Så här åtgärdar du att uppdateringen av Messenger inte visas på Instagram

 Så här åtgärdar du att uppdateringen av Messenger inte visas på Instagram

Mike Rivera

2012 köpte Facebook, den allestädes närvarande jätten inom sociala medier, Instagram för en miljard dollar - en enorm summa för att förvärva ett företag med bara 13 anställda. Zuckerberg hade sett något i den nya appen för fotodelning som de flesta andra inte hade sett.

Ett decennium senare, när vi talar om det i dag, vet vi vad det var: Instagrams potential. I dag är Instagram den fjärde största sociala medieplattformen med över 1,3 miljarder användare världen över.

Facebooks förvärv av Instagram kan vara kontroversiellt än idag. Men förvärvet har gett oss många spännande funktioner som har gjort sociala medier ännu mer attraktiva och värdefulla. Vi ska prata om en sådan funktion som gör meddelanden på Instagram mer interaktiva och intressanta.

Uppdatera meddelandehantering i appen är en fantastisk funktion som gör att du kan uppgradera din meddelandeupplevelse till nästa nivå. För närvarande är funktionen tillgänglig som ett alternativ som du måste aktivera manuellt. Uppdatera meddelandehantering Alternativet kanske inte visas för vissa användare på grund av vissa oegentligheter.

Om du är en av dessa användare är den här bloggen för dig. Om uppdateringsfunktionen inte visas i din Instagram-app kan du använda några knep och hacks för att få det här alternativet i din app. Läs vidare för att lära dig mer om dessa metoder för att uppdatera din meddelandeupplevelse på Instagram.

Så här får du funktionen Uppdatera meddelanden i Instagram-appen

Att inte ha funktionen Uppdatera meddelanden behöver inte nödvändigtvis vara ett problem från Instagrams sida. Det kan finnas flera faktorer till varför du inte ser alternativet och många motsvarande metoder för att få alternativet på ditt konto. Vi ska berätta om de olika metoderna för att få de nya meddelandefunktionerna på ditt konto.

Den här metoden kan tyckas alltför självklar, men om du inte har uppdaterat Instagram på länge är det kanske dags att göra det. Uppdateringen av appen tar automatiskt bort många buggar och introducerar många nya funktioner.

En uppdatering kan vara till hjälp:

Så om du inte ser Messenger-funktionerna i din app är det första du ska göra att uppdatera appen. Om uppdateringen inte hjälper kan du också försöka avinstallera appen och installera den igen.

VPN-tjänster till undsättning

Som tidigare nämnts är de nya Messenger-funktionerna inte tillgängliga i länder i Europa, så om du vill få tillgång till dessa funktioner i länder där de inte är tillgängliga kan du ta hjälp av VPN-tjänster.

Du kan använda vilken VPN som helst som du litar på och gillar. Alla betrodda VPN-leverantörer som ExpressVPN, NordVPN, Surfshark och Norton duger. Om du inte vill använda betalda VPN-tjänster rekommenderar vi att du använder Proton VPN, eftersom det är en populär VPN-leverantör med en gratisversion. Med gratisversionen kan du ansluta till många servrar i en handfull länder över hela världen.

Innan du aktiverar VPN:n ska du avinstallera den befintliga versionen av Instagram som du har på din telefon. Aktivera VPN:n och installera Instagram igen från Play Store eller App Store.

Öppna Instagram, gå till Profil (den högra fliken längst ner) och tryck på meny ikonen - de tre parallella linjerna - i det övre högra hörnet. Välj Inställningar och se om den Uppdatera meddelandehantering alternativet är tillgängligt eller inte.

Se även: Hur man stoppar CAPTCHA på Omegle

Om alternativet fortfarande inte är tillgängligt kan du prova följande metod.

Betaprogrammet för Instagram

Betaprogrammen i Play Store ger användarna tillgång till en ny version av en app som inte har släppts till alla och som testas. Genom att gå med i betaprogrammet för en app får du tillgång till de funktioner som de flesta andra inte känner till. Det finns alltså en möjlighet att funktionen finns tillgänglig i appens betaversion.

Följ de här stegen för att ansluta dig till betaversionen:

Steg 1: Öppna Play Store och sök efter "Instagram" i sökfältet eller gå till den här länken från din telefon: //play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android.

Steg 2: På skärmen för Instagram-appen bläddrar du nedåt lite tills du hittar Gå med i betaversionen sektion.

Steg 3: Tryck på Gå med i En popup-fönster visas och ber om en bekräftelse. Tryck på Gå med i igen för att bekräfta. Det kan ta några minuter att gå med i betaprogrammet.

Steg 4: När du är betatestare kommer framtida nedladdningar och uppdateringar att innehålla betafunktionerna. Avinstallera den befintliga versionen av Instagram och installera den igen. Den nya versionen kommer att vara en betaversion.

Kontrollera om Uppdatera meddelandehantering Om inte, se nästa metod.

Be Instagram om hjälp

Om ovanstående metoder inte lyckas få fram alternativet Uppdatera meddelanden till ditt Instagram-konto finns det bara ett alternativ: Instagram Hjälpcenter.

I hjälpcentret får du inte bara information om funktioner och vanliga problem på Instagram. Du kan också skicka in en supportbiljett för att förmedla ditt problem till supportteamet. Följ de här stegen för att rapportera felet till supportteamet:

Steg 1: Öppna Instagram-appen och logga in på ditt konto.

Steg 2: Gå till din profil genom att trycka på profilikonen i det nedre högra hörnet.

Steg 3: Tryck på tre parallella linjer i det övre högra hörnet av Profil och välj Inställningar från listan som visas.

Steg 4: Du får en lista med alternativ på Inställningar sida. Välj den Hjälp alternativ.

Steg 5: På den Hjälp på skärmen, tryck på det första alternativet, Rapportera ett problem . Se om den Skaka för att rapportera ett problem är aktiverat eller inte. Aktivera det och tryck på OK .

Steg 6: Gå nu tillbaka till Inställningar sidan och skaka enheten. En popup-fönster visas där du uppmanas att rapportera problemet. Tryck på Rapportera ett problem knapp.

Se även: Hur du åtgärdar att Instagrams följare inte uppdateras

Steg 7: Förklara kortfattat frågan med några få ord. Ange om det finns någon avsaknad av Uppdatera meddelandehantering funktionen och fråga dem om en resolution. Tryck på Nästa i det övre högra hörnet.

Steg 8: Tryck på Skicka rapport på nästa skärm. Din rapport kommer att skickas.

Du kan vänta tills Instagram åtgärdar problemet och tillhandahåller alternativet i appen. Se bara till att hålla din Instagram-app uppdaterad.

Ovanstående metoder kommer sannolikt att kunna lösa ditt problem. Nu ska vi besvara några frågor som du kanske har i huvudet.

  • Hur man massarkiverar Instagram-inlägg

Mike Rivera

Mike Rivera är en erfaren digital marknadsförare med över 10 års erfarenhet av marknadsföring i sociala medier. Han har arbetat med olika kunder, allt från nystartade företag till Fortune 500-företag, och hjälpt dem att växa sina företag genom effektiva sociala mediestrategier. Mikes expertis ligger i att skapa innehåll som resonerar med målgruppen, bygga engagerande sociala mediekampanjer och mäta framgången för sociala medier. Han är också en frekvent bidragsgivare till olika branschpublikationer och har talat vid flera digitala marknadsföringskonferenser. När han inte är upptagen med att arbeta, älskar Mike att resa och utforska nya kulturer.