Hur man kontrollerar visningar på rullar (Instagram Reels Views Count)

 Hur man kontrollerar visningar på rullar (Instagram Reels Views Count)

Mike Rivera

Se hur många visningar en film har: Vet du varför Instagram blir allt populärare dag för dag? För att det ger innehållsskapare möjlighet att använda sina visuella färdigheter för att få ut det mesta av plattformen. Människors reaktion på TikTok var det bästa exemplet på att användare av sociala medier gillar korta videor. Instagram tillåter dock användare att lägga upp korta videor i sitt flöde och långa videor som IGTV redan i det inledande skedet.Efter lanseringen av rullar har Instagrams tillväxt ökat enormt.

Genom att skapa en separat sektion för filmrullar gjorde Instagram det enkelt för användarna att utforska denna funktion. På så sätt kan den sociala medieplattformen fånga användarna i appen. Å andra sidan använde innehållsskapare filmrullar på ett klokt sätt och riktade strålkastarljuset mot sina konton.

Rullar är ett av de bästa verktygen för att locka nya målgrupper till ditt konto. Med hjälp av mätvärden som likes, kommentarer och visningar kan du förstå hur din rulle fungerar. Vill du veta hur många som har sett din rulle? Eller vill du veta om det är möjligt att få mer information om hur din rulle har fungerat på Instagram?

Oroa dig inte, vi har svar på alla dina frågor. I den här bloggen kommer vi att diskutera om det är möjligt att kontrollera antalet visningar på Instagrams rullar, två sätt som du kan använda för att få insikter om dina rullar och hur du kan kontrollera antalet visningar på andras rullar.

Kan du kontrollera hur många visningar Instagram Reels har?

Om du är någon som har publicerat rullar på Instagram under en längre tid vill du kanske veta hur långt dina rullar når. Genom att analysera dessa uppgifter kan du antingen förbättra ditt innehåll eller fortsätta att publicera liknande innehåll för att höja din nivå på Instagram.

Men den verkliga frågan är: "Är det möjligt att kontrollera antalet visningar av rullar på Instagram"?

Se även: Hur du tar en skärmdump i Telegram Secret Chat

Ja, du kan enkelt kontrollera hur många visningar en Instagram-rulle har. Det finns två olika sätt att se hur många visningar en rulle har.

Läs vidare för att lära dig de exakta stegen.

Hur man kontrollerar visningar på rullar (Instagram Reels Views Count)

Om du använder ditt personliga konto på Instagram kan du kontrollera antalet visningar av dina rullar genom att följa nedanstående steg.

  • Öppna Instagram på din smartphone.
  • Tryck på din profilikonen i det nedre högra hörnet. Du kommer till din profilsida.
  • Under din bio-sektion hittar du tre ikoner, dvs. ett rutnät, en rulle och en tagg-ikon. Tryck på ikonen ikon för rulle som placeras i mitten av skärmen.
  • När du har gjort det kommer du till sidan för dina rullar. Ta en titt på det vänstra nedre hörnet av en rulle för att få veta hur många visningar den fick.
  • Varje Instagram-rulle innehåller en paussymbol med siffror bredvid i det vänstra nedre hörnet. Dessa siffror anger hur många gånger rullen har visats. Du kan bara se dessa siffror när du är på fliken Rullar på din profilsida.

Så här ser du hur många visningar en film har

Nu är det dags att lära dig mer om nästa metod. Den här metoden kommer att ha två processer om du använder ett personligt Instagram-konto. Om du använder ett professionellt konto kommer det bara att ta några minuter.

I den här processen får du inte bara veta hur många visningar din film har fått, utan även hur många som gillar, kommenterar, delar osv. Är du en innehållsskapare som vill få mer information om dina filmer? Vill du veta vilken typ av filmer du har lagt upp som ses mycket?

Instagram gör det möjligt för professionella konton att få mer information om sina rullar, så om du vill få mer statistik, till exempel om delningar, sparade bilder, spelningar, gilla bilder, kommentarer och räckvidd för dina rullar, bör ditt konto vara professionellt.

Se även: Så här åtgärdar du Ledsen att vi inte kunde uppdatera din profilbild på Instagram

Första bytet till ett företagskonto:

Om du vill byta Instagram från ett personligt konto till ett professionellt konto följer du nedanstående steg.

Steg 1: Öppna Instagram på din smartphone. Tryck på profilikonen i det nedre högra hörnet för att komma till din profilsida.

Steg 3: Tryck nu på ikon med tre linjer i det övre högra hörnet. Du kommer att se en lista med alternativ som dyker upp underifrån. Tryck sedan på den inställning av som är det första alternativet i listan.

Steg 4: Hitta dig själv på Inställningar sida som visar en lista. Tryck på Konto alternativ.

Steg 5: När du klickar på Konto visas en lista över ändringar som du kan göra på ditt konto. Bläddra till slutet. Du hittar följande Byt till ett professionellt konto. Tryck på den.

Du kommer att få se 5 bildrutor om fördelarna med att byta till ett professionellt konto. Tryck på Fortsätt .

Steg 6: Nu ska du välja ett yrke som passar dig. Välj ditt yrke från listan som visas.

Steg 7: När du har valt yrke får du två alternativ: Du måste antingen välja företag eller . skapare Välj det alternativ som passar dig bäst.

När du har slutfört de ovan nämnda stegen är du redo att gå in i nästa process.

Nu när du har bytt från ett personligt till ett professionellt konto kan du få mer information om de rullar du lägger upp. Insikter som delningar och sparade bilder ger dig information om hur väl ditt innehåll når ut till din publik.

Låt oss guida dig genom processen för att få mer information om dina rullar. Fortsätt läsa.

Steg 1: Öppna Instagram på din smartphone.

Steg 2: Tryck på profilikonen i det nedre högra hörnet. Du kommer till profilsidan.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.