Omegle IP Locator & Puller - Spåra IP-adress/lokalisering på Omegle

 Omegle IP Locator & Puller - Spåra IP-adress/lokalisering på Omegle

Mike Rivera

I vår moderna tid är människor alltid på jakt efter coola och roliga sätt att bygga upp kontakter och komma i kontakt med främlingar samtidigt som de behåller sitt sociala avstånd. Omegle är en sådan social plattform som gör det möjligt för användare att umgås och prata med främlingar utan att behöva skapa ett konto. Du undrar säkert vad som är annorlunda med Omegle eller vad som skiljer den från andra sociala nätverkssajter.

Omegle kopplar ihop dig med främlingar och slumpmässiga personer baserat på dina intressen och tycke och smak. När du öppnar Omegle-webbplatsen ska du nämna dina hobbies och intressen. Baserat på den information du delar med dig av på denna plattform kopplas du slumpmässigt ihop med en främling som har liknande intressen.

Du behöver inte lämna personlig information eller verifiera din identitet när du använder Omegle. Du behöver bara nämna dina intressen, så kopplar plattformen ihop dig med en främling som du kan ha en enskild konversation med via videosamtal eller chatt.

Det är dock endast användare över 18 år som får skapa ett konto på Omegle, och det med föräldrarnas tillstånd.

Omegle är inte så säkert som det verkar. Alla dina chattar och videosamtal kan spelas in för framtida referenser.

Nu uppstår frågan: "Är det möjligt att hitta någons IP-adress eller plats på Omegle"?

Omegle samlar inte in din IP-adress, och även om de gjorde det skulle de inte visa den för främlingar. Så det är sant att din IP-adress aldrig kommer att avslöjas för en annan användare.

Frågan är hur man kan spåra någons IP-adress när plattformen inte har någon inbyggd funktion för att få fram den?

Du kan använda Omegle IP Locator från iStaunch för att hitta någons IP-adress från Omegle gratis.

Se även: Så här åtgärdar du att uppdateringen av Messenger inte visas på Instagram

Här hittar du en fullständig guide om hur du använder Omegle IP Locator by iStaunch och alternativa sätt att hitta IP-adresser från Omegle.

Omegle IP Locator (gratis Omegle IP Puller)

Omegle IP Locator (Omegle IP Puller) är ett gratis online-verktyg för att hitta och spåra någons IP-adress/lokalisering på Omegle. Allt du behöver göra är att skriva in Omegle-användarnamnet i den angivna rutan och trycka på knappen Find IP Address (Hitta IP-adress). Det är allt, och därefter kommer du att få se IP-adressen för det angivna Omegle-användarnamnet.

Omegle IP Address Finder

Hur man hittar någons IP-adress på Omegle (Omegle IP Tracker)

Grabify är det bästa sättet att spåra en användares IP-adress på Omegle, du behöver bara skicka IP-fångarlänken via chatt och be dem klicka på den länken. Den här funktionen måste dock användas med försiktighet, eftersom det finns många som redan känner till den här IP-fångarlänken och det finns en mycket stor chans att de aldrig kommer att bli fångade.

Se även: Hur man kontrollerar senaste inloggningshistorik på Steam

Det bästa du kan göra är att engagera målgruppen i en konversation för att bygga upp ett förtroende och sedan dela den förkortade versionen av länken för att samla in IP-adressen. Du kan koppla länken till en webbplats eller ett inlägg som målgruppen måste vara intresserad av. Det här knepet kan användas för att samla in en användares IP-adress genom att leda dem till en länk som registrerar enhetens position.

För att det här steget ska fungera måste du göra målgruppen till din vän på Omegle, prata med dem regelbundet och skicka en länk där du säger att det är något som de kan vara intresserade av att läsa. För att länken inte ska se misstänkt ut kan du använda en förkortad webbadress. Användarens IP-adress kommer att samlas in på IP-grabber-webbplatsen.

Så här kan du göra:

 • Hitta och kopiera först den roliga video- eller bildlänken som du är säker på att målgruppen är intresserad av.
 • Gå till Grabify IP Logger-webbplatsen från din webbläsare.
 • Klistra in den kopierade länken i rutan och tryck på knappen Skapa URL.
 • Det skapas en ny IP-spårningslänk, kopiera den.
 • Skicka nu IP-spårningslänken till Omegle-användaren och be dem klicka på länken för att se det intressanta innehållet.
 • När de klickar på länken lagrar Grabify IP Logger IP-adressen och omdirigerar sedan till den ursprungliga webbplatsen.
 • Gå tillbaka till Grabify, uppdatera sidan så visas Omegle-användarens IP-adress.

Slutord:

Jag hoppas att ni nu enkelt kan hitta IP-adressen för Omegle-användare. Om ni har några frågor så låt mig veta det i kommentarsfältet nedan.

  Mike Rivera

  Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.