Snapchat Phone Number Finder - Hitta telefonnummer från Snapchat-kontot

 Snapchat Phone Number Finder - Hitta telefonnummer från Snapchat-kontot

Mike Rivera

Uppslag av Snapchat-telefonnummer: I takt med att sociala medier blir allt populärare har också människors oro för säkerheten ökat. Numera söker människor efter sociala nätverkssajter som erbjuder högsta möjliga säkerhetsstandard och som skyddar deras konfidentiella information. Snapchat är en sådan social webbplats som prioriterar användarnas säkerhet.

Om du inte redan känner till säkerhetsbestämmelserna för Snapchat bör du notera att plattformen inte avslöjar någon privat information om användaren utan dennes samtycke.

Det finns alltså ingen möjlighet att ditt telefonnummer (som du kanske har använt för att verifiera ditt Snapchat-konto) kommer att läcka ut till allmänheten om du inte nämner det i din bio. Det betyder också att det inte finns något direkt sätt att hitta någons telefonnummer på Snapchat.

Om Snapchat tillåter användare att spåra en persons mobilnummer skulle det gå ganska illa för kändisar. Deras mobilnummer skulle lätt läcka ut och vem som helst skulle kunna använda dem för att förfölja och ringa dem.

Men var inte ledsen!

Du kan använda Snapchat Phone Number Finder av iStaunch för att hitta telefonnummer från Snapchat-kontot gratis.

I den här guiden får du veta hur du hittar någons telefonnummer från Snapchat.

Hur du hittar telefonnummer från Snapchat-kontot

1. Snapchat Phone Number Finder

För att hitta telefonnumret från Snapchat-kontot öppnar du iStaunchs Snapchat Phone Number Finder. Ange användarnamn i rutan och tryck på knappen Find Phone Number (Hitta telefonnummer). Så här gör du, och härnäst ser du telefonnumret för Snapchat-kontot.

Snapchat Phone Number Finder

2. Omvänd sökning av användarnamn (sökning av Snapchat-telefonnummer)

Omvänd sökning av användarnamn (Uppslag av telefonnummer till Snapchat) Du kan också utföra omvänd sökning manuellt, men det är en tidskrävande process.

Om du till exempel behöver hitta telefonnumret till en användare som du precis blivit vän med på Snapchat kan du söka efter deras konton på Instagram och Facebook för att se om de har avslöjat sina mobilnummer.

Med hjälp av verktygen för omvänd sökning av användarnamn kan du omedelbart och gratis hitta telefonnumret till Snapchatkontot på andra sociala medier.

Så här kan du göra:

 • Öppna den omvända sökningen av användarnamn (Uppslag av telefonnummer till Snapchat) på din telefon.
 • Du kommer att bli ombedd att skriva in ditt Snapchat-användarnamn i rutan.
 • Tryck sedan på knappen Sök.
 • Vänta tills verktyget går igenom över 500 miljarder poster för att hitta alla associerade poster om Snapchat-användaren, inklusive deras telefonnummer.

3. Fråga Snapchat-användare

Du kan inte försöka programmera eller använda någon teknisk metod för att få fram någons kontaktuppgifter på Snapchat, så det bästa är att fråga personen direkt.

Börja en konversation med användaren, skicka streams och be om deras telefonnummer. Om du lyckas imponera på användaren med din kommunikation är det troligt att de gärna delar sitt telefonnummer med dig på Snapchat.

Om du har ett affärsförslag som kan intressera dem bör du be om deras kontaktuppgifter direkt på Snapchat. Det är det mest professionella sättet att få någons telefonnummer.

Så här kan du göra:

 • Öppna Snapchat-appen på din Android- eller iPhone-enhet.
 • Börja en chatt med personen och håll samtalet igång tills ni blir vänner.
 • Skicka in bilder regelbundet för att starta en serie.
 • Be dem vid rätt tillfälle att dela med sig av sitt telefonnummer.
 • Om du lyckas bygga upp ett bra band med dem är det stor chans att de är villiga att dela med sig av sina kontaktuppgifter till dig.

Varför visar Snapchat inte användarnas kontaktnummer?

Föreställ dig hur kaotiskt det skulle kunna bli om Snapchat började visa folks mobilnummer för alla. Folk skulle börja få samtal inte bara från privatpersoner utan även från företag och många bedragare. Dessutom är ett mobilnummer personlig information som bara bör avslöjas med målgruppens samtycke.

Om personen inte vill avslöja sitt mobilnummer bör han eller hon få lov att hålla det hemligt. Faktum är att en stor majoritet av användarna av Snapchat och andra sociala medier håller sina mobilnummer dolda så att ingen kan få tillgång till deras personliga uppgifter. Det sista du vill ha är okända samtal från främlingar.

Är det säkert att lägga till telefonnummer på Snapchat?

Du kan skapa ett Snapchat-konto med ditt telefonnummer eller e-post. Oavsett vilken metod du använder ska du komma ihåg att det är säkert att koppla ditt nummer till ditt konto. Som tidigare nämnts avslöjar plattformen inte användarnas personuppgifter till tredje part eller andra användare.

Du kan lägga till ditt mobilnummer på ditt konto för att synkronisera dina kontakter och hitta dina vänner. Du kan vara säker på att ditt nummer inte kommer att vara synligt för någon annan användare.

Kom ihåg att synkroniseringen av kontakter fungerar för dem som redan finns i din kontaktlista. Du kan använda den här metoden för att lägga till personer som du har kontaktuppgifter till.

Se även: Vad betyder 5k prenumeranter på Snapchat?

Slutsats:

Det finns en hel del webbplatser och appar som påstår att de kan hitta telefonnumret till Snapchat-användare. Dessa webbplatser är dock helt falska och du kan inte få någon information från sådana tjänster.

Du måste vara ännu mer försiktig med de webbplatser som ber om pengar när de ger dig denna information. Lämna aldrig ut dina personuppgifter till de tjänsteleverantörer som påstår att de kan hämta användarens telefonnummer.

Se även: Hur du spårar någons plats med hjälp av en e-postadress

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.