TikTok Email Finder - Hitta e-post som är associerad med TikTok-konto

 TikTok Email Finder - Hitta e-post som är associerad med TikTok-konto

Mike Rivera

TikTok Account Email Finder: TikTok är en app för sociala medier med korta videor som underhåller och som har fortsatt att slå igenom världen över sedan 2016. Med nästan 1 miljard aktiva användare varje månad är TikTok en exceptionell databas för personer som vill rikta sig till specifika målgrupper.

TikToks framväxt och popularitet är otrolig och den typ av inflytande som plattformen har på människor är oöverträffad. Man kan lugnt säga att TikTok har överträffat Instagram och Facebook när det gäller att påverka människor.

En annan sak som man kan frestas att notera är att marknadsföringskampanjer på Facebook är dyra och att man måste fortsätta att spendera pengar för att upprätthålla dem. När man slutar spendera pengar slutar trafiken också.

Se även: Så här vet du om polisen avlyssnar din telefon

TikTok har en så bred kundbas att om det finns något du vill marknadsföra eller sälja är sannolikheten stor att du hittar rätt kund.

När vi talar om e-postmarknadsföring måste vi också ta hänsyn till att det fortfarande är det mest effektiva sättet att påverka människor.

För några årtionden sedan var e-postmarknadsföring också vanligt förekommande, men det betyder inte att dess effektivitet har minskat.

Om det finns något specifikt som du vill förmedla till din målgrupp är e-postmarknadsföring det bästa sättet att uppnå det.

Dessutom finns det så många sätt att hitta användarnas e-postadresser och filtrera ut din nisch att det blir ganska lätt att nå ut till publiken på bästa möjliga sätt.

Om du vill hitta någons e-postadress kopplad till deras TikTok-konto har du kommit rätt.

Se även: Meddelande om begäran om Instagram-följning men ingen begäran

I den här guiden får du lära dig hur du gratis kan hitta någons e-postadress från TikTok.

Hur du hittar någons e-postadress på TikTok

1. TikTok Email Finder från iStaunch

För att hitta någons e-postadress kopplad till TikTok-kontot öppnar du TikTok Email Finder från iStaunch. Skriv in användarnamnet i den angivna rutan och tryck på knappen Hitta e-postadress. Därefter visas TikTok-kontots e-postadress.

TikTok Email Finder

Relaterade verktyg: TikTok Phone Number Finder & TikTok Platsräknare

2. Hitta TikTok Email genom användarnamn

Vissa TikTok-användare nämner sin e-postadress direkt i sin bio. Om du inte kan hitta e-postadressen i TikTok-bio kan du också kolla deras Instagram- eller Youtube-profil. Det är troligt att de har delat sin e-postadress där.

Så här kan du göra:

  • Öppna TikTok-appen på din Android- eller iPhone-enhet.
  • Klicka på sökfältet och ange det användarnamn vars e-postadress du söker.
  • Gå till deras profil och kontrollera om det finns några e-postmeddelanden i deras biografi. ELLER, leta efter en "E-post"-knapp (och klicka på den).
  • Om det inte finns något e-postmeddelande delar användaren inte med sig av den offentligt.

3. Arrangera utlottningar/utmaningar! (TikTok Account Information Finder)

Om du behöver ta reda på e-postadresserna till mer än hundra TikTok-användare kan det bli lite svårt för dig. Men vi har hittat en lösning för dig också, så fortsätt läsa.

Om du ber användarna att ge sina e-postadresser till dig för att få reklammejl är det naturligt att de tvekar eller är ovilliga. Det finns en enkel fråga som de ställer sig själva just då: "Vad får jag ut av det?".

Det saknas incitament här. Vi tänker dock inte hänga ut dig när du behöver vår hjälp. Läs vidare för att lära dig hur du kan ge din målgrupp ett incitament att ge dig sina e-postadresser.

Vad tycker du om att vara värd för en giveaway eller en utmaning, eller båda på en gång?

Om du känner dig osäker just nu förstår vi det, men du bör veta några saker om dessa evenemang innan du avfärdar idén.

För det första, om du gör det här på rätt sätt kan värdskapet för denna utmaning eller giveaway bli ditt genombrott i den digitala världen. Vinsten kommer alltså att vida överstiga dina initiala kostnader för evenemanget.

För det andra är utmaningar inte bara bra för att samla in e-postadresser. Sådana evenemang ökar din närvaro i sociala medier och kundernas engagemang, vilket är viktiga faktorer för att ditt varumärke ska bli mer allmänt känt.

Förutom att du får kontakt med din målgrupp får du också mer exponering i din gemenskap. Tro oss, att vara en del av en gemenskap på internet, särskilt en som får så mycket uppmärksamhet som innehållsskaparnas, tjänsteleverantörernas och småföretagarnas gemenskaper just nu, är mycket fördelaktigt för ditt varumärkes tillväxt.

Vi är glada om vi har övertygat dig om att vara värd för ett digitalt evenemang. Så här kan du få användarnas e-postadresser genom en giveaway: du kan skapa ett Google-formulär med en flik för e-postadresser, eller så kan du helt enkelt be de intresserade användarna att skicka sina e-postadresser till dig. Du kan välja ett av alternativen här, det gör ingen större skillnad.

Efter att vinnaren av giveaways har utsetts kommer du definitivt att märka en ökning av räckvidden för ditt konto och engagemanget för dina inlägg. Dessutom får du e-postadresser till din målgrupp. Var det inte så enkelt?

4. Har du försökt kontakta dem via DMs?

Det enklaste sättet att få kontaktuppgifter till en TikTok-användare är att helt enkelt skicka ett artigt meddelande med din avsikt på ett tydligt och kortfattat sätt. Kom ihåg att formulera ditt meddelande med en frågande ton snarare än en befallande ton. Glöm inte att tacka dem för deras tid.

Om du följer några av de tips som nämns ovan kan det göra hela skillnaden. Om de ser ditt budskap inramat på rätt sätt kommer de troligen att svara omedelbart och följa det i stället för att vägra.

Slutsats:

TikTok är ett sånt raseri. Influencers där bombarderas med så många meddelanden att det blir praktiskt taget omöjligt för dig att få dem att lägga märke till ditt meddelande eller din förfrågan om du har skickat något.

    Mike Rivera

    Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.