Hur man gör ett falskt Snapchat-konto (Fake Snapchat Account Generator)

 Hur man gör ett falskt Snapchat-konto (Fake Snapchat Account Generator)

Mike Rivera

Generator för falska Snapchat-konton: Snapchat är en av de mest underhållande och roliga plattformarna där du kan skicka snapsar till dina vänner. Det är också en mycket använd plattform som används av människor för att kommunicera med sina vänner.

Se även: 30+ Hur mår du? Svar (bästa svaret på hur mår du?)

Snapsen är bara tillgängliga i några sekunder och därefter raderas de och kan inte återställas. Snapchat finns för både Android- och iPhone-användare och är helt gratis att använda.

I den här guiden får du lära dig hur du skapar ett falskt Snapchat-konto utan telefonnummer och e-postadress.

Se även: Fix This Sound is not Licensed for Commercial Use TikTok

Låter det bra? Då sätter vi igång.

Hur man skapar ett falskt Snapchat-konto

Metod 1: Skapa ett falskt Snapchat-konto utan e-postadress och telefonnummer

 • Öppna Snapchat-appen på din Android- eller iPhone-enhet.
 • Klicka på knappen Registrera dig längst ner i mitten av sidan. Du kommer att omdirigeras till en ny sida med ett registreringsformulär.
 • Ange sedan ditt för- och efternamn, tryck på Sign up & Acceptera.
 • Du kommer att bli ombedd att ange din e-postadress och ditt telefonnummer för ett falskt Snapchat-konto.
 • Gå bara till Email Address Generator eller Receive SMS Online-verktyget för att hitta en falsk e-postadress och ett falskt telefonnummer.
 • Kopiera e-postadressen från generatorn och ange den på Snapchat. Du måste också bekräfta din e-postadress och trycka på knappen Skicka för att slutföra registreringsprocessen.

Metod 2: Generator för falska Snapchat-konton

Fake Snapchat Account Generator by iStaunch är ett gratis online-verktyg som låter dig generera falska Snapchat-konton gratis. Ange bara din e-postadress i rutan och tryck på skicka-knappen. Inom 24 timmar får du användarnamn och lösenord till ett falskt Snapchat-konto på din e-postadress.

Generator för falska Snapchat-konton

Hur man skapar falska Snapchat-meddelanden

Du kan enkelt skapa falska Snapchat-konversationer. Det finns flera verktyg som Fake Snapchat Messages Generator med vars hjälp du kan skapa falska Snapchat-meddelanden för att ha kul med dina vänner och lura dem.

Låt oss anta att du vill skapa ett falskt meddelande eller en konversation med din vän som heter Cyril.

Så här kan du göra:

 • Identifiera en vän som kan vara villig att hjälpa dig med detta. Ändra nu namnet på denna person till "Cyril". Stavningen och bokstavsinställningarna ska exakt motsvara namnet på den vän som du ska skapa en falsk konversation med.
 • Innan du börjar med skämtet ska du diskutera med din vän om vad du ska prata med honom eller henne. Skriv nu meddelandena precis som du gör i en vanlig chatt. Ett efter ett, omväxlande från vardera änden.
 • Om du måste stänga chattfliken mitt i samtalet, se till att du sparar meddelandena innan du gör det. Annars försvinner alla meddelanden och du kommer att ställa till det. När du har skickat alla nödvändiga meddelanden är det dags att ta en skärmdump av chattarna.
 • Efter att skärmdumpen har tagits måste du ändra namnet på vännen tillbaka till det ursprungliga namnet för att undvika olägenheter.

Det finns också en annan metod som du kan använda för att skapa falska Snapchat-konversationer: I stället för att ändra namnet på din partner till något falskt kan du också skapa ett nytt konto för den vännen med ett falskt namn.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.