Vad betyder tom grå chattruta på Snapchat?

 Vad betyder tom grå chattruta på Snapchat?

Mike Rivera

Vare sig det är ett presentationsmöte på kontoret eller en plattform på sociala medier, måste du sticka ut i mängden för att bli igenkänd och ihågkommen. Snapchat är en plattform som redan från början förstod det här konceptet väl och har därför strävat efter att göra plattformen unik. Det första steget till detta var funktionen för försvinnande bilder, vilket ledde till att plattformen fick en viral popularitet idess första dagar.

Och även om de flesta av Snapchats funktioner även finns tillgängliga på andra plattformar i dag, har plattformen fortfarande ett unikt användargränssnitt, vilket gör att den fortfarande är attraktiv för användarna.

De unika funktionerna i Snapchat skapar ibland också problem för nya användare, som har svårt att förstå vad en viss symbol betyder på plattformen.

I dagens blogg diskuterar vi en sådan symbol - en tom grå chattruta - och vad den kan betyda för dig.

Se även: Hur du återställer borttagen livevideo på Facebook

Vad betyder tom grå chattruta på Snapchat?

En tom grå chattruta har på ett mystiskt sätt dykt upp i din Fliken Chattar, Du har ingen aning om vad du ska tro att det är. Det är ingen fara, vi är här för att lösa ditt mysterium.

För det första måste du förstå att Snapchat som plattform inte tror på att hålla saker och ting enkla, för vad är det roliga i det? I stället använder Snapchat olika färger och symboler för att ange olika betydelser.

Den tomma grå chattrutan är en sådan Snapchat-symbol, och vi är här för att avkoda vad den kan betyda för dig. Är du redo att dyka in i den?

Skäl 1: Din snap eller chatt måste ha löpt ut

Den första - och vanligaste - orsaken till att en tom grå chattruta visas är att den snaps du skickade var inte öppen i tid och har därför gått ut. Men hur kan en snap gå ut av sig själv, undrar du?

Se även: Hur du återställer borttagna kommentarer på Instagram

Låt oss dela med oss av en Snapchat-norm som inte många Snapchat-användare känner till. Till skillnad från innehållet på andra sociala medier har alla snaps som du delar på den här plattformen en utgångstid. Denna utgångstid är ganska lång, med tanke på den tid som det tar för en användare att öppna den. 30 dagar lång.

Om en delad snap inte öppnas den 31:a dagen efter att den delades kommer Snapchats servrar automatiskt att radera den och lämna kvar en tom grå chattruta för dig.

Dessutom har Automatisk radering av snapsar. funktionen på Snapchat gäller på olika sätt för enskilda chattar och gruppchattar. Medan snapsar i den personliga chatten är giltiga i 30 dagar, är giltigheten i gruppchattar endast 24 timmar Därefter raderar Snapchats servrar dem automatiskt om de förblir oöppnade.

Anledning 2: Din vänförfrågan till den här användaren på Snapchat är fortfarande inte avgjord.

Den andra orsaken till att en tom grå chattruta visas på Snapchat är att det är möjligt att Användaren som du skickade den här snapsen till är inte din vän på plattformen. .

Vi säger inte att du är oförmögen att lägga märke till något så uppenbart, utan bara att sådana saker inte är lika uppenbara på Snapchat som på andra sociala medier.

För när du väl har börjat snappa med någon finns det väldigt få skillnader mellan om personen är din vän eller inte. Dessutom är det också möjligt att ni var vänner, men att nästa person raderade er av misstag senare.

Oavsett vad orsaken är finns det ett enkelt knep för att ta reda på det. Öppna din vänlista på Snapchat - den Mina vänner och leta efter deras användarnamn där. Om det finns där kan du utesluta denna möjlighet och gå vidare. Om det inte finns där betyder det att de faktiskt inte är dina vänner på Snapchat.

Skäl 3: Den här användaren kunde ha blockerat dig på Snapchat

Detta kanske kommer som en överraskning för vissa av er, men Om du blir blockerad kan det också leda till att en tom grå chattruta visas på ditt Snapchat-konto. Nu undrar du säkert hur din snap kunde skickas till den här användaren om han eller hon hade blockerat dig på Snapchat. Det finns bara en förklaring: användaren blockerade dig efter att du hade skickat den senaste snapten till honom eller henne.

Det kan finnas många olika orsaker till deras agerande, och därför lämnar vi spekulationerna till dig. Men om du behöver hjälp med att veta säkert om du verkligen är blockerad eller inte, kan du prova det här tricket:

Gå till Sökfältet på Snapchat och skriv in den här personens fullständiga användarnamn inuti. Om du får Användaren har inte hittats i sökresultatet är ett tecken på att de faktiskt har blockerat dig på Snapchat.

Skäl 4: Det kan vara ett fel hos Snapchat.

Om du har hållit ut så här långt och uteslutit alla de ovan nämnda möjligheterna, är den enda sannolikheten som återstår att utforska att Det kan vara en störning. Även om det kan låta konstigt är stora plattformar som Snapchat kända för att göra sådana här fel ibland.

Om felet beror på dem kommer Snapchats supportteam att göra sitt bästa för att lösa ditt problem så snart som möjligt. Du kan skriva till dem och förklara ditt problem på följande adress [email protected].

Slutsatsen

Nu är vi redo att avsluta. Innan vi tar farväl, låt oss snabbt sammanfatta vad vi har lärt oss av bloggen.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.