenger

Mike Rivera

Messenger Phone Number Finder: Genom att använda Messenger kan du komma i kontakt med gamla skolkamrater som du inte längre har kontakt med. Det är det bästa stället för att inleda en konversation med dina vänner och få veta mer om vad de gör och vad som händer i deras liv.

Att skicka ett meddelande till dina vänner för att återknyta kontakten verkar dock alldeles för formellt för dina kompisar. Det kan vara ett bra sätt att närma sig en professionell person eller få nya vänner på sociala webbplatser, men meddelanden har aldrig varit ett idealiskt alternativ för dem som vill komma i kontakt med sina gamla vänner.

Messenger är ett av de få sätt du kan hitta dina skolkamrater och börja prata med dem.

Men vad händer om du vill få ett telefonnummer från Facebook Messenger? Det är utan tvekan det bästa sättet att ge dem ett snabbt överraskande samtal.

Frågan är hur du hittar någons telefonnummer på Messenger?

Låt oss ta reda på det.

Kan du få ett telefonnummer från Facebook Messenger?

Tyvärr har en stor majoritet av Messenger-användarna inte offentliggjort sina kontaktuppgifter, vilket innebär att du inte kan hitta deras telefonnummer i deras profiler.

Även om vissa personer har sina mobilnummer och e-postadresser angivna i biografin är det bara ett fåtal av dessa personer. Chansen är stor att den person du försöker komma i kontakt med inte har några personuppgifter eller kontaktuppgifter angivna i biografin.

Vi visar dig hur du hittar kontaktuppgifter till en användare på Messenger.

Hur du hittar någons telefonnummer från Messenger

1. Messenger Phone Number Finder

Messenger Phone Number Finder av iStaunch är ett gratis onlineverktyg som hjälper dig att hitta någons telefonnummer från Facebook Messenger. Skriv in användarnamnet i rutan och tryck på skicka-knappen. Välj målprofilen och du får se det kopplade telefonnumret till deras profil.

Messenger Phone Number Finder

2. Hitta telefonnummer från deras Messenger-profil

Trots att de flesta människor inte anger sina kontaktuppgifter på Messenger är det alltid värt att prova appen. Om de har angett sitt mobilnummer kan det hittas i deras profiler. Här är stegen för att hitta någons kontaktuppgifter från deras Messenger-profil.

  • Öppna Messenger på telefonen och logga in på ditt Messenger-konto om du inte redan är inloggad.
  • Sök-knappen finns längst ner på skärmen (ikon med två män). Du kan använda det här alternativet för att söka efter dina vänner eller andra på Messenger.
  • Skriv namnet på den person vars telefonnummer du behöver. Listan över personer med det namn du har skrivit visas.
  • Leta upp målanvändarens profil och klicka på ikonen "I" bredvid deras namn för att gå till deras profiler.
  • I sammanfattningen i användarens profil hittar du alla uppgifter om användaren. Detta inkluderar deras kontaktnummer, e-postadresser och annan information. Observera att du bara kan hitta denna information om de har angett den i sin biografi.
  • Om de har angett sitt mobilnummer i sin profil kan du hitta det i fliken Sammanfattning. Om inte får du försöka med en annan metod.

Vad händer om de inte har nämnt det i sina profiler?

Låt oss ta reda på hur du kan hitta deras kontaktuppgifter som inte nämns i sammanfattningen av deras profiler.

Se även: Meddelar Facebook när du sparar en bild?

Ovanstående steg fungerar för både Android- och iOS-användare. Stegen kan dock skilja sig åt. Du måste till exempel klicka på användarnamn, kontakt och sedan "visa profil på Facebook".

Det här alternativet öppnar användarens profil på deras Facebook-konto och ger dig tillgång till deras mobilnummer (om de har nämnt uppgifterna).

3. Prova Messenger Phone Number Lookup Tool

Om personen inte har offentliggjort sitt mobilnummer på Messenger är din sista utväg att prova verktyg för att söka efter Messenger-telefonnummer.

Dessa tjänster är utformade för att hjälpa dig att spåra en användares telefonnummer utan att behöva söka efter deras konton på Facebook.

White Pages är en av de bästa leverantörerna av tjänster för att söka mobilnummer. De har en stor databas med hundratusentals mobilnummer - både för iOS- och Android-mobiler.

Pipl är en annan sökmotor för mobilnummersökningstjänster. Verktyget kan användas för att hitta en användares telefonnummer på ett enkelt sätt. Ange deras namn och de uppgifter du kommer ihåg i sökfältet så kommer verktyget att återge deras fullständiga sociala profiler, namn, mobilnummer, e-post och andra uppgifter.

Slutsats:

Se även: Vad betyder röd, lila och blå färg i Snapchat meddelandehistorik?

Ovanstående tips hjälper dig att hitta en användares telefonnummer i deras Messenger. Som tidigare nämnts kan ovanstående tips hjälpa dig att hitta kontaktuppgifterna i personens Facebook-biografi, men chansen är liten att metoden fungerar. Så det bästa är att fråga direkt efter dem.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.